Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד ל audi a3

doublek18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רכב audi a3 שנת 2001. הקלא'ץ ברכב הגיע לסוף חייו וכבר מרגישים החלקה. התייעצתי עם כמה אנשים כמו כן עם המוסך המרכזי לגבי סוג הקלאץ וממספר החלקים שהוא מורכב, אך קיבלתי מכולם תשובות שונות.

אשמח לקבל תשובה מבעל מקצוע או מישהו שיודע בוודאות לגבי סוג הקלאץ' ומאיזה חלקים הוא מורכב.

סוג המנוע: AKL

תודה מראש.

פורסם

הקלאץ במנוע הזה הוא קלאץ הפוך השמש יושבת לכיוון המנוע הוא מורכב משמש ודיסקית חיכוך את המיסב לא חייב להחליף אפשר להחליף אותו גם בלי לפרק גיר

nwigjzmjhywn.jpg

פורסם

אני החלפתי בזמנו קלץ' למנוע-גיר כמו אצלך (בסיאט קורדובה 2000 AKL) במוסך רון. אם אני זוכר נכון, הוא שם לי קלץ' של VALEO או משהו איכותי דומה, שזהה למקורי. עלה איזה 2600 שקל - לא מעט - אבל גם כשמכרתי את הרכב 40 אלף ק"מ אחכ, הקלץ' הרגיש חדש ככה שממליץ לך ללכת למוסך רון ולסמוך עליו שישים לך חלק איכותי.

• תוכן חדש...