Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156שנת 2000 גיר רגיל 2.0 בנזין T SPARK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בחוות דעת על האוטו הנ"ל- צריכת דלק, התנהגות כביש והנאה מנהיגה, בעיות נפוצות, אמינות מנוע/גיר וכו'. החיפוש לא ממש הראה לי תוצאה מספקת בנוגע לדגם.

עד כמה האוטו הזה אמין לגיל 13 וכמה הוא ישרוד בלי יישורי קו יקרים מדי והשקעות עתק?

אני והאוטו לא בארץ אז עלות טיפולים לא ממש רלוונטי (למרות שידוע שהם יותר יקרים מהממוצע).

תודה רבה!

פורסם

דווקא יש המון חומר בחיפוש. עם את, בקצרה:

צריכת דלק - כ-10 ק"מ/ל' בממוצע. בעיר יותר קרוב ל-8, בחוץ יותר קרוב ל-12 בנסיעה רגועה. יש כאלה שהגיעו ליותר, אני לא הצלחתי.

הנאה מנהיגה - בחלט. הגה מהיר (במחיר קוטר סיבוב של פול טריילר), שלדה טובה (כשהמתלים במצב טוב). כיף.

בעיות נפוצות - וריאטור תזמון משתנה, משולשים קדמיים ובוקסות מוט מייצב, משאבת דלק.

אמינות מנוע - אם מקפידים על שמן ונוזל קירור איכותי - סבירה +. אם לא - יש מנועים שהלכו גם לפני 200K. אמינות גיר - לא שמעתי על בעיות בגיר הידני.

כמה האוטו ישרוד בלי יישורי קו? לא הרבה בכלל. הרכב יקר לאחזקה מחד ולא סלחן לחיפוף בטיפולים וחלקים מאיכות ירודה מאידך. אם אתה מתכוון להחזיק אותו בתחזוקת שבר, צפה פגיעות. בתחזוקה טובה (= יקרה) תהיה אמינות סבירה. לא - אז לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דווקא יש המון חומר בחיפוש. עם את, בקצרה:

צריכת דלק - כ-10 ק"מ/ל' בממוצע. בעיר יותר קרוב ל-8, בחוץ יותר קרוב ל-12 בנסיעה רגועה. יש כאלה שהגיעו ליותר, אני לא הצלחתי.

הנאה מנהיגה - בחלט. הגה מהיר (במחיר קוטר סיבוב של פול טריילר), שלדה טובה (כשהמתלים במצב טוב). כיף.

בעיות נפוצות - וריאטור תזמון משתנה, משולשים קדמיים ובוקסות מוט מייצב, משאבת דלק.

אמינות מנוע - אם מקפידים על שמן ונוזל קירור איכותי - סבירה +. אם לא - יש מנועים שהלכו גם לפני 200K. אמינות גיר - לא שמעתי על בעיות בגיר הידני.

כמה האוטו ישרוד בלי יישורי קו? לא הרבה בכלל. הרכב יקר לאחזקה מחד ולא סלחן לחיפוף בטיפולים וחלקים מאיכות ירודה מאידך. אם אתה מתכוון להחזיק אותו בתחזוקת שבר, צפה פגיעות. בתחזוקה טובה (= יקרה) תהיה אמינות סבירה. לא - אז לא.

אפשר חידוד על המנוע? היתה ברשותי ניסן סאני שנת 94 עם קילומטראז' של 408 אלף, המנוע עבד כמו שעון, בלי בעיות, ממה שידוע לי לא פתחו מנוע, עכשיו האלפא הזאתי תסחוב קילומטראז' גדול או אחרי הכמה מאות כבר הולך המנוע? (סבירות בממוצע). אני מחליף שמן וכו' הכל בזמן. האוטו כבר עכשיו עם 200 אלף קמ.

פורסם
מעוניין בחוות דעת על האוטו הנ"ל- צריכת דלק, התנהגות כביש והנאה מנהיגה, בעיות נפוצות, אמינות מנוע/גיר וכו'. החיפוש לא ממש הראה לי תוצאה מספקת בנוגע לדגם.

עד כמה האוטו הזה אמין לגיל 13 וכמה הוא ישרוד בלי יישורי קו יקרים מדי והשקעות עתק?

אני והאוטו לא בארץ אז עלות טיפולים לא ממש רלוונטי (למרות שידוע שהם יותר יקרים מהממוצע).

תודה רבה!

היי

ראשית, אני מתפלא מאוד שלא מצאת מיד מועיל ביפוש ומציע לחפש שוב.

שנית, מציע שתכתוב היכן אתה מתגורר, יש לכך השלכות על עלויות טיפול. כ"כ ישנם חברי פורום שהחזיקו 156 באירופה ובספרד.

בשנים אלו איו מערכות בקרת אחיזה לטוב ולרע. התנהגות כביש טובה מאוד גם אם היורשת שלה אוחזת טוב מימנה, הנאה ואופי מלוא החופו והגה קצר עם רגש שקשה למצוא במכוניות חדשות יותר.

הגיר בד"כ בסדר. המנוע צורך שמן באופן טבעי וחשוב לשים לכך לב , בתקווה שכך עשו גם בעלים הקודמים.

בארץ, אני מכיר מעט מאוד 156 עם מנוע זה שעברו הרבה יותר מ20000 בלי ראש מנוע או יותר מזה.

עד כמה אמין? עד כמה שטיפלו בו. לא תצטרך ישור קו מאסיבי אם עשו זאת לפניך , כך שהיסטורית טיפולים חיונית. כדאי לרכוש יקר וטוב שכן באירופה בכל מקרה הן נסחרות בגרושים. זה משפיע גם על האמינות, כמובן.

מה מתקלקל ויקר[גם באירופה אם כי לא כבארץ]: וריאטור תזמון, משולשים, בולמים, משאבת דלק, צינור יניקת אויר, מנעולים, ריפודים נופלים, רדיאטור.

מה יצא "מקולקל" כבר מן המפעל ולא שווה הרבה? המזגן.

עלות חלקים מחוץ לישראל, בעולם הנורמאלי היא סבירה אך עלות עבודה לעתים גבוהה. רצוי שתמצא מוסך שמבין ותבדוק שם את הרכב. זה לא רכב אידאלי לסטודנט מעוט הכנסה, למשל.

בהצלחה.

פורסם
היי

ראשית, אני מתפלא מאוד שלא מצאת מיד מועיל ביפוש ומציע לחפש שוב.

שנית, מציע שתכתוב היכן אתה מתגורר, יש לכך השלכות על עלויות טיפול. כ"כ ישנם חברי פורום שהחזיקו 156 באירופה ובספרד.

בשנים אלו איו מערכות בקרת אחיזה לטוב ולרע. התנהגות כביש טובה מאוד גם אם היורשת שלה אוחזת טוב מימנה, הנאה ואופי מלוא החופו והגה קצר עם רגש שקשה למצוא במכוניות חדשות יותר.

הגיר בד"כ בסדר. המנוע צורך שמן באופן טבעי וחשוב לשים לכך לב , בתקווה שכך עשו גם בעלים הקודמים.

בארץ, אני מכיר מעט מאוד 156 עם מנוע זה שעברו הרבה יותר מ20000 בלי ראש מנוע או יותר מזה.

עד כמה אמין? עד כמה שטיפלו בו. לא תצטרך ישור קו מאסיבי אם עשו זאת לפניך , כך שהיסטורית טיפולים חיונית. כדאי לרכוש יקר וטוב שכן באירופה בכל מקרה הן נסחרות בגרושים. זה משפיע גם על האמינות, כמובן.

מה מתקלקל ויקר[גם באירופה אם כי לא כבארץ]: וריאטור תזמון, משולשים, בולמים, משאבת דלק, צינור יניקת אויר, מנעולים, ריפודים נופלים, רדיאטור.

מה יצא "מקולקל" כבר מן המפעל ולא שווה הרבה? המזגן.

עלות חלקים מחוץ לישראל, בעולם הנורמאלי היא סבירה אך עלות עבודה לעתים גבוהה. רצוי שתמצא מוסך שמבין ותבדוק שם את הרכב. זה לא רכב אידאלי לסטודנט מעוט הכנסה, למשל.

בהצלחה.

דבר ראשון תודה רבה על חוות הדעת. אני נמצא במולדובה (אפשר לומר אירופה).האוטו יחסית לא ככ יקר, העבודה פה עולה גרושים, חלקים סביר.

הכנסת אותי טיפה ללחץ עם המנוע, אני לא נוסע ככ הרבה (במקרה הכי גרוע 50-60 קמ ביום), אז בשנה שנתיים אני אעשה את ה 40 אלף, אבל לא ככ בא לי ליפול על המנוע עוד כמה חודשים אם האוטו מתלכתכילה כבר על 200 אלף.

צריך עוד לחשוב. תודה על העצה.

• תוכן חדש...