Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני כרגע בונה מערכת לאוטו ורציתי לשתף אותכם ולשמוע חוות דעת מכל מיני כיוונים ומכל מיני דעות בשביל לגבש לעצמי את הדעה ולדעת איך לעשות את המערכת הזאת למושלמת ביחס לתקציב שלי .

מה שכבר קניתי כרגע זה ככה :

הייתה לי אפשרות להביא את הפאנל PIONEER DEH-5450SD מאוד בזול, חדש , אז קניתי .

סאב וופר DC AUDIO LEVEL 2

15 אינץ' כולל תיבה שנבנתה לי אישית בשבילו .

מונובלוק POLKAUDIO PA600.1

הציוד הזה נרכש אחריי המון מחשבה ובעיקר מחשבה מה הכי יתאים לי ספציפית , ולא רק מה הכי טוב לדעת כולם , עכשיו נשאר לי רק הקומפוננטים והמגבר

התקציב שלי בערך לקומפוננטים ומגבר ביחד זה בין 3000-4000 ש"ח , אני מאוד לחוץ בכסף אז אני אשמח שזה יהיה כמה שיותר לכיוון ה3 ופחות ל4, אבל כמובן על איכות לא מתפשרים ועם אני אדע שעם אני מוסיף עוד 200 שקל על מגבר זה ייתן לי תמורה הרבה יותר טובה ועוד 300 שקל על סט קומפוננטים הרבה יותר טוב אני אוסיף את ה500 שקל האלה אפילו שיהיה לי קשה .

אז רציתי להתייעץ אתכם ,

דבר ראשון לשמוע הצעות כלליות על קומפוננטים + מגבר שילכו טוב ביחד וכו' וכו' .

וגם לעשות פה השוואה קטנה ולדעת בכללי מה אתם חושבים על הדגמים האלו :

1. HYBRID AUDIO CLARUS

2. HERTZ HIGH ENERGY XL

השימושים שאני מצפה מהקומפוננטים ומהמגבר , זה כן , בעיקר עוצמה , אבל ממש לא מוותר על איכות , אני אוהב שהטוויטר עם סאונד דק מאוד ומאוד חד , לא אוהב שהטוויטר רך , כמובן שתהיה לי אפשרות לכוון אותו כמו שאני ארצה ,אבל בכללי אני אשמח שהוא יגיע כמה שיותר חד , לפי מה שהתייעצתי עם כמה אנשים הבנתי שהוופר בקלארוס מאוד חזק ואין לי צורך בזה כי יש לי סאב מאוד חזק , אז הייתי רוצה שהקומפוננטים כעיקרון יהיו איכותיים יוסיפו לצליל ויהיו חזקים וחדים כמה שאפשר .

אה ושכחתי לציין , אני לא רוצה גם סט אחורי , אז אפשר מגבר 2 ערוצים איכותי וטוב כמה שאפשר . או שעם יש מגבר מומלץ יותר 4 ערוצים בתקציב אז ממש אין לי בעיה .

תודה רבה לכל העוזרים והמשך ערב מצויין !

אה והפרט הכי חשוב , הטעם שלי במוסיקה מאוד פתוח, אבל בוא נגיד שאני בטוח שלא ישמעו ' גרוע ' בסגנונות מסויימים עם אני לא אציין אותם , אז אני רק יגיע באיזה סגנונות אני חייב שישמעו הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב , אלקטרונית , כל ההאוסים דאבסטפ טראפ טראנסים אבל שלא תטעו, אני לא מדבר על מוסיקה שיש בה רק טראנס , מי שקצת מבין יודע שזה המון צלילים גבוהים המון משחק בטראק והמון דיוק, אז זה הסגנון שאני שומע הכי הרבה אני חייב שישמעו בו הכי טוב שיש , ואחריו בא ההיפ הופ וראפ , שמאוד חשוב לי שהם יעבדו טוב עם הסאב ויהיו איכותיים ולא יהיה לי עודף באס בגלל שיש לי כבר סאב שייתן לי את התמורה .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה xl סט חזק מאוד, די איכותי ויתאים לדרישות המוזיקליות שלך. גם פוקאל k2p או krx2 טובים, יותר יקרים אבל.

תשמע כמה סטים ותחליט בעצמך.

פורסם
לפי מה שהתייעצתי עם כמה אנשים הבנתי שהוופר בקלארוס מאוד חזק ואין לי צורך בזה כי יש לי סאב מאוד חזק

זה לא כ"כ נכון לדעתיי, כשיש סאב חזק אתה צריך וופרים בהתאם ועם הרבה כוח, אחרת הם לא ישתלבו.

לגבי מגבר, אני לא רואה איך או אם בכלל תצטרך/תרצה לעבוד אקטיבי בעתיד (מה שיצריך גם HU אחר), לך על מגבר שני ערוצים טוב וחזק.

מצטרף להמלצה על היי אנרג'י XL.

SCANSPEAK

פורסם

ההצעה שלי קודם כל לשקול מגבר משומש ולא חדש.

אתה יכול למצוא בקלות מגבר איכותי בסביבות ה 1000 עד 1500.

סט אני שמעתי את ההייבריד והוא חזק ומאוד איכותי ביחס למחיר שלו.

אם אני לא טועה עדן עם הסיטרואן ברלינגו קנה ב 700.

תמכור את הרדיו דיסק ובהפרש שנשאר לך תקנה משהוא יותר איכותי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוהד, ההייבריד של עדן זה אימג'ן, לא קלארוס

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לי יש את הXL מאוד חזקים ומרוצה מהם, מצטרף להמלצות עליהם

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אם אתה מעוניין במקום הפיוניר יש לי מכשיר קלריון cz500 למכירה.

הוא איכותי יותר מהפיוניר, יש בו usb, bluetooth, aux וכמובן 3 יציאות rca

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

זה נכון שה hu שיש לו הוא לא היי אנד, אבל הוא לא גרוע, סה"כ מכשיר חביב מאד, ובמקרה הזה שבו יש hu חביב, אין קומפוננט , אין מגבר והכוונה היא יותר spl, אני ממש ממש לא רואה צורך בהחלפה של ה hu, לא כרגע לפחות.

SCANSPEAK

פורסם

אני מודע לזה.

לפני שהוא פתח כאן את השרשור דיברתי איתו באופן אישי ופרטני יותר,

ואמרתי לו שזה מכשיר בסדר גמור והוא יספק אותו.

לאחר שאמרו לו כאן שמומלץ לשדרג את הרדיו דיסק, אז המלצתי על שלי.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אודי חלילה אין לי ולא חצי דבר נגדך, פשוט ההמלצה להחליף את ה hu איננה במקום לטעמי.

ביחוד מכיוון שה hu הנוכחי שלו טוב, בעל שלושה יציאות ופראאוט 4v, והוא מחפש מגבר וקומפוננט, שאין לו (לעומת hu טוב שקיים אצלו, ודווקא אותו ממליצים לו להחליף).

SCANSPEAK

פורסם
ה xl סט חזק מאוד, די איכותי ויתאים לדרישות המוזיקליות שלך. גם פוקאל k2p או krx2 טובים, יותר יקרים אבל.

תשמע כמה סטים ותחליט בעצמך.

תודה רבה , הFOCAL יקרים לי מידי, זה לא סכום שאני יכול כרגע להוציא רק על קומפוננטים לצערי, אלא עם אני אמצא מגבר ממש טוב ומשתלם במצב טוב ביד 2 ככה בסביבות ה1000-1300 שקל , אז אני אחשוב על זה . אז תודה רבה !

זה לא כ"כ נכון לדעתיי, כשיש סאב חזק אתה צריך וופרים בהתאם ועם הרבה כוח, אחרת הם לא ישתלבו.

לגבי מגבר, אני לא רואה איך או אם בכלל תצטרך/תרצה לעבוד אקטיבי בעתיד (מה שיצריך גם HU אחר), לך על מגבר שני ערוצים טוב וחזק.

מצטרף להמלצה על היי אנרג'י XL.

צודק לא הסברתי את עצמי טוב , לא התכוונתי שאני לא צריך עכשיו מיד וופרים בכלל, זה נכון הם לא ישתלבו טוב , אני פשוט נגיד אתן דוגמא קראתי במלא מקומות ומלא שרשורים פה בפורום של אנשים ממזמן שעשו השוואות נגיד של XL וקלארוס וכתוב על הקלארוס שהמיד וופר שלהם מאוד חזק , ושלמי שיש סאב טוב אין צורך בהם , והXL יותר איכותיים ודקים אז זה יותר מומלץ למי שיש סאב חזק ,ולא שבXL אין מיד וופרים טובים, סתם אני רק אומר שנראה לי שהם יותר יתאימו לי , לפחות מהקלארוס, לא יודע בכללי בין כל הקומפוננטים שיש בתקציב שלי .. עכשיו יש לי שאלה , מה זה לעבוד אקטיבי? ולמה אני צריך להחליף HU ? מה הבעיה איתו ?

סדר העדיפויות שלך לא תוכנן טוב.

החלק הכי חשוב במערכת הוא החוליה הכי חלשה שלך והוא הhu.

אפשר לדעת למה ? מה הבעיה בHU שקניתי ?

ההצעה שלי קודם כל לשקול מגבר משומש ולא חדש.

אתה יכול למצוא בקלות מגבר איכותי בסביבות ה 1000 עד 1500.

סט אני שמעתי את ההייבריד והוא חזק ומאוד איכותי ביחס למחיר שלו.

אם אני לא טועה עדן עם הסיטרואן ברלינגו קנה ב 700.

תמכור את הרדיו דיסק ובהפרש שנשאר לך תקנה משהוא יותר איכותי.

תודה רבה אני אשקול לקחת מגבר יד 2 , ולגביי ההמצלמה שלך , אמרו פה שהסט זה אימג'ן , זה סט שאני לא מעוניין בו הוא לא ברמה של מה שאני מחפש , תודה בכל מקרה .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תוכן חדש...