Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נראה.

מיכל של 60 ליטר על 1000 ק"מ, ז"א שאתה צריך להגיע לצריכה של 16.6 ק"מ לליטר לפחות. בהנחה ואתה לא מתכוון לנסוע עד הטיפה האחרונה, אז נגיד 55 ליטר? פה אתה כבר צריך צריכה של 18 ק"מ לליטר. נתוני היצרן (לפני הרבה שנים) הם 15.2 ק"מ לליטר בממוצע. על פניו זה אמור להיות ריאלי. אם ניקח בחשבון פקקים, רמזורים, והעובדה שהרכב בן 12-13, אני מהמר על כשלון במשימה.

פורסם

בוצע על ידי מגזין אוטו בשנת 1996 ברכב דומה רק מנוע דיזל 1.9

תידלקו לאחר 950 קילומטרים 55 ליטר. נסעו עם מזגן כל הזמן, רוב הנסיעה בינעירונית אבל גם קצת ערים ופקקים.

האוטו היה חדש או כמעט חדש.

מאחר ולא סביר שמנוע בנזין 1.6 (ועוד משומש ואולי לא במצב מייטבי) יצרוך כמו מנוע דיזל תקין וחדש, לדעתי לא תצליח.

פורסם

עם נהיגה שהיא 100% מוכוונת חסכון, זה אולי אפשרי.

בכל מקרה, דחה את הנסיעה בחודשיים, כך לא תצתרך לא מזגן ולא לפתוח חלונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ספר הרכב בערך 16 לבינעירוני.כאן מדובר בדור שלישי 100 כח סוס ולא בטוח שמעודכן בתרגום העברי.בבדיקה של מסלול דומה לפני מספר חודשים הממוצע הבינעירוני היה 17.5 לאורך 800 קמ למרות 2 פקקים בדרך ומזגן מזדמן.מקווה לתנאים טובים.

פורסם

תבצע את הניסוי\בדיקה בשעות הערב\לילה, ככה מזג האויר נעים יותר מבחינת הרכב והנהג וסיכוי נמוך יותר להקלע לפקקים שידפקו את צריכת הדלק.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נראה לי שתכשל.

אני עושה עם 1.9 דיזל 1-17.5 עם מזגן ו1-18.5 בלי בינעירוני.

לא נראה לי הגיוני.

באמת? נשמע לא משהו.

אני עם C200CDI בבינעירוני מגיע למספרים טובים יותר עם ובלי מזגן.

פורסם

תבחר לך טוואי נסיעה הכי מישורי שאתה יכול (האם לפי חוקי ההתערבות מותר לך לחזור על המסלול בצורה "מעגלית" ?)

כ"כ - תכין ג'ריקן עם דלק למקרה ותתקע :roll:

alfa 156 2.5.

פורסם

כולנו התעלמנו מדבר אחד חשוב - "ביום אחד".

בשביל להגיע לצריכת דלק שתאפשר להצליח, צריך לנהוג לאט, 80-90 קמ"ש. מה שאומר מהירות ממוצעת בפועל של 60-70 קמ"ש.

וזה שווה לכ 15 שעות נהיגה מינימום, ובעייתי לעשות את זה ביום אחד.

קח איתך נהג מחליף, ותעשו חצי/חצי.

פורסם

ההצעה שלך בוקי לנהג מחליף היא במקומה (אבל תבוא ע"ח צריכת הדלק, עד כמה שזה יכול להשפיע...).

ואם זה ביום אחד - צריך לראות מה השעה הכי מתאימה שכדאי לצאת בה לדרך, ועדיין שברוב הזמן תהייה טמפרטורה סבירה (זה אומר נהיגת לילה. היזהרו !)

alfa 156 2.5.

פורסם

זה נשמע כמו אחלה רעיון כשיושבים בבית ומתכננים וסיוט לא נורמלי בשעת הביצוע.

תזהרו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

השבוע בנסיעה צפונה.

מיצובישי לנסר 2011 עם כ-80K אוטומט נסיעה עם מזגן במהירות של 80-100 קמ"ש, האצות איטיות, מינימום נגיעה בגז, כמעט ללא

שימוש בברקס (עוזבים את הגז הרבה יותר מוקדם ממה שרגילים), מזגן פועל על פול, וארבעה אנשים באוטו.

התמונה צולמה לאחר נסיעה של כ-100 ק"מ, בעצירה בצד הדרך. דרך אגב, בהמשך הנסיעה המד הראה שיש לי 1040 ק"מ עד לתדלוק.

כמובן שאתה לא יכול לסמוך על זה במאה אחוז, אבל שווה לנסות. לי פשוט נמאס לנהוג ככה, ושמתי גז - צריך הרבה אורך רוח.

תחפש כבישים ארוכים, בלי רמזורים, וריקים. כביש הבקעה וכבישי הדרום והערבה מעולים.

בהצלחה, וסע בזהירות.:-)

20130820_112752.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אתה צריך לעשות מקריית שמונה עד אילת בערך הלוך וחזור נראה לי יותר מידי בשביל יום אחד ולעשות את כל זה על 90 צריך הרבה כוח והרבה משקי אנרגיה.

• תוכן חדש...