Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא להסתמך על מחשב במדידת צריכת דלק. צריכה רגעית יכולה להראות פלאים: לדוגמא רכב שלי בירידה עושה 0 ליטר ל100ק"מ למחשב. אולי הרכב זלי פרפטום מובילה ויכול לנסוע בלי סוף?

פיג'ו ככמו של פותח השרשור במקרה הכי טוב אני מאמין שיכולה להגיע לצריכה ש 1 ל14 בבין עירוני ללא מזגן עם חלונות סגורים, ללא פקקים ובנסיעה איטית.

הרכב.שלך באמת צורך 0 דלק בירידה. מנועי הזרקת דלק מנתקים לחלוטין הזרמת הדלק למנוע בעת ירידה כשהפדל בסרק.

פורסם

הדייהו לפי החישוב קרוב ל 900 קילומטרים ל60 ליטר.אני שוקל אפשרויות הורדת משקל מהאוטו-כל הבלגן מאחור יעוף החוצה ואשקול פירוק המושב האחורי אם זה הליך פשוט.אנטנה ומגבים הם קורבנות אפשריים:-D.הרדיו עף החוצה למרות משקלו הקל-כמיטב המסורת במטוסי צניחה חפשית.המסלול עדיין לא סופי ושעות הנסיעה-בערך 16 שעות ברוטו במהירויות של פחות מ 80 עם סיבובי מנוע באיזור ה 2000-2200.

פורסם

לא מאמין שתצליח , ה 206 שלי עושה 1 ל 14 בנסיעה בעיקר בין-עירונית ולא חסכונית במיוחד עם מזגן, בנסיעה רגועה מאוד אפשר להגיע ל 1 ל 15.5 שזה 'השיא שלי' למיכל כמעט שלם ללא מזגן.

אולי אם תתכנן את הדרך כך שרובה תיהיה ירידה ואז השאר מישור (סתם זורק- מהצפון לאילת ואז את כביש הערבה לעשות הלוך חזור כמה פעמים)

פורסם

אני עושה ממעלה אדומים לאילת וחזרה עם מזגן על חצי מיכל דלק (25 ליטר). הרכב הוא C3 פיקאסו ט"ד והנסיעה היא בשעות העומס.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני עושה ממעלה אדומים לאילת וחזרה עם מזגן על חצי מיכל דלק (25 ליטר). הרכב הוא C3 פיקאסו ט"ד והנסיעה היא בשעות העומס.

אלעד

אתה טוען שהוא עושה 1:24 ?

פורסם
הרכב.שלך באמת צורך 0 דלק בירידה. מנועי הזרקת דלק מנתקים לחלוטין הזרמת הדלק למנוע בעת ירידה כשהפדל בסרק.

לא מדוייק יש הזרמת דלק בניוטרל ע"מ להשאיר את המנוע דולק,

אין הזרמת דלק בירידות כאשר הרכב בהילוך ואז אכן הצריכה היא 0.

פורסם

לפי השם שלך נראה לי שמדובר באולטראלייט:-D

אולי תפרק גם מכסה מנוע,בגאג,דלתות (שים שרשראות בינתיים)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
מסלול מתגבש,פתוח להצעות ושיפורים-תל אביב-מצפה רמון-אילת-מטולה-תל אביב.קצת מעל אלף קילומטר,תדלוק בנקודת האלף.ספק יחיד-עד עכשיו חישבתי דלק לפי הספידומטר,צריך לקחת בחשבון סטייה ולחשב גם בעזרת תכנון מפות ו GPS.הנתיב יכול להיות בכיוון הפוך בהתאם לתנועה של עם ישראל ובחלקו יהיה בלילה.כמובן שהכוונה גם ליהנות מהנוף ולכן החלק הלילי יהיה מצומצם.

עשיתי מסלול הפוך. תל אביב > מטולה > אילת(דרך כביש 90 לכל אורכו. הנסיעה ארכה כ-7 שעות) וחזרה לתל אביב בשלושה ימים. כ-1450 ק"מ ותצרוכת דלק של כ-22 ליטר לקילומטר בפונטו ספייס.

כביש 90 עובר דרך טבריה ובית שאן, עדיף לעבור בערים אלו כשהן ישנות אחרת צריכת הדלק תהיה גבוהה.

הכיוון שביצעתי עדיף לדעתי מכיוון שממטולה לאילת יש יותר ירידות מאשר בכיוון שאתה מתכנן לנסוע.

הכי חשוב שלא לשכוח להוריד את הרגל מדוושת הדלק לשם קבלת צריכת דלק אפסית בירידות. מהירות מומלצת תהיה כנראה 70-90 קמ"ש.

דרושים עצבי ברזל לנסיעות מהסוג הזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא מדוייק יש הזרמת דלק בניוטרל ע"מ להשאיר את המנוע דולק,

אין הזרמת דלק בירידות כאשר הרכב בהילוך ואז אכן הצריכה היא 0.

:mm_yeah:

פורסם
אתה טוען שהוא עושה 1:24 ?

אני לא טוען... בדקתי את זה ב-2 נסיעות שונות לאילת.

אני מקווה לבדוק פעם בחורף, ללא צריכת הדלק של המזגן, למרות שבאיזור הזה יש רוחות רבות שמפריעות לצריכת הדלק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שכחת לציין שמדובר בדיזל. דיזל ידוע כצורך פחות דלק מבנזין.

יש גם מכוניות בזבזניות שעושות 1000 קמ על מיכל פשוט כי יש להן מיכל ענק.

להוריד דלתות, כמו שהוצע, זה טעות בגלל שהאוירודינמיקה תהיה גרועה בהרבה

פורסם

כביש 90 עובר דרך טבריה ובית שאן, עדיף לעבור בערים אלו כשהן ישנות

זה בסד'ר, הערים האלה אף פעם לא ערות :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...