Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה קניתי סוזוקי סוויפט 2013 והייתי רוצה להחליף את המנורות דרך לאור לבן דמוי קסנון .

אבל אני רוצה משהו איכותי כגון אוסרם ,פיליפס.

מה אתם מציעים ואיפה לקנות בארץ או באיביי ?

פורסם

Power bulbs

אתר בריטי המוכר את הפיליפס דיימונד ויזין מקורי לגמרי. הנורות הכי דומות לקסנון. נסעתי איתם שנה בערך עד שמכרתי את הרכב.

הוצאתי אותם כשמכרתי אותו. בסוף קניתי רכב עם קסנון מקורי. אם תרצו אשמח למכור אותם תמורת סכום סמלי של 100 ש״ח ל 3 נורות כאשר 2 היו בשימוש כאמור של שנה ואחד חדש סגור עוד באריזה הרמטי.

מי שמעונין צרו קשר בפרטי. אני מהצפון.

פורסם

100W לא טוב לפנס אז תנסה להימנע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
100W לא טוב לפנס אז תנסה להימנע.

אתה יכול להסביר מה בדיוק קורה לפנס אם אני שם 100וואט, דווקא שמתי לעצמי את המנורות לטויוטה קורולה שלי, 7500K של פיליפס והם 100וואט, וואלה הכל בסדר עם הפנס אני כבר בערך 4-5 חודש איתם, היו לי של 55 וואט והם נשרפו ביחד בו זמני אחרי חודשיים...

פורסם
אתה יכול להסביר מה בדיוק קורה לפנס אם אני שם 100וואט, דווקא שמתי לעצמי את המנורות לטויוטה קורולה שלי, 7500K של פיליפס והם 100וואט, וואלה הכל בסדר עם הפנס אני כבר בערך 4-5 חודש איתם, היו לי של 55 וואט והם נשרפו ביחד בו זמני אחרי חודשיים...

אצלי הם היו מתחממים יותר מידי והם התיכו מנורות לד שהיו לידם,שמעתי על מקרים שבהם פנסים עלו באש.

אבל כנראה יש פנסים שיש 100w ויש כאלה של 55w.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עד לפני כ3 שבועות הייתה בבעלותי מאזדה 3 08.

כך או כך זה לא משנה איזה רכב העיקר שיהיה לו ריפלקטור (כיפת זכוכית, קיים במאזדה) על מנת למקד את אלומת האור אחרת זה מזעזע(לדעתי).

אני השתמשתי בדיימונד ויזין של פיליפס אפקט הקרוב ביותר לקסנון. יש לי 2 נורות בשימוש של חצי שנה עובדות כמו חדש + נורה נוספת חדשה באריזה טרם נפתחה, קניתי שיהיה לי ספייר. אני מהצפון,אם תרצו תמורת סכום סמלי אשמח להעביר אותם הלאה. מחיר בה״פ.

מי שרוצה חדש, אני הזמנתי את שלי מאתר פאוור בולבס שכבר צירפו קישור אליו. אמין ומקורי.

פורסם
אצלי הם היו מתחממים יותר מידי והם התיכו מנורות לד שהיו לידם,שמעתי על מקרים שבהם פנסים עלו באש.

אבל כנראה יש פנסים שיש 100w ויש כאלה של 55w.

כה פעם אחת הוצאתי את המנורה בלי לכבות את הפנסים, נדעתי באחד מהכבלים והוא פשוט שרף לי אותו :)

קצת מפחיד מה שאתה אומר לגבי המקרים האלה שאשכרה עלה באש הפנס.

תודה לעזרה

• תוכן חדש...