Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שללו לי את הרישיוןן הצבאי :( :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה במעבדת שינה בגלל שקשה לי להירדם, בבדיקה גילו שבאמת יש לי בעיה בגלל מתח ועצבים היום הגיע הודעה למפקד שלי שאני לא יכול לנהוג יותר. השאלה היא האם השלב הבא זה הרישיון האזרחי שלי? אני מקווה שלא למה רק עכשיו הוצאתי מעל 12 טון תודה לעונים

פורסם

השאלה אם אדם שיש לו בעיות שינה צריך להיות על ההגה של משאית מעל 12 טון, התשובה היא כנראה שלא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא שאני יכול להחרדם בכביש אני לוקח לי הרבה זמן להירדם הדבר היחיד שרציתי זה פטור לינה מהבסיס ואז הכול היסתבך

פורסם

לאדם שקשה להירדם הבעיה היא לא שירדם על ההגה, הבעיה היא שהוא לא יצבור מספיק שעות שינה בלילה כדי לנהוג, זאת בעיה אצל כל נהג, אבל היא מוכפלת פי כמה כשמדובר על רכב כבד.

עד כמה שידוע לי הצבא לא משתף פרטים כאלה ואין השפעה מהרשיון נהיגה הצבאי לאזרחי (הפוך כן יש השפעה), אבל מצד שני אני מאוד לא מעודכן בנושא, ככה שהתשובה שלי בערבון מוגבל בתנאי שזה לא השתנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במידה ותוקפו של הרישיון האזרחי פוקע, הצבאי ממשיך להיות תקף אך ורק על רכב צבאי (גם ליסינג). במידה והרישיון נשלל ע"י משרד התחבורה/רישוי/משטרה/בימ"ש - הצבאי לא תקף.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ניתן לאשר רישיון צבאי בעת שלילה של האזרחי.

כלומר בעת שלילה של רישיון האזרחי ,במידה ויש לך רכב צבאי (ליסינג) אתה יכול לקבל היתר לנהוג בו למרות שלילה אזרחית

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

"שלילת" רשיון ע"י מפקד ישיר - איננה משפיעה על רשיון אזרחי.

אך מידע רפואי כגון זה, אמור לעבור מצה"ל למשרד הרישוי (אשר יפנו אותך למכון הרפואי לבטיחות בדרכים) - ובמקרה כזה יש "סכנה" לרשיון האזרחי (למרות שלדעתי עדיף "סכנה" לרשיון אזרחי מאשר סכנה ממשית לנהגים מסביב)

פורסם
זה לא שאני יכול להחרדם בכביש אני לוקח לי הרבה זמן להירדם הדבר היחיד שרציתי זה פטור לינה מהבסיס ואז הכול היסתבך

גם סימני פיסוק קשים לך?

אני קורא ש : ניסית לא לישון בלילה בבסיס, וזה חזר אליך בהפוכה.

אם הבעיה אמיתית - טפל בה. השינה שלך לא טובה ולכן הגוף שלך עייף. אתה לא אמור להיות מאחורי הגה של מפלצת עם 12 טון.

אם הבעיה אינה אמיתית והיא רק נסיון להשתחרר משינה בבסיס - כתוב 100 פעמים על הלוח "כשאתה משתין על הצבא הוא נרטב. כשהצבא משתין עליך אתה טובע."

באמת שלא הצלחתי להבין אם הבעיה אמיתית או לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תעשה מאמץ להשאיר את הרישיון האזרחי,בצבא הייתי נהג והתרגלתי לישון 4-6 שעות גם כשהייתי מגיע הביתה - אחרי השחרור לקח לי איזה שנה להגיע ל9 שעות, רוב המפקדים לא מבינים שחלק מהחלטות שלהם בנוגע לאותו נהג משפיע לו על העצבים וכמובן על שנת הלילה המקסימה שלו.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

יכול מאוד להיות שיזמנו אותך למרב"ד, ועל פי החלטת המרב"ד , יחליטו אם לשלול או לא .

בעיקרון מי שיש לו בעיות שינה , משתמש בסיפאפ :

http://www.cpapisrael.co.il/

ובמרב"ד שואלים אותך , האם אתה משתמש בכזה .

אם כן , אז לא ישללו את הרישיון כי להפך אתה יושן כמו שצריך .

אבל אם אתה לא משתמש, מן הסתם אתה מהווה סכנה ולא יהיה נותר אלא לשלול עד שתוכח

שאתה מטופל בבעיה הזאת .

מאוד חבל לאבד את דרגות הרישיון ובמיוחד "c משא כבד " , תתחיל לשאול \ לבדוק ,איך אתה מחזיר את הרישיון לתוקף .

בהצלחה .

• תוכן חדש...