Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב זה דווקא מהתנ"ך.

דוגמה אחת, מספר מלכים א פ' ' (איפה שמסופר על המתנות ששלוימלה ומלכת שבא החליפו ביניהם)

כו וַיֶּאֱסֹף שְׁלֹמֹה, רֶכֶב וּפָרָשִׁים, וַיְהִי-לוֹ אֶלֶף וְאַרְבַּע-מֵאוֹת רֶכֶב, וּשְׁנֵים-עָשָׂר אֶלֶף פָּרָשִׁים; וַיַּנְחֵם בְּעָרֵי הָרֶכֶב, וְעִם-הַמֶּלֶךְ בִּירוּשָׁלִָם.

"קרמיקות" וכלים במבחר ובזול אפשר למצוא אצל "מאיר המהיר" (ה"מציאות" האמיתיות הן בעיקר בסניף העודפים ברח' קיבוץ גלויות בת"א).

סחורה טובה זה כבר משהו אחר לגמרי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

"רכב" זו מילה לגיטימית שהיא שם עצם קיבוצי. בלשון רבים מדובר בכלי רכב, לא "רכבים".

רכבים זה סלנג בדיוק כמו קרמיקות, מכניקות, דינמיקות, סטטיסטיקות, גירופים, קילופים וכו'.

פורסם

מול קניון איילון ברחוב לח"י - להסתובב להתרשם באולמות מסודרים עם מבחר גדול - מודי / חזי בנק / חלמיש / נגב.

אם מצאת משהו ספציפי - אפשר לחפש זולים יותר באותו מתחם באזור רחוב ששת הימים.

גם בצומת סגולה פתח תקוה יש ריכוז של אולמות תצוגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה אתה מחפש בדיוק?

משהו ספרדי/איטלקי או גם תוצרת הארץ מתאים?

יש לך נגב קרמיק חנות ענקית ברשל"צ.

יש ריכוז חנויות ליד קניון איילון. גם ברחוב קיבוץ גלויות יש כמה חנויות גדולות עם מגוון רחב.

בנמל ת"א, הום סנטר ו Ace.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה כלים סניטריים אתה צריך?

אם מדובר בסכום משמעותי (לא כיור אחד לאמבטיה וברז גן) אז תעשה טיול וסע לטרבלסי קרמיקה בבית הגדי (צמוד לנתיבות). המחירים שלהם ללא תחרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חזי בנק,נגב קרמיקה (למעט יוצאי דופן), מודי= סחורה טובה ולא זולה כלל. (סידרתי אותם לפי איכות ומחיר).

חלמיש, חרש זולים יותר (בעיקר לקבלנים ולכמויות) והסחורה לרוב ברמה נמוכה יותר.

דריש, הבנתי לאן אתה הולך...

תקשיב לג'ינגל של "סופר קרמיק". תקבל צמרמורת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובות.

זה מיועד לשיפוץ חדר אמבטיה בבית הורי.

ככל הנראה מוצרים ישראלים יספיקו.

צריך כיור + משטח, אסלה, ברזים, חיפויי קירות וריצוף.

ושאלה נוספת: אסלה תלויה עם מיכל סמויי או אסלת מונובלוק? האם יש יתרונות הבדלים משמעותיים מלבד אסתטיקה ומחיר?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

מאיפה אתה באיזור המרכז ?

לפותח השרשור,

לא להתקרב לכפר קאסם (יש לי 120 מ"ר של הוכחות מדוע לא להתקרב)

תומר

סתם הכללות. אני קונה בכפר כבר כמה שנים טובות - ובהתאם למחיר שאתה משלם, זו התמורה שאתה מקבל.

לא מכיר את המקרה שלך, אבל לפחות מהניסיון שלי - קיבלתי מחירים טובים ושירות לא פחות טוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ההורים שלי מראשון לציון, ככל הנראה לא נרחיק משם יותר מידי.

קיבלתי המלצות על כמה חנויות שנמצאות באזור תעשייה של רמת אליהו בראשל"צ. נבדוק את זה בשבוע הקרוב.

תודה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

תנסה באיזור של תחנה המרכזיתהישנה בת"א (קדם או לשם . לא זוכר כרגע).

בסגולה (כמו שכתבו לפניי) - יש שם גם חנויות OUTLET עודפים של החברות הגדולות , מוכרים קרמיקות במחירים נמוכים.

• תוכן חדש...