Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסיסי ביותר עד 15-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בקרוב נגמר לי המלווה ( אני נהגת חדשה ) ואני מעוניינת לרכוש רכב לשנה\שנתיים הקרובות עד שיהיה לי תקציב לרכב הרבה יותר מוצלח ואמין.

אומנם הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי כמה אופציות אבל בתור בחורה אני לא מבינה גדולה בכל הסיפור ( אז בבקשה תחסכו ממני הערות שהרכב X בעל נפח מנוע\רדיאטור\מי ברז יזיקו לו. כמובן שזה חשוב אבל אני מעדיפה קצר ולעניין).

אז הדרישות שלי:

1. אוטומט. לא מתפשרת פה! ואני יודעת שיש בעייתיות עם הגיר הזה בשנים ישנות ולכן אשמח שתשללו לי את האופציות שהצעתי בתחתית ההודעה כי באמת שהסתבכתי עם הנתונים הטכניים בחיפוש.

2. ישמש אותי לנסיעות בסופ"ש בעיקר ואולי פעם פעמיים באמצע שבוע לנסיעות של עד שעה. כלומר אני לא זקוקה לו לשימוש יום יומי ולכן גם חסכוני בדלק לא כ-ז-ה משמעותי לי.

3. התניידות בעיקר באזור של כבישים מהירים. אני גרה בגוש דן והכבישים פה לא תלולים כמו בצפון לכן הנסיעות רגועות למדי.

4. ממש לא משנה לי הנוחות של הכיסא\צבע\גודל האוטו. אני באמת מחפשת משהו בסיסי שיתן לי לצאת קצת מהבית מבלי להיות תלויה בתחבורה ציבורית שלא קיימת בשישי שבת.

אשמח לשמוע מה הכי יתאים לי לדרישות מבין הרכבים הנ"ל:

טויוטה קורולה 2000-2001

הונדה סוויק 1999

סוזוקי בלאנו 97

סיטרואן C3

פג'ו 106 98

ניסאן מיקרה

דייהטסו סיריון

סובארו גראנד ליאונה 94

פיאט פנדה 2005-2006

תודה רבה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה את לא שוקלת גרמניות?

לדעתי בשנים שאת מחפשת הן הכי אמינות

פולקסווגן פולו, סקודה ניו פיליסיה וכו'

מצטרף לדעתו של רומן.

לכי על גרמניות

אמינות מאוד, תמורה טובה למחיר, נוחות וחסכוניות.

רומן - סקודה ניו פליסיה יצא רק בגירסא ידנית ולכן לא רלוונטית אליה.

הייתי הולך על VW פולו שנת 2002 - 2003 בתקציב כזה.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

הייתי הלך על הפנדה,הכי זולה לאחזקה,היא קטנההלכן נחה לחניות וגם אמינה,נקודת החולשה הוא הגיר,הוא פחות נעים מאשר אוטומטי רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה מיקרה היא תקנה בכזה תקציב? הממוצע זה 30K ל 2007.

אם סריון אז רק עם מנוע 1.3

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב בסיסי, אמין ואוטומטי - יונדאי גטס.

אמנם לא מדובר ברכב הכי חסכוני בקטגורייה, אבל הטיפולים שלו זולים, יש הרבה למכירה ואפשר למצוא אחת במצב טוב, קל לטפל בה, היא מאוד אמינה, וברמת גימור טובה גם רמת הבטיחות והאבזור שלה סבירה.

סיכוי גבוה שיכנס גם שנתון יחסית גבוה.

מומלץ ללכת על רמות גימור GLI, GLX או GLS, ולא על GLF שאין לו אבזור בטיחותי כמעט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחזק את הדעה על גטס, תוכלי לקבל שנתון יחסית מתקדם.

אומנם לא הרכב החסכוני ביותר, אבל אמין מאוד.

אפשר לשקול גם פנדה, גם שם יהיה אפשר לקבל שנתון יחסית גבוה, ופה גם צריכת דלק מצויינת.

פורסם

מכיוון שמדובר כאן על רכבים אוטומטים בלבד, ואין משמעות לחיסכון בדלק, הייתי מחפש כל דבר בתקציב שנותן את השנתון הכי טוב, או התמורה הכי טובה לכסף.

אפשר לנסות כאן רכבים כמו סיטרואן קסארה, למשל. רובן כבר יהיו כנראה אחרי שיפוץ גיר, זה יתרון למי שמחפש רכב בתקציב כזה.

אפשר ללכת על יונדאי גטס, אמנם לא שיא הנוחות או שיא הבטיחות, אבל העובדה שמדובר ברכב נפוץ ביותר בלי שוק מי יודע מה, מאפשרת להשיג שנתון מתקדם למדי תמורת הכסף.

פורסם

אפשר גם בלנו מ97 ומעלה עקב שבישנים אין abs הצורה החדשה יותר של הבלנו תביא לך גם כרית אוויר.

התיבה ידוע כאמינה ויחסית חסכונית לא קומפקטית אבל לא אונייה צריכת דלק טובה למרות שאין דרישה לכך ממך.

את מציגה דרישות מוזרות מצד אחד את רוצה אוטומטית מצד שני לא מזיז לך נוחות אז למה רשמת רכבים צרפתיים.

לו באמת לא אכפת לך צריכה דלק הייתי מחפש אמרקאית או צרפתית שמורות רק בגלל הנוחות שיש ברכבים צרפתיים ומהרחב הענק באמריקאים.

לגבי אמינות רצויי לחפש כל רכב שרשום בשנתונים הכי גבוהים שאפשר ועם כמה שפחות קילומטרז מן הסתם שהיה שמור.

סיטרואן c5 גם אופציה נחמדה.

פורסם

פנדה זה רובוטי עם קלאץ' אחד וכדאי שהיא תבצע נסיעת מבחן.

C5? למה? היא נהגת חדשה. למה היא צריכה חללית כזאת?

בלנו? נו באמת. בתקציב הזה יש מכוניות הרבה יותר טובות ומודרניות. אפילו הגטס עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעבר לזה הרכב מורכב אלקטרונית,והוא לא בדיוק מזדה.

פורסם

פותחת השרשור שמה את הרכב כאופציה לכן הגבתי על הבלנו.

מאזדה לפי דעתי זה רכב שאנשים מבקשים בדרך כלל מחירי מחירון בלי הצדקה ובדרך כלל יש ביקוש ע"י צעירים.

בלנו אפשר להשיג בשנתון גבוהה וביד נמוכה וקילומטרז סביר בפחות מ20 אלף,ולהשאר עם כסף בכיס ויש מקום להכניס דברים בתא המטען.

יונדאי גטס רכב בסיסי כמו הבלנו שלא סוחב מנוע לא מוצלח לפחות עד 2006 עם תצרוכת דלק של רכב 2000 סמ"ק בגרסה אוטמטית.

אם כבר עדיף פנדה,אבל להגיד שגטס ב20 אלף תעשה עבודה יותר טובה מבלנו זה בכלל לא נכון.

בטיחות בשניהם על הפנים.

פורסם

ממליץ לך בחום על יונדאי אלנטרה שנת 2004-2006

רכב אמין באופן מוחלט, זול יחסית לאחזקה, נוח מאוד בנסיעות בינערוניות. לא נורא חסכוני אבל גם לא נורא בזבזן.

יש לנו כזאת במשפחה 2004 מאז שהיתה כמעט חדשה והיא אמינה בטירוף. צריכת דלק ממוצעת תמיד יוצא לי בערך 11 ק"מ לליטר שזה לא הרבה יותר מפיאט פנדה שבגרסא האוטומטית שלה היא ממש סיוט מבחינת אמינות.

קיצר לכי על אלנטרה. היא תתן לך תמורה מאוד מאוד טובה לכסף

• תוכן חדש...