Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סבסוד מזגנים מהמדינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שעה המזגן שבק חיים אחרי 15 שנה בערך, המנוע נדפק.

מחר יבוא טכנאי לראות אם זו בעיה שניתן לסדר ומה המחיר, אם מדובר על תיקון יקר

אני מוותר על זה ורוכש פשוט מזגן חדש.

עד מתי הסבסוד מהמדינה על המזגנים?

פורסם

חוק ראשון במבצע:

המזגן המוחלף צריך להיות בן 7 שנים לפחות, מחובר ופועל.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בשיחה שהיה לי עם שרות תדיראן לפני כשלושה שבועות הם אמרו לי שהם קבלו הקצבה נוספת של מזגנים.

כאן יש לך טלפונים של מוקדי שרות ותוכל לבדוק איתם אם יש עדיין מזגנים ולקבל ייעוץ.

תתכונן לכך שיוציאו לך את המיץ ו/או את הקישקע או את שניהם וכל זאת ללא ההרדמה, אני ניסיתי להשיג אותם מאמצע מאי עד שהצלחתי לתפוס אותם בטלפון פרחה נשמתי ואז הגיע יועץ בתאריך 30/05 מלאתי טופס עם פרטי אשראי לצורך תשלום, שמו פלומבה על המזגן שלי... וחשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה.

רק ביום שני הקרוב 12/08 בעזרת השם יתקינו לי את המזגן, ז"א 73 ימים לאחר שהיה היועץ בביתי או מעל 80 יום מאז שדיברתי איתם בטלפון.

היה גם השבוע כתבה בטלויזיה על צורת ההתנהלות של חברות המזגנים.

שים לב שהמבצע תקף רק עבור מזגנים תקינים.

(עד שכתבתי את תגובתי, ראיתי שכבר ציינו בפניך את הסעיף הזה)

פורסם
חוק ראשון במבצע:

בשיחה שהיה לי עם שרות תדיראן לפני כשלושה שבועות הם אמרו לי שהם קבלו הקצבה נוספת של מזגנים.

יש לך טלפונים של מוקדי שרות ותוכל לבדוק איתם אם יש עדיים מזגנים ולקבל ייעוץ.

תתכונן לכך שיוציאו לך את המיץ ו/או את הקישקע או את שניהם וכל זאת ללא ההרדמה, אני ניסיתי להשיג אותם מאמצע מאי עד שהצלחתי לתפוס אותם בטלפון פרחה נשמתי ואז הגיע יועץ בתאריך 30/05 מלאתי טופס עם פרטי אשראי לצורך תשלום, שמו פלומבה על המזגן שלי... וחשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה.

רק ביום שני הקרוב 12/08 בעזרת השם יתקינו לי את המזגן, ז"א 73 ימים לאחר שהיה היועץ בביתי.

היה גם השבוע כתבה בטלויזיה על צורת ההתנהלות של חברות המזגנים.

שים לב שהמבצע תקף רק עבור מזגנים תקינים.

(עד שכתבתי את תגובתי, ראיתי שכבר ציינו בפניך את הסעיף הזה)

תודה על התגובה, בעיקרון המזגן פעיל, ניתן להדליק ולכבות, לשנות מעלות ובקיצור הוא דיי בסדר אבל הוא פשוט מוציא אוויר פושר כזה, לא חם ולא קר, אלא סתם אוויר מבחוץ.

המנוע גם כן עובד, רק שה"מאוורר" שבתוך המנוע מסתובב קצת לאט יותר ממה שהיה קודם.

לא יעשו לי על זה בעיות נכון?

פורסם

אחרי שדיברתי איתם בטלפון והם הבטיחו שהיועץ יגיע (אחרי שעה המתנה על הקו). אף אחד לא התקשר ולא הגיע. זה היה מוקד של טורנדו. :(

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תודה על התגובה, בעיקרון המזגן פעיל, ניתן להדליק ולכבות, לשנות מעלות ובקיצור הוא דיי בסדר אבל הוא פשוט מוציא אוויר פושר כזה, לא חם ולא קר, אלא סתם אוויר מבחוץ.

המנוע גם כן עובד, רק שה"מאוורר" שבתוך המנוע מסתובב קצת לאט יותר ממה שהיה קודם.

לא יעשו לי על זה בעיות נכון?

לא, ממש לא. הם לא עושים ממש בדיקת תקינות רצינית.

פורסם

בדיוק הזמנתי 3 מזגנים מהמבצע שלהם, התקשרתי, חזרו אחרי שבועיים, הגיע טכנאי אחרי שבוע, ואחרי שבוע נוסף סגרתי איתם והמזגנים אמורים להגיע עד חודש

סכה"כ לקח לי חודש לסגור עסקה, ועכשיו עוד חודש פחות או יותר עד שיגיעו המזגנים ואז הטכנאי יבוא להתקין אותם,

המחיר שלהם כולל פירוק המזגן הישן והתקנת החדש, לוקח הרבה זמן אבל משתלם כספית

פורסם

באותו הנושא, איך הדגמים 21A ו 28A של תדיראן שהם מציעים במבצע? איזה מהם יספיק לקרר איזור מטבח, פינת אוכל וסלון בגודל של 35 מ״ר?

• תוכן חדש...