Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בטיחותי עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים חבר פנה אליי עם עזרה להמלצות על רכבים. העלתי כמה רעיונות אבל אני מעדיף להתייעץ גם איתכם.

הרכב יסע לרוב מבית שמש להדסה וחזרה על בסיס יומי (דרך נס הרים).

הדרישות הן:

1. בטיחות בעדיפות ראשונה

2. לא מיני (סופר מיני ומעלה)

3. חסכוני

4. מעל שנת 2010

5. גיר אוטומטי כהעדפה

הסכום הוא עד 55K כמו שכתוב בכותרת.

תודה מראש לעוזרים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שלום,

מה דעתך על רנו קליאו? קיימת גם בגרסה אוטומטית (מנוע 1.6 ליטר) וגם בגרסה ידנית (מנוע 1.2 ליטר). יש לה רמת בטיחות גבוהה (5 כוכבים במבחן הריסוק) ורמת אבזור טובה. מכונית שמתאימה מאוד לנסיעות בין עירוניות, בין היתר בזכות בזכות המנוע הגדול יחסית.

אפשרות נוספת היא למשל יונדאי i20. גם לה יש 5 כוכבי בטיחות ורמת אבזור טובה וגם היא מגיעה עם גיר אוטומטי ברוב הדגמים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם,

לפני כמה ימים חבר פנה אליי עם עזרה להמלצות על רכבים. העלתי כמה רעיונות אבל אני מעדיף להתייעץ גם איתכם.

הרכב יסע לרוב מבית שמש להדסה וחזרה על בסיס יומי (דרך נס הרים).

הדרישות הן:

1. בטיחות בעדיפות ראשונה

2. לא מיני (סופר מיני ומעלה)

3. חסכוני

4. מעל שנת 2010

5. גיר אוטומטי כהעדפה

הסכום הוא עד 55K כמו שכתוב בכותרת.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

האם ידוע על בעיות אמינות בC4 וקליאו?

אני חשבתי להמליץ על יונדאי i30 או סיד. מה דעתכם? אני לא ממש מכיר את נושא הבטיחות ב-2 הרכבים האלה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

I30? סיד? מהשנתונים האלה? בתקציב הזה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
האם ידוע על בעיות אמינות בC4 וקליאו?

אני חשבתי להמליץ על יונדאי i30 או סיד. מה דעתכם? אני לא ממש מכיר את נושא הבטיחות ב-2 הרכבים האלה

C4 יכול להעיד על שני נהגי ליסינג שחוו לא מעט תקלות מודל 2010-2011 הצורה הקודמת.

הרכב מאובזר מאוד יחסית למתחרים בתקופה.

כדאי גם לשקול ירידת ערך בc4

פורסם
I30? סיד? מהשנתונים האלה? בתקציב הזה?

הצלחתי למצוא i30cw וסיד סטיישן

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

C4 שטופלה כמוט שצריך תפגין אמינות טובה. תוסיף למשוואה את מחיר הרכישה הנמוך ייחסית יחד עם האחריות שלובינסקי נותנים בטרייד אין וזו הופכת לעיסקה כדאית.

קליאו 1.6 אוטומטית היא רכב טוב אבל לא זול לאחזקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קשה מאוד למצוא i30 נורמלית בתקציבים האלו, גם אם נראה לך שמצאת משהו במודעות שבאתר יד 2. לא ממודל 2010 בכל מקרה, אולי 2008-9, וגם זה יהיה יד שנייה מליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...