Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין 2 רכבים של דגם טויוטה קורולה 2007:

1.שנת 2007 עם 130,000km אחרי טסט , במחיר 48,000 ש"ח כאשר המחירון הינו 50,000 ש"ח.

2.שנת 2007 עם 75,000 km , בעלות פגיעות חניייה מרובות בטמבון הקדמי והאחורי ובצד הרכב.מחיר מחירון משוקלל 54,500 ש"ח .המוכר רוצה למכור אותה 53,000 ש"ח.הבעייה היא שיש פה השקעה של תיקוני צבע בעלות ממוצעת של 1500 ש"ח.

עדיין לא בוצעה בדיקה במכון ל2 הרכבים.

זה הגיוני שאנשים היום רוצים למכור רכב במחירון משוקלל כאשר הק"מ שלהם יחסית נמוך?

תודה לעונים....

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הרכב עם הקילומטראז' הנמוך יותר,מה לעשות זה מה שמגרה אותי.

אם אתה משקיע נניח את ה 1500 ש''ח האלה בפחחות אז הרי לך רכב (כמעט) חדש משנת 2007 עם רק 75000 קילומטר על השעון.

כמובן שתעשה קודם בדיקה,ולפי תוצאות הבדיקה כבר תחליט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי הולך על ה 75K.

ההפרש בין הק"מ הוא לפי דעתי ונסיוני גורם מכריע. 50 אלף ק"מ זה "המון"! (גם בקורולה).

בא נאמר כך,אם הייתה לי אפשרות להצעיר את הרכב שלי ב 50 אלף ק"מ אחורה תמורת 5000 שקל, לא הייתי חושב פעמיים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

130K ל 2007 זה לא כזה נורא, ובטח שלא לקורולה. אני הייתי לוקח את זאת עם ה 130K כי היא יותר זולה ובטח יש עליה פחות השקעה (5K במחירון + 1.5K תיקונים זה כמעט 15% הבדל במחיר, לא מעט).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה לעונים,

הרכב עם ה130K ק"מ הוא ללא ספק יותר זול אך ישנו את המשחק של הק"מ שזה אומר עוד שנתיים הוא עולה ל-160K ק"מ..

שזה הרבה...

לעומת זאת,

הייתכן שאם הרכב הראשון (בעל ה75K ק"מ ) היה ללא השקעה של תיקוני צבע ועבר בדיקת מכון בהצלחה יהיה שווה את המחיר 54,000 ש"ח שזה המחירון ?

פורסם

שזה הרבה...

הרבה זה יחסית למנוע. אם זה היה רכב עם מנוע "רגיש" אז היה עדיף אולי להתרחק, אבל 160K זה כלום למנוע של קורולה. כאן באזור ב"ש אפשר לראות דיי הרבה דוגמאות של קורולות מהאלף הקודם שעוד נוסעות יופי עם המון ק"מ על המד. הקורולה שהייתה אצל אבא שלי עד לא מזמן 2004 אמנם נמכרה רק עם 130K אבל מעולם לא היה חסר לה אפילו גרם שמן, 0 תקלות ממש במשך 8 שנים.

שיקול שלך וכמובן שאם לא מפריע לך לשלם על הרכב שנסע פחות אז עדיף אבל אני אישית לא הייתי חושש מהקטע של האמינות ביחס לק"מ. מה גם שלא מדובר בק"מ ממש חריג. 130K על 6 שנים זה קצת יותר מ 20K בשנה שזה באמת לא ממש הרבה.

בהצלחה! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...