Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

שאלה: יש לי יונדאי אקסנט 95 GS כחולה כהה. הצבע דהוי. מה כדאי: לצבוע באותו הצבע או להבהיר לכחול כסוף בהיר? או אולי אפילו לבן? האם יש שינויים במבחינת מחיר בין 2 המצבים (צביעת אותו הצבע או שינוי צבע? הבנתי שאם משנים צבע מבחינת משרד הרישוי זה לעמוד בתור ולשלם איזה 30 שחי"ם...

תודה.

פורסם

צביעת הרכב עולה כמה אלפי שקלים ( תלוי באיכות וברמת הכיסוי ). השאלה האמיתית למה לצבוע ? לא מדובר ברכב מיוחד או שונה. מה גם שאם תמכור זה לא יוסיף למחיר המחירון ( שגם ככה לא מקבלים ). אם יש לך כמה אלפי שקלים לשים על צבע, אני ממליץ לך להשתדרג לרכב אחר.

• אחראי פורום
פורסם

האיכות לא נופלת בהתחלה, פגוש את הרכב אחרי שנה ותראה את ההבדלים.

והחלפת צבע זה לא עניין פשוט או זול, מה עם כל מסגרות הדלתות, דלתות המטען והמנוע ותא המנוע?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

אין קשר לערבי או ישראלי, יש קשר לעבודה נכונה וקפדנית עם חומרים וכלים מקצועיים.

צבעי יכול להיות ברמה מאוד גבוהה אבל אם לא יכין את הבסיס בשלבים המקובלים,

אז גם השכבה היפה שהוא יישם תתפוצץ. אין פה קסמים ועבודה קפדנית בהכרח תיקח זמן ותעלה יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על המענה.

המצב הוא כזה שהגג ומכסה המנוי פשוט דהויים ל ג מ ר י וגם ככה אני בניתי על משהו עד 2000 שחי"ם... רכק לא הייתי בטוח אם צביעת כל הרכב בצבע המקורי זול יותר משינוי גוון.

פורסם

ולעשות אתזה לבד -דורש רכישת קומפרסור ופיסטולט טובים ושטח סגור - מה שאין לי חנייה פרטית אז זה לא ילך...

פורסם

מאור שלום.

אם אתה מתכוון לאחמד בצומת יקיר, שלא תעיז להכנס אליו.

חאפר, לא מקצועי ועובד בלי תנור.

כנס בפורום ל"פרויקט פחחות וצבע מצולם לפונטו ספייס " שהעליתי בפורום ותבין מהי איכות העבודה ומהי התוצאה.

יובל

פורסם
מאור שלום.

אם אתה מתכוון לאחמד בצומת יקיר, שלא תעיז להכנס אליו.

חאפר, לא מקצועי ועובד בלי תנור.

כנס בפורום ל"פרויקט פחחות וצבע מצולם לפונטו ספייס " שהעליתי בפורום ותבין מהי איכות העבודה ומהי התוצאה.

יובל

לא היתכוונתי לאחמד... אחמד אני יודע שמחפף. היתכוונתי לזה שמעליו, לעבד.

פורסם

עלויות לצביעת רכב :

רכב בגודל ממוצע- משפחתי - בצבע ברק ישיר , ללא תיקוני פח - כמעט ולא קיים .

מצריך ניירות ליטוש בגרעין 120,320 - לפחות 15 - עלות סה"כ 30 ש"ח לערך .

צבע בברק ישיר - 2.5 ליטר ( 1.25 ליטר צבע , 625 מ"ל מקשה , 625 מ"ל מדלל) .

עלות חומרי הצבע - לערך 350-400 ש"ח .

פילטרים לצבע , נייר וניילונים למיסוך הרכב .

לא חישבתי עלות יסוד , יש פער מאוד גדול בין פילר , לקומפקט פילר .

ראשית ע"מ לקבל תוצאה טובה : נדרש בעל מקצוע טוב , חומרי גלם טובים - ופה יש משחק גדול , ההבדל בין מדלל טוב לגרוע הוא מאות אחוזים , רמת ההכנה לצבע שהיא הכי חשובה , המקצועוית של בעל המקצוע .

לסיכום : אני יכול להגיד שניתן לצבוע רכב ללא תנור - ולקבל תוצאה מושלמת .

ב- 2,000 ש"ח - גם "בן דוד" , שאני לא יודע אם הוא משלם ארנונה וכמה , לא יודע לגבי השכירות , הנהלת חשבונות וכו' , במחיר של 2,000 לא ניתן לקבל תוצאה טובה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...