Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוזרים לאורנג' במסיכה (012) או ל-MVNO המבוסס עליהם (יופון). כיסוי מצויין (רשת אורנג') ומחירים נוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי בגולן עד שהתחילו צרות של ניתוקי שיחות ואינטרנט שלא עובד בזמן שיחה. אני כבר מעל חצי שנה בהוט מובייל. יש ניתוקי שיחות אחת לאולי 20 שיחות. לפעמים האינטרנט נעלם לחצי דקה. פעם בתקופה נגיד אחת לכמה חודשים הוא נעלם ורק כיבוי של המכשיר והדלקה מחזיר אותו. בשורה תחתונה אני מרוצה . מה שגם בבדיקת מהירות אני מגיע ל6.5 בהורדה ו-3 העלאה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לי קו בהוט המשמש לשיחות בלבד, למרות העדר כיסוי 850 מה"צ במכשיר אין לי בעיית כיסוי. בקו זה איני גולש כך שאיני יכול לחוות דעה על הגלישה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חווה בדיוק את אותו דבר עם גולן, מציק ביותר.

מה שהכי מוזר לי בכל הסיפור הזה, שלפעמים הקליטה טובה, והאינטרנט לא זז.

כבר לא פעם אחת שה-Speedtest מציג לי 2-5 מ.ביט ולמרות הכל זה לא זז, לא ביוטיוב ולא באינטרנט.

אני רואה שהרבה מתלוננים על זה והם לא עושים כלום.

פורסם
חווה בדיוק את אותו דבר עם גולן, מציק ביותר.

מה שהכי מוזר לי בכל הסיפור הזה, שלפעמים הקליטה טובה, והאינטרנט לא זז.

כבר לא פעם אחת שה-Speedtest מציג לי 2-5 מ.ביט ולמרות הכל זה לא זז, לא ביוטיוב ולא באינטרנט.

אני רואה שהרבה מתלוננים על זה והם לא עושים כלום.

הייתי סבלני , באמת - עד שקיבלתי את התשובה מהנציגה של גולן "גם באורנג לא עובד גלישה ושיחה בו זמנית" .

ניתקתי את השיחה ועשיתי ניוד להוט מובייל. שם זה כן עובד.

מוזר גם בפלאפון שהייתי בה בהתחלה זה עבד.

האמת שאם הקצב של העלמות האינטרנט יעלה , אני אתחיל לחפש חלופות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הייתי במצבך בדיוק לאחר ניוד לגולן הרבה ניתוקים ומקומות ללא קליטה.

עברתי ל אורנג' במסיכה 012 והמצב טוב מאוד כמו שהיה באורנג' ליפניי הניוד.

פורסם

נראה שהברירה הנכונה ביותר היא לעבור למותגים הזולים של פרטנר (012 ויופון) וליהנות מהיתרונות שכן קיימים בתשתית שלה, כדוגמת שימוש ב AMR-WB במכשירים תומכים (או בשפה השיווקית - "HD VOICE"), כיסוי נורמלי ומהירות גלישה סבירה+ במרבית המקומות, כשבחלק מועט אף מצליחה לנשוק ל 30 מגהביט בערוץ היורד.

פורסם

איזה מכשירים תומכים בזה בדיוק?

בקשר לניתוקים, מצטרף להמלצה על 012. בעבודה שלי אני יושב בדיוק במקום שבו נעלמת קליטה של גולן, וזה עובד לרשת של סלקום (עניין של ממש להזיז את המכשיר כמה עשרות ס"מ על השולחן). סבלתי את זה עד שגיליתי את מבצע ה44 ש"ח של 012

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סבלתי את זה עד שגיליתי את מבצע ה44 ש"ח של 012

שים לב שהמבצע עומד להסתיים, כלומר 6 החודשים של המחיר המוזל - ומסיומו המחיר יעלה אוטומטית ל-98 ש"ח בחודש. אני קיבלתי הודעה על כך במייל ומתכוון להעביר את הקוים הרלונטים לתוכניות ה-49 ו-59 ש"ח לחודש (הקוים אצל שני בנים שאחד מהם מרבה לגלוש והאחר ממעט בכך).

פורסם

תודה על הדאגה, כבר עברתי לזה של 59 ש"ח :wink:

ALPHA, אז גם גלקסי נוט 2 אמור לתמוך בזה (למרות שאף פעם לא הייתה לי בעיה עם איכות שמיעה במכשיר הזה)? המכשיר חומרתית זהה לS3.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בדיוק קיבלתי סים של גולן, כי בזמן האחרון אני סובל מניתוקים ואיבוד הרשת בהוט מובייל(לאחר כמעט שנה בלי בעיות). אל תגרום לי להתחרט :|

פורסם

אני בהתחלה עברתי מאורנג' לרמי לוי, הייתי מאד מרוצה רק שהפריע לי שאין אפשרות לנדידה בחו"ל עם המספר שלי.

וגם היו מבצעים יותר זולים אצל המתחרים, אז עברתי.

קודם עברתי לגולן, סבלתי מניתוקים ומחוסר יכולת לגלוש תוך כדי שיחה (מציק בעיקר ברכב כשאני מדבר וצריך תקשורת תוך כדי לWAZE וכו'). אחרי חודשיים עברתי ליופון ושם היה בסדר, אבל הייתה לי בעיה מעצבנת שמדי פעם כשהמכשיר היה מאבד קליטה

(למשל במעלית), היה לוקח לו המון זמן להתחבר חזרה לרשת - לפעמים זה היה עניין של 10-15 דקות.

עכשיו אני ב-012 מזה כמה חודשים - והכל דבש. ממליץ בחום. מה שכן - לפי דיווחים של אחרים השירות שלהם זוועה, לא נזקקתי

אז איו לי עדות אישית (4 חודשים ב-012).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...