Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבתי שוב את כל הסיפור,כנראה שיש זמן מוגבל וכל מה שכתבתי נמחק ונותקתי עקב הכתיבה האיטית שלי.אני שייך לאלו שגדלו בלי מחשב ואני קצת יותר מהיר באנגלית.ההתערבות עם מכר על ארוחה ואני לא מתערב אם הנצחון לא מובטח.פעם מישהו התקיל אותי לגבי שחיית 100 מטר פרפר-טען שאין סיכוי.עשיתי 1000 מטר (רצוף)תמורת 10 שוקולדים לבנים.

פורסם

לפני שאנותק שוב,בחלקים-תל אביב תדלוק מלא בגשר הירקון 4 בבוקר יום ששי חג.צפונה כביש החוף-כביש יוקנעם-צומת גולני-מטולה-דרומה כביש 90-עוקף כנרת 87,92-צמח-כביש הבקעה(הפעלת מזגן)-אילת-צפונה כביש 12 גבול מצרים-מצפה רמון-צפונה כביש 40 ברובו עד גשר הירקון 1900.שוטטות לבזבוז דלק במטולה,אילת ומצפה רמון.

פורסם

כל הכבוד! בכל התערבות יש שניים - פראייר ומניאק. בהחלט עדיף להיות המניאק. טיפ לעתיד - תתערב על סכומים גבוהים יותר, אני רואה שזה מצליח לך :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש תוצאה,כתבתי את כל הסיפור ונותקתי.הסיפור בהמשך,התוצאה-1026 קמ,56.79 ליטר,15 שעות ברוטו,18.066 קמ לליטר.יום ששי חג,כבישים ריקים.:-)

כל הכבוד לך גבר!! ללא ספק הסיפור שלך נכנס אצלי ב"במועדפים"

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...