Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בדבר חדש, מריחת ווקס קאראנובה על הרכב בעזרת הידיים, מסתבר שספוג זה כל כך 2012. מה דעתכם על כך, מעוניינים לעסות את רכבכם?

BN5g-LW5TVg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ITXtCS9Jf2Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

יש וואקסים מסויימים של סוויסוואקס שמורחים בעזרת הידיים. וכמו כן עוד כמה חברות יוקרתיות. אין ספק שזה נותן תחושה נוספת שהוקס יוקרתי מעבר למחיר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מדובר בהליך מאוד ישן, לא תמצא עדויות לשום יתרון במריחה כזו מלבד התחושה של האמן העוסק במלאכה ותחושתו של בעל הרכב.

עריכה: גם תחושתו של היצרן של הווקס תשתפר בעקבות טיפול כזה.

אני די בטוח שיישום בעזרת הידיים מבזבז הרבה יותר ווקס מאשר פד , בהנחה שהווקס מאוד יקר זה יהיה טפשי לבזבזו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

דימה חושב דווקא להפך , יישום בעזרת פד ספוג יספוג לתוכו המון ווקס וישאר עם כמו ווקס מבובזת בתוכו בסיום היישום שלו.

פורסם
דימה חושב דווקא להפך , יישום בעזרת פד ספוג יספוג לתוכו המון ווקס וישאר עם כמו ווקס מבובזת בתוכו בסיום היישום שלו.

נכון, זו בדיוק הסיבה בגינה ממליצים יצרני היוקרה על יישום בעזרת ידיים חשופות, ומי שהתנסה בכך עם ווקס פרמיום יבין בדיוק על מה הם מדברים.

כשמישמים ווקס רווי שמנים בעזרת הידיים, ניתן להגיע למצב בו 95% מהחומר עובר מהיד על הלכה, בעוד יישום עם פד, כמה איכותי שלא יהיה, לעולם לא יוכל להעביר כמות ווקס כזו.

המסקנה היא שבניגוד להשערות של המון לקוחות, היישום עם ידיים חשופות אפילו חוסך מעט חומר, ולא גורם לבזבוז יתר.

אגב, טענה נוספת (אך קצת פחות מדעית) של יצרני היוקרה, היא שיישום ווקס פרמיום בעזרת ידיים חשופות, עוזר לחיבור ולקשר בינך ובין גאוותך יחידתך. באופן מפתיע, הרבה בעלי מכוניות אספנות יקרות ונדירות מסכימים ומאוד מתחברים לזה.

פורסם

יצא לי לעשות את זה בחלק מהרכב, רק כי החומר שהשתמשתי בו (meguiar's carnauba plus - paste) החליק מאוד על האפליקטור שמגיע איתו, התייאשתי ויישמתי עם היד, התייאשתי שוב, וסיימתי עם מכסה מנוע וגג בלבד.

בכל מקרה לדעתי האישית, קרנובה ווקס זה דבר מיותר בגלל ההתנדפות המהירה שלו, אלא"כ הרכב יוצא לתצוגה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

זה ישן מאוד. עם הידיים אפשר לחמם את הווקס ולהמיס אותו מה שמקל על האפליקציה וןלא מתבזבז חומר על הפד..

עשיתי את זה פעם (עם וקס זול, אין לי 6000 דולר לקופסה קטנה של קרנאובה) וזה גם כיף מאוד אבל לא אני ולא האוטו התגרינו מזה מינית :-D

• תוכן חדש...