Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערן מה יש לעשות בערד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פטריות נשמע משעמם (האמת אני חושב שהייתי שם פעם)

מנחת נשי מעניין אבל נוותר הפעם

מצפור נשמע מעניין גם :twisted:

פאב או מסעדה אין לי כוח

אתה פנוי רק באחת (ערק לא תקבל, יקר, מקסימום בקבוק בירה) ואני צריך להתעורר ב4 בבוקר (לראות את הזריחה במצדה שעם המזל שלי בטח יהיה סגור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

, ואתה כבר לא מגניב, ואז הבעלים שורף את המקום בשביל הכסף של הביטוח.

בעשר שנים שאני כאן לא ראיתי שום עסק מגניב-הכל חאפרי.

אתה לא רומז שהוא שרף לעצמו את המקום, נכון? אתה יודע איזה שלל היה לו שם בפנים

מכל רחבי העולם.

נשמע שבאוף טופיק יותר מעניין מאשר בערד.

למה? יש לנו שני רמזורים חדשים (ויחידים ) בכניסה לעיר! כשאני רוצה להרגיש ת"א

אני עושה שם סיבובים.

אה! יש גם משתלה.

Gn'f'R

פורסם

פטריות נשמע משעמם (האמת אני חושב שהייתי שם פעם)

מנחת נשי מעניין אבל נוותר הפעם

מצפור נשמע מעניין גם :twisted:

פאב או מסעדה אין לי כוח

אתה פנוי רק באחת (ערק לא תקבל, יקר, מקסימום בקבוק בירה) ואני צריך להתעורר ב4 בבוקר (לראות את הזריחה במצדה שעם המזל שלי בטח יהיה סגור) אחרת הייתי בא.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא התכוונתי שהעסק מגניב אלא שהקהל שנוהר לעסק. אחרי חודשיים זה כבר לא מרגיש מספיק גבר לומר "הייתי בזויה", אז אין לך סיבה ללכת לשם (וכן אני יודע שהמקום עתיק כמו המוות).

אני? לרמוז? הוא בכלל נדפק מכל העסק, זה הכל בגלל הערבים.

יש לכם 2 רמזורים? אני מכריז שביתת רעב! למה לדימונה יש רק 1 ולכם יש 2? ועוד חדשים?! ושלנו כבר ישן אני דורש להחליף.

אבל!

יש לנו יותר תחנות דלק (שכולן חולקות גדר אחת עם השניה), איפה עוד תראה 4 תחנות דלק בשורה ועוד 2 מעבר לכביש?

אצלנו בנו את התחנה של בטר פלייס לפני ערד, ובכלל את הצים סנטר שלכם בנו בשביל להיות קרובים לתחנה של בטר פלייס. לעומת זאת את הקניון שלנו בנו בשביל אלה שנוסעים לאילת אז הוא נמצא ליד התחנות דלק מחוץ לעיר ורק 20 דקות הליכה קצרות מהבית הקרוב. אז פחחחח עליכם.

רופני - פעם הבאה תבואו לדימונה, אצלנו מעניין. ב11 נסגרת הפיצה האחרונה וכל מי שרוצה לשבת בחוץ הולך לשבת בחנויות בתחנות דלק.

פורסם

kookoo אל תתלהב דימונה לא יותר טוב, גם שם עברתי (בדרך לאילת, כנראה הסיבה שאנשים נכנסים לשם).

ערן עם המשכורת שלי גם בקבוק בירה זה מותרות (בן 18).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דרך אגב הבנות מתגלית לא כאלה כוסיות כמו שמספרים (והרוב כונפות).

אתה מתבלבל, האגדה אינה מספרת שהן כוסיות, היא מספרת שהן מזד***ות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כנראה שפיספת את הציניות. ערד מפותחת לפחות פי 3 מדימונה.

אצלנו אם אתה רוצה לשתות בירה קרה אתה קופץ לחנות משקאות רוסית שפתוחה עד "מאוחר" ועומד בחוץ עם בקבוק ביד ועוד 10 אנשים שעומדים לידך באותה הסיטואציה.

אני מעדיף את המיץ גרביים עם תווית גינס של ערן בכל יום.

פורסם

Kookoo כתבתי את זה לפני לפני העריכה שלך, ראיתי ״דימונה״ התעצבנתי, בכיתה ז׳ הייתה לי מורה שהגיע מדימונה וכל שיעור איתה הפך לשיעור על דימונה, אני לא סובל את העיר הזאת.

אקסודוס האגדות זה לא גם וגם (כוסיות ומזד••נות) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דימונה לא רואה את ערד מבחינת פיתוח ורשות מקומית מבצעת,

למרות שהאוכלוסייה שם "נגועה",אך זה כבר סיפור אחר.

נדיר שאני יוצא כאן ל "פאבים" - בעצם אם כבר אז רק למוזה ולפעמים אני משוטט בצים סנטר.

תכל'ס שאר הפעילות שלי היא מחתרתית :roll:.

איזה דו-שיח של פצועים.:|

Gn'f'R

פורסם

נראה לי שאין נחלאווי שלא מכיר את ה"מוזה" בערד.

תתחדשו על הרמזורים! בתקופת ההכשרה בבא"ח בתל ערד, יצא לי להגיע לא מעט ל"תחנה המרכזית" של ערד ותמיד היה שם אוטובוס ל"מלונות". אף פעם לא הבנתי לאיזה מלונות בדיוק, של ים המלח?!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

טוב חלאס עם מי יותר מסכן,

בנתיים משעמם לי אבל גיליתי שבניגוד למה שאקסודוס אמר יש פה לא מעט כוסיות, וגם אלה שלא, זה לא משהו שקצת אלכוהול וכרית לא יסדרו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Kookoo כתבתי את זה לפני לפני העריכה שלך, ראיתי ״דימונה״ התעצבנתי, בכיתה ז׳ הייתה לי מורה שהגיע מדימונה וכל שיעור איתה הפך לשיעור על דימונה, אני לא סובל את העיר הזאת.

יש לי נטיה להתכוון למשהו אחד ובסוף לכתוב משהו אחר, בסוף זה נגמר ב232.4 עריכות.

אתה שונא את דימונה? אני שוקל סטיקר לרכב " 40 אלף תושבים לא טועים, פטור ממס הכנסה משתלם"

ערן - איזה פיתוח? כיכרות? מגלשות? התאורה בכביש בין עירוני? הקניון? האולמות אירועים? פאטה מורגנה ידידי, אף אחד לא השקיע בזה סתם. חלק זה יותר מזל משכל וחלק נועדו בשביל לגרוף רווח מאוחר יותר. מכרו את העיר תמורת עוד כיכר בכניסה לחניה.

פורסם

שבע שנים שאני מבלה את ערב יום העצמאות בדימונה, זה אומר הכל.

בחיי, אני מוכן לשלם לכל אחד כאן שיהיה מוכן להגיע ביום העצמאות הבא לערד,

דבר כזה עצוב לא ראיתם בשומקום.

Gn'f'R

• תוכן חדש...