Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני בים המלח,שם זה הבדיקה האמיתית כי מירושלים למלונות הקליטה סופר משובשת בגולן

חזרתי

מבסוט אש

חנקתי את היוטיוב כל הדרך ולמעט ליד קיבוץ קליה,הכל עבד יפה מאוד.

באיזור המלונות קליטה מלאה,אבל אינטרנט אין. כיבוי והדלקה של המכשיר והופ, תן בראש, יש אינטרנט.

ביי גולן

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

עברתי ל012

רציתי לדעת האם צריך להגדיר משהו במכשיר שלי בכדי שכל הקליטה תיהיה טובה?

כי הבנתי שבגולן היו אומרים לאנשים בטלפון להגדיר את המכשיר לתדר מסוים או משהו אחר. זה משתנה ממכשיר למכשיר.

תודה.

פורסם

בגולן יש צורך בהגדרת פרופיל גלישה ידנית (נכון לתקופה בה נטשתי אותם, מלפני חצי שנה), לא תדר.

ובנוגע ל 012, שום הגדרה מיוחדת - אם הגלישה עובדת, הכל טוב. אם לא, גש למדור התמיכה באתר של 012, יש שם מדריכים.

פורסם

אתה מתכוון להגדרה ידנית של APN?

אם כן אז בגולן זה אוטומטי, ואם זה לא אוטומטי (קורה לפעמים כמו אצל השאר) אז אתה נכנס לחשבון שלך באתר שלהם ובלחיצת כפתור אתה מקבל את ההגדרות למכשיר שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה מתכוון להגדרה ידנית של APN?

אם כן אז בגולן זה אוטומטי, ואם זה לא אוטומטי (קורה לפעמים כמו אצל השאר) אז אתה נכנס לחשבון שלך באתר שלהם ובלחיצת כפתור אתה מקבל את ההגדרות למכשיר שלך.

מה זה אומר הגדרות APN?

פורסם

הגדרות ששמים בטלפון כדי שהוא יוכל להתחבר לאינטרנט של 012. בלי זה לא יהיה לך אינטרנט

http://iandroid.co.il/forum/topic572.html

לרוב בפעם הראשונה שמכניסים את הסים החדש למכשיר, מקבלים SMS שמבקש ממך אישור ואז זה מגדיר לבד את מה שצריך, לפעמים קורה שלא מתקבל אותו SMS ואז מגדירים ידנית כמו שמוסבר בלינק שנתתי לך פה.

בגולן גם אם לא הגיע אותו SMS עם ההגדרות, אפשר באתר של החברה להיכנס לחשבון שלך וללחוץ שם על כפתור ששולח לך את ההגדרות במידה ולא קיבלת אותם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבנתי תודה.

עוד דבר.

אתמול ב21:00 בלילה נרשמתי ל012 ועדין אני אם הקו של אורנג'.

איך זה יכול ליהיות?

יש לי סים שקניתי עוד לפני ההרשמה בפז אבל אני עדין אם הקו הישן.

עברו כבר 12 שעות

פורסם

הצליח

ההיתי צריך להכנס לאתר שלהם, ולהכנס למקום שרשום (נרשמתי באתר וקניתי שים) משהוא כזה

ואז הוא אומר לרשום את הפרטים שעל הסים וזה מתחיל לעבוד.

פורסם
הגדרות ששמים בטלפון כדי שהוא יוכל להתחבר לאינטרנט של 012. בלי זה לא יהיה לך אינטרנט

http://iandroid.co.il/forum/topic572.html

לרוב בפעם הראשונה שמכניסים את הסים החדש למכשיר, מקבלים SMS שמבקש ממך אישור ואז זה מגדיר לבד את מה שצריך, לפעמים קורה שלא מתקבל אותו SMS ואז מגדירים ידנית כמו שמוסבר בלינק שנתתי לך פה.

בגולן גם אם לא הגיע אותו SMS עם ההגדרות, אפשר באתר של החברה להיכנס לחשבון שלך וללחוץ שם על כפתור ששולח לך את ההגדרות במידה ולא קיבלת אותם.

נכנסתי ללינק שלך ולא הצלחתי להבין כלום!

יש לי מכשיר פשוט נוקיה 5800

אפשר מדריך למכשיר שלי איך להגדיר?

פורסם

ההוראות מופיעות באתר של 012.

ההוראות מוםיעות בסעיף תמיכה טכנית -> גלישה סלולרית -> מה קורה במידה ואני לא מצליח לגלוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעוניין לעדכן כי מצב הסוללה טוב מבעבר,הסוללה הייתה מספיקה לי עד איזה 13:00 בצהריים בשימוש סביר,וואצאפ ופייסבוק,והיום עד שעה 17:00 והיא עדיין על 40%

תענוג

כנראה שהקליטה המשופרת גורמת לפלאפון להיתאמץ פחות

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...