Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מש"ק שלישות, קורס בבה"ד 11 - איך זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז לאחר שרציתי שח"מ והבנתי שזה לא אפשרי - בסופו של דבר השתבצתי בתור מש"ק שלישות.

קודם כל, האם יש מישהו שהיה בתפקיד הנ'ל ויכול להסביר קצת על מה בדיוק אני עומד לעשות?

סיימתי טירונות לפני כמה ימים, והבנתי שהקורס מתקיים בבה"ד 11.

מחיפוש באינטרנט לא הצלחתי להפיק כמעט שום מידע, מוזר מאוד אבל זה המצב כרגע.

אז מספר שאלות;

האם הקורס מתקיים במתכונת של הטירונות או שזה שונה?

מה בכלל אורך הקורס? חלק מהאנשים אומרים חודש, חלק חודש וחצי, וחלק בכלל חודשיים. לא ברור ולא מובן.

מה היציאות בקורס?

בכלל, כל מידע שיש לכם לגבי הקורס או לגבי בה"ד 11.

תודה.

פורסם

אתה הולך להתעסק בניירת והזנות של חופשים/קליטת חיילים חדשים ושחרור ותיקים (שלישותית, טופסיידה).

אורך הקורס חודש וחצי אם אני זוכר נכון.

מתכונת טירונות.

אני שונא את בה"ד 11, עשיתי שם הכנה לקצונה (חיל כללי).

יציאות שו"שים+סגירת שבת.

זה כל מה שאני יודע..

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עשיתי את הקורס אבל לפני 20 שנה...

משך הקורס די דינאמי, בגדול 6 שבועות שמהם שבוע סדרת חינוך (שלנו היתה בגילה) ושבוע שלישות בחירום כולל ניווטים וכו׳ - חצי קורס היה בפטורים מזה.

סה״כ זה די בית זונות, ממש לא כמו טירונות. בהמשך הכל תלוי לאן תגיע - המקצוע כפי שתיארו במפקדת גדוד, חטיבה, בסיס וכו׳. מנהלתי ודי משעמם אבל יש פוטנציאל לקומבינות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אמנם אני משוחרר מצה"ל כבר הרבה שנים - אבל בכל זאת:

התפקיד הוא פקידותי. יכול להיות עורפי או ביחידת שדה - בהתאם לפרופיל ושאר הנתונים האישיים שלך.

מה שתעשה בתפקיד תלוי מאוד בך. אתה יכול להקטין ראש ולהיות פקיד טופסיאדה עם תורנויות מטבח וש"ג, אבל גם להגדיל ראש ולנהל משרד, תוך שאתה מסייע לחיילים ולמפקדים להפיק את המירב מההקצאות שניתנות ליחידה.

כאשר שירתתי בשירות חובה בגדוד תותחנים המג"ד קיבל הוראה לבחור חייל מצטיין שיישלח לנשיא ביום העצמאות. לא נבחר תותחן וגם לא מ"ט - התחרות היתה בין שלושת מגדילי הראש של המפקדה, שהיו גם חברים טובים: מש"ג השלישות, מש"ק הקשר והחוג"ד. מעיד על כך שאנשי מפקדה שלוקחים על עצמם אחריות יכולים לתרום הרבה ליחידה (במקרה זה - גדוד חת"ם שישב 40 ק"מ מצפון למטולה וביצע ירי מבצעי מספר פעמים בשבוע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפחות בזמנו זה היה קורס בנים בלבד. מה שכן יש מאבחנות, רכ״איות ומש״קיות ת״ש בבה״ד בשפע, נרשמו פגיעות מדויקות ביעדים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היום רוב השלישוק זה בנות. אם אתה מוכן להיות זן נדיר במשרד שלך, כנס. באופן כללי רוב העבודה ממוחשבת וחלקה ניירת פיזית. בביקורות אכ"א או כו"כ תהיה לך עבודת נמלים לא קטנה, ותצא מהמשרד מאוחר מאוד.

באופן כללי התפקיד די נוח ולא כולל טרטורים מיוחדים או דרישות מוגזמות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תביא בחשבון שעבודת שלישות צריכה להיות מדוייקת מאוד. יש לא מעט מהאמת בסיסמא "מאחורי כל טופס עומד חייל" (למרות שהפאראפראזה "מאחורי כל טופס עומד עוד טופס" כנראה עוד יותר נכונה) - טעות ישומית יכולה להכניס אנשים לפלונטרים לא פשוטים. אם אינך קפדן מטבעך לא תהיה פקיד שלישות טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שבטעות חייל אצלנו בגדוד הוגדר כחלל, בזמן שהוא חי ונושם בתרגיל בצפון (לצערנו חייל אחר בגדוד נהרג באותו שבוע בת.ד.).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מזל טוב! אתה הולך להיות פקידה ב3 שנים הקרובות :lol:

מצד שני - תהיה מוקף בבנות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

02. אם תשובץ בשטח אולי תעשה השלמה ל-03, תלוי במפקדים שלך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ביוס ופת"ש - כל השלישוק עושים טיר' 02 וחלקם אפילו מקוצרת. לא ראיתי בכל המקומות שהייתי בצבא (הרבה שטח) שלישוק עם 03 למעט קצינים.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...