Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי מזה כשנה ממיר של חברת אינובה עם אנטנה חיצונית "יאגי" .

הממיר שלי הוחלף במסגרת האחריות מאחר והוא היה תקול , אני גר בהוד השרון בבנין משותף - אני גר בקומת קרקע .

האנטנה נמצאת אצלי מחוץ לחלון - פונה כפי שנאמר לי לכיוון אמדוקס .

כל יום מדי כמה שעות יש בעיות קליטה - האם הבעיה היא באנטנה ? , ז"א צריך סוג אחר של אנטנה ? , או שיש בעיות קליטה באיזור הזה ? .

כשיש בעיות קליטה העוצמה : יורדת ל - 47% לערך , והאיכות ל-76% ומטה , תוך שכמה שניות זה חוזר לקליטה תקינה .

רוב הזמן האיכות היא : 79%-80% , והעוצמה 49%-50% - בפרמטרים הללו רואים מצוין .

אך הבעיה היא שהקליטה באה והולכת , הזמנתי טכנאי של עידן פלוס .

תמיד שאני עושה סריקה ידנית לא זוכר כרגע את התדר אך כפי שנאמר בעידן פלוס .

אשמח לעזרה בנושא זה בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מה שעשיתי הוא להגביה את האנטנה במטר וחצי מעל מיקומה הישן , עכשיו האיכות היא 86% והעוצמה 51% .

באם אני יחליט לשים את האנטנה על הגג - כמה ייעלה לערך כבל RF - מסוג RG6 - זה מה שטכנאי של עידן פלוס אמר לי שאני צריך את הסוג הזה - אני צריך לערך 16-17 מטר ? .

שוב תודה מראש .

פורסם

מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות כבל כזה שבצד אחד שלו יהיה חיבור "נקבה" ובצד השני חיבור "זכר" באורך של 20 מטר ,באיזור הוד השרון והסביבה .

פורסם

שאלת תם: האם יש מצב לחבר את האנטנה לממיר באופן אלחוטי ולא בכבל שרץ על קירות ורצפות..?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כבל RG6 אתה קונה לפי מטר-רץ ולוחץ או מכין לבד את הקונקטורים, כבלים עם חיבורים מוכנים הם לרוב RG59 (שלא מתאימים להתקנה בחוץ או לאורכים גבוהים).

בדוק באייס (צומת ירקונים) או ברוזנפלד והום-סנטר (סגולה פ"ת).

שאלת תם: האם יש מצב לחבר את האנטנה לממיר באופן אלחוטי ולא בכבל שרץ על קירות ורצפות..?

לא, האנטנה חייבת להיות מחוברת חוטית למקלט.

• תוכן חדש...