Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימת חור בגג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

יש לי כרגע חור בגג קטן יחסית, חור חלודה כזה שאם להכניס אצבע אפשר להרגיש את התקרע של הרכב .

בנוסף לכך נכנסים לשם מים וזה מאוד מפריע לי , וגם עוד מעט יהיו גשמים אז בכלל .

רציתי לשאול איך קוראים למשחה הזאת שסותמת את החורים (לא הסיליקון) .

משחה,חומר ממש טוב. אני רוצה לעשות את זה לבד, לא במוסך פחחות.

ובאיזה חנויות מוכרים ?

תודה

• אחראי פורום
פורסם

קארקיט ממש לא מתאים פה, זה לא חומר לסתימת חורים אלא למילוי דנטים ופגיעות קלות אחרות.

אם אתה לא מתכוון לרתך את זה כמו שמתבקש, אז יש אפוקסי רך שצריך ללוש אותו כמה שניות,

לסתום את החור כמו שצריך ולתת לזה להתקשות. זה חאפרי, זה מכוער, אבל יהיה עמיד במים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
קארקיט ממש לא מתאים פה, זה לא חומר לסתימת חורים אלא למילוי דנטים ופגיעות קלות אחרות.

אם אתה לא מתכוון לרתך את זה כמו שמתבקש, אז יש אפוקסי רך שצריך ללוש אותו כמה שניות,

לסתום את החור כמו שצריך ולתת לזה להתקשות. זה חאפרי, זה מכוער, אבל יהיה עמיד במים.

אתה בטוח?

ביצעתי תיקון שכזה לפני כמה זמן לחבר והיה הרבה יותר מ3 ס"מ.

להגיד שזה היה קל , זה לא, אבל באמצעות הרבה משחק עם החומר משני הצדדים של הפח וייבוש מהיר, לא רואים זכר לחור המדובר לאחר ליטוש וצביעה מחדש של המקום.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• אחראי פורום
פורסם

בטוח. זה לא אומר שאי אפשר לתקן ואני מאמין לך שהצלחת, אבל בוודאות זה לא החומר המתאים לסתימת חורים עוברים.

זה חומר שביר והוא לא יכול לשמש כקליפה, מבטיח לך שאם תלחץ ממוקד על המקום שתיקנת, הוא ישבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• ספונסר פורום
פורסם

גם לדעתי החומר הזה לא מתאים לסתימה של חורים אלא רק לתיקוני שקעים נקודתיים.

יש לחתוך את האזור הנגוע בחלודה ולרתך פח חדש כדי לסתום את החור. על הפח החדש מייסמים קרקיט במידה הצורך וצובעים.

• תוכן חדש...