Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 356

מוטי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליון אבטומוביל מס' 55 הגיע אתמול. אין ספק שמרשים ומקצועי ביותר. מסתבר שחברנו אייל פ. שידרג את הבטאון לעין ערוך.

מופיעה בגיליון זה כתבת השיפוץ וההשקה של פורשה 356 מדהימה.

היום בצהריים נכנסתי כהרגלי לאתר של ליאור ברוך ומה רואות עיני הפורש הנדונה מוצעת למכירה!!! כן כן זה לא שקר כנסו וראו.

שאלתי היא מה המחיר הריאלי (שימו לב דגש על ריאלי) לרכב כזה?

פורסם

הפורש הזאת כיכבה איזה חודשיים בלוח ידיעות אחרונות. אין מחיר ריאלי. יש אחת כזאת בארץ אז גם מחירון מחו"ל לא רלוונטי. כמה שהוא יבקש זה לגיטימי.כמה שהוא יקבל, זה מחיר השוק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הפורש הזאת כיכבה איזה חודשיים בלוח ידיעות אחרונות. אין מחיר ריאלי. יש אחת כזאת בארץ אז גם מחירון מחו"ל לא רלוונטי. כמה שהוא יבקש זה לגיטימי.כמה שהוא יקבל, זה מחיר השוק!

לא מדוייק - ניתן למצוא אקסמפלרים לא רעים בכלל בebay באיזור ה$15,000

+ הובלה + מיסים ייצא בערך 200,000 ש"ח.

כך שמעל זה יהיה קצת לא ריאלי לדרוש.

פורסם
לא מדוייק - ניתן למצוא אקסמפלרים לא רעים בכלל בebay באיזור ה$15,000

+ הובלה + מיסים ייצא בערך 200,000 ש"ח.

כך שמעל זה יהיה קצת לא ריאלי לדרוש.

עד כמה שזכור לי הוא מבקש משהו בסביבות חצי מהמחיר הנ"ל..... אולי קצת יותר. חשוב לדעת שיש הבדלי מחיר משמעותיים בין הסדרות A, B ו-C .

אגב

רק לידיעה

יש עוד אחת בארץ

פתוחה

שמסיימת עכשיו שיפוץ ברמה גבוהה בהרבה מזאת המדוברת כאן.

סתם

חשבתי שתרצו לדעת...

אכן יש עוד אחת, אם אני לא טועה היא 356B, נראית שונה קצת, פתוחה ובהחלט נראית מדהים.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

according to the Sports Car Market Magazine (http://www.sportscarmarket.com) whcih i highely recomnd the car is worth btwn 20-25 k usd.in very good condition

The car has a fairly low collectors value, with close to 14,000 made.

in any event, and judging by the pictures the condition of the car is good but not mint, i would say a price of 125 k ils would make sense.

Today, anyone can import such a car and its not that complex. so using the fact that this is the only one in israel does nothing. tomorow there could be three more.

By the way, 365 models are very weak in terms of horsepower, alfa romeo's of the period have about 20% more power, are faster and are not made by ex nazis....

פורסם
היום בצהריים נכנסתי כהרגלי לאתר של ליאור ברוך ומה רואות עיני הפורש הנדונה מוצעת למכירה!!! כן כן זה לא שקר כנסו וראו.

שאלתי היא מה המחיר הריאלי (שימו לב דגש על ריאלי) לרכב כזה?

אפשר את הכתובת לאתר?

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

alfa romeo's of the period have about 20% more power, are faster and are not made by ex nazis....

אני מכיר כמה שלא יקנו רכב גרמני, אבל בביתם פועלת מכונת כביסה תוצרת A.E.G...

בברכה,

גלעד

פורסם
אפשר את הכתובת לאתר?
מיתחת לתגובות של ליאור ברוך ישנו קישור לאתר.[בצבע אדום].

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אני מכיר כמה שלא יקנו רכב גרמני, אבל בביתם פועלת מכונת כביסה תוצרת A.E.G...
ואים כבר דובר על תוצרת גרמנית אז עים המון דימיון מפותח אפשר ליראות צלב קרס בסמל של VOLKSWAGEN

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ואים כבר דובר על תוצרת גרמנית אז עים המון דימיון מפותח אפשר ליראות צלב קרס בסמל של VOLKSWAGEN

חשבתי על מה שאמרת ואפילו ציירתי את זה לעצמי, רק כדי לראות את זה בעיניים.

אמנם יש דמיון, אבל קטן מאוד, ולכן רבים יוכלו לקחת את דעתם לכיוונים שונים ומשונים.

אף על פי שלא רק הדמיון החזותי משכנע, אלא גם הרקע לחברת פולקסוואגן והשנים בהן היא עשתה את פריצתה בשוק המכוניות הגרמניות. (בתקופת מלחמת העולם השנייה - שלטון הנאצים).

אני מעלה את התמונה שציירתי כדי לפתוח את זה לדיון פתוח.

שוב, אין כאן כוונה לפרסם או להלל את הנאצים יימח שמם או את מפלגתם/סמלם, אלא רק כדי לדון במסר הסמוי שמר אזולאי חשף בפניי.

אין כוונה להעליב/להרגיז משתמשים אחרים בנוגע לסמל צלב הקרס, לפרסמו כפרסומת או להשתמש בו כדיעה אישית (חס וחלילה). הסמל מופיע אך ורק לתכלית הדיון!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

Volkswagen logo.jpg

פורסם
אני מכיר כמה שלא יקנו רכב גרמני, אבל בביתם פועלת מכונת כביסה תוצרת

A.E.G...

my comment was not meant to be a general comment about german products, its just that DR. F Porsche was a real live nazi, he worked fore them pro moted them and was identified with the hitler govt... to each his own, but porsche is a little much for me.

פורסם
חשבתי על מה שאמרת ואפילו ציירתי את זה לעצמי, רק כדי לראות את זה בעיניים.

אמנם יש דמיון, אבל קטן מאוד, ולכן רבים יוכלו לקחת את דעתם לכיוונים שונים ומשונים.

אף על פי שלא רק הדמיון החזותי משכנע, אלא גם הרקע לחברת פולקסוואגן והשנים בהן היא עשתה את פריצתה בשוק המכוניות הגרמניות. (בתקופת מלחמת העולם השנייה - שלטון הנאצים).

אני מעלה את התמונה שציירתי כדי לפתוח את זה לדיון פתוח.

שוב, אין כאן כוונה לפרסם או להלל את הנאצים יימח שמם או את מפלגתם/סמלם, אלא רק כדי לדון במסר הסמוי שמר אזולאי חשף בפניי.

אין כוונה להעליב/להרגיז משתמשים אחרים בנוגע לסמל צלב הקרס, לפרסמו כפרסומת או להשתמש בו כדיעה אישית (חס וחלילה). הסמל מופיע אך ורק לתכלית הדיון!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

התרשמתי מאוד מהניתוח של הסמל, אבל לדעתי פיספסת דווקא את המוטיב היהודי.

החיפושית מבחינה היסטורית-חברתית, מסמלת לאורך השנים 4 דברים שונים:

1. את האידיאולוגיה הנאצית ו"מכונית לכל פועל"

2. את שיקום גרמניה שלאחר המלחמה תחת המערב.

3. את תקופת ילדי הפרחים והבעיטה במוסכמות האמריקאיות של מכוניות גדולות זוללות דלק ומזהמות

4. את מכירת הטכנולוגיה הישנה של המערב השבע למדינות דרום אמריקאיות מתפתחות שמנצלות אותה עוד שנים רבות.

כל אחד יכול לקחת את הקטע שמתאים לו, או לראות את המכלול ולקבל אותו.

נמרוד

judenwagen.JPG

פורסם
דרוש דמיון מאוד מפותח (וחולה......), ואגב, צלב הקרס שימש את ההודים הרבה ליפני שהנאצים אימצוהו.

חוץ מזה אין לי שום בעיה עם תוצרת גרמנית.

טוב...... יש בעיה אחת....... המחיר....

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם

אגב

למי שלא יודע, יש שאומרים שאם מסתכלים על החיפושיות הישנות מאחורה, רואים את הפרצוף של היטלר יימח שמו שימותו כל הנאצים והמחבלים. כולל השפם שלו שהוא בעצם הכיסוי לפתחי האיוורור כשהוא מחייך.

מישהו שמע על זה ?

• תוכן חדש...