Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי את אותם מישלין פרימסי בפוקוס, צמיג מעולה. נסעתי איתם הרבה מעבר לשחיקה שנראית אצלך

(אצלי הצלבתי קדמי/אחורי אחרי 15K וב34K החלפתי את כל הארבעה שהיו מתים לגמרי). ראה תעוד כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448807&page=2

לדעתי ומנסיוני אין שום מניעה במצב שלך להמשיך לנסוע איתם, יש בשר, הגומי לא ישן, ואין סימני נזקים מיוחדים.

יש אכילה של הכתף כתוצאה מנהיגה חזקה - אין מה להתרגש מזה יותר מדי.

הם בטוח יהיו יותר טובים מכל דבר שהליסינג ישימו לך. לדעתי עד 60K יחזיקו בלי בעיה.

לגבי חצב - גם החברת ליסינג שלי עובדים עם חצב, והם אישרו לי בהחלפה הבאה שיזמינו לי איזה צמיג שאני רוצה

ואני אשלם את ההפרש לעומת העלות של הצמיגים שהם שמים. מה שמגוחך שאצלי (215/50/17), העלות שלהם היא 480 ש"ח

לצמיג של פדרל, וטויו T1 SPORT עולה 530 ש"ח.

תנסה לדבר עם חברת הליסינג, זה תלוי בהם, לא בחצב. קצת אסרטיביות וזה יכול לעבוד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בתור אחד שבמסגרת העבודה החלפתי המון צמיגים ישנים מחברות מותג, לצמיגים חדשים של חברות סיניות הייתי נשאר עם צמיגי המותג הישנים של הרכב עד כמה שאפשר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...