Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להסתמך על מחשב במדידת צריכת דלק. צריכה רגעית יכולה להראות פלאים: לדוגמא רכב שלי בירידה עושה 0 ליטר ל100ק"מ למחשב. אולי הרכב זלי פרפטום מובילה ויכול לנסוע בלי סוף?

פיג'ו ככמו של פותח השרשור במקרה הכי טוב אני מאמין שיכולה להגיע לצריכה ש 1 ל14 בבין עירוני ללא מזגן עם חלונות סגורים, ללא פקקים ובנסיעה איטית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית הצלחתי לגמוע עם מיכל אחד קצת יותר מ-800 ק"מ, ואני מניח שהדלק שנשאר לי במיכל כשהגעתי לתחנה הספיק לעוד כ-20-30 ק"מ.

במהלך כל המיכל הזה האצתי בעדינות, אבל שייטתי על 120 קמ"ש. אני מניח שאם הייתי מוריד את המהירות ל-90, הייתי מגיע די בקלות ל-1,000 ק"מ.

בקיצור: לדעתי היעד בהחלט אפשרי, אבל אני מקווה שחוץ מהחזר עלות הדלק אתה תקבל גם חתיכת פיצוי הוגן מזה שמתערב איתך על הסבל שאתה הולך לעבור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נסיעה עם מזגן במהירות של 80-100 קמ"ש, האצות איטיות, מינימום נגיעה בגז, כמעט ללא

שימוש בברקס (עוזבים את הגז הרבה יותר מוקדם ממה שרגילים), מזגן פועל על פול, וארבעה אנשים באוטו.

איך אפשר לנסוע ככה? אותי באופן אישי זה משגע.

לפני שעה קלה חזרתי מאילת, כ800 ק"מ סה"כ דרך המכתש, A3 2.0T, מהירות ממוצעת של כ140 קמ"ש (באופן היפותטי כמובן, בעצם נסעתי אך ורק כחוק כל הדרך) כמובן עם מזגן ושלושה אנשים באוטו, צריכה ממוצעת 1 ל11.

היו קטעים שנתקעתי אחרי שומרונים טובים שנסעו 90 קמ"ש ומטה, זה הרגיש מאוד לא טבעי ומעיק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מסלול מתגבש,פתוח להצעות ושיפורים-תל אביב-מצפה רמון-אילת-מטולה-תל אביב.קצת מעל אלף קילומטר,תדלוק בנקודת האלף.ספק יחיד-עד עכשיו חישבתי דלק לפי הספידומטר,צריך לקחת בחשבון סטייה ולחשב גם בעזרת תכנון מפות ו GPS.הנתיב יכול להיות בכיוון הפוך בהתאם לתנועה של עם ישראל ובחלקו יהיה בלילה.כמובן שהכוונה גם ליהנות מהנוף ולכן החלק הלילי יהיה מצומצם.

פורסם

אל תשכח לקחחת כמה בקבוקים עם דלק בתא המטען, כדי להגיע לתחנת דלק לאחר שהדלק יגמר.

מה שיקרה לדעתי לאחר כ 800 ק"מ.

פורסם

לדעתי אפשרי.

כנראה שהקפדה על מהירות נמוכה מה 90 המיתולוגיים תועיל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני עם הרכב שלי, עושה בנסיעה רגוע כ1-15 אפילו 1-15.5, וישלי מיכל שנכנס כ40 ליטר.

נראלי את ה900 תגרד בבדיקה הזו, יהיה מאוד קשה להגיע ל1000, אלה אם כן כל הנסיעה זה ירידה ;)

בהצלחה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

להלוות לך את הפלואנס דיזל שלי? תעמוד במשימה בקלות.

מחזיקה 900 קמ בין תדלוקים "סטנדרטיים" עוד לפני שנדלקת הנורה של הדלק במסלול נהיגה מעורב

חיפה ת"א במהירות סבירה (100-110) מגיעה ל21 קמ"ל עם מזגן.

פורסם
איך אפשר לנסוע ככה? אותי באופן אישי זה משגע.

לפני שעה קלה חזרתי מאילת, כ800 ק"מ סה"כ דרך המכתש, A3 2.0T, מהירות ממוצעת של כ140 קמ"ש (באופן היפותטי כמובן, בעצם נסעתי אך ורק כחוק כל הדרך) כמובן עם מזגן ושלושה אנשים באוטו, צריכה ממוצעת 1 ל11.

היו קטעים שנתקעתי אחרי שומרונים טובים שנסעו 90 קמ"ש ומטה, זה הרגיש מאוד לא טבעי ומעיק.

כתבתי גם שצריך הרבה אורך רוח!

כנראה שיש לי קצת מזה...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

לדעתי הכביש היחיד שבו תוכל להגיע לצריכה הכי חסכונית הוא כביש 6, במקרה ולא יהיה עומס עקב תאונה או בלת"מ.

תעשה אותו הלוך חזור כמה פעמים במהירות 90.

*יש לקחת בחשבון שהנסיעות בכביש יעלו לך כסף. וההצעה היא רק לשם ההתערבות.

פורסם

לא הייתי נוסע למצפה ולאילת מאחר ויש לך כמה עליות לא קלות בדרך ואני לא יודע אם הירידה באותו מקום תפצה על הבזבוז בעליה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...