Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניידת זה יכול להיות גם אוזנייה?

או רק משהו שמתלב על סך שמש וניתן לפירוק ועובד על סוללה?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

בנוגע לדיבורית על סך שמש אני לא התעסקתי עם כזה דבר, אבל ידוע שדיבוריות זולות שמוכרים בתחנת דלק לא ממש טובים, יש רעשי רקע, סוללה מתרוקנת מהר , בעיות חיבור וכו'.

יכול להמליץ לך רק על חברות טובות של דיבוריות שתוכל לבדוק לבד אם מתאים לך.

החברה הראשונה היא פארוט (PARROT) והשנייה היא בורי (BURY).

שתי החברות מומחיות בייצור דיבוריות מכל הסוגים אז ממש ממליץ עליך לבחור אחד מ2 אלה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני מעוניין לרכוש דיבורית ניידת לשימוש ברכב. אשמח לקבל את המלצותיכם לדיבורית טובה ויעילה במחיר שפוי.

תודה.

פורסם
אני מעוניין לרכוש דיבורית ניידת לשימוש ברכב. אשמח לקבל את המלצותיכם לדיבורית טובה ויעילה במחיר שפוי.

תודה.

PARROT דיבורית ניידת טובה אבל מחודשת ולא חדשה ...ממליץ .

פורסם

יש לי כבר המון-המון זמן BUDDY SUPERTOOTH

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=754400

ספיקר עצמתי , שומעים מעולה בשני צידי הקו.

מחיר זול.

לא תמצא תמורה טובה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...