Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול קטן מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בבעלותי מאזדה 2 שנת 2008 עם 60K ק"מ. הגיע הזמן לטיפול 75K, התקשרתי למוסך מורשה להצעת מחיר, אמרו לי שמה שצריך לעשות זה החלפת שמן מנוע + פילטר שמן, כל זאת תמורת 600 ש"ח. לי זה נראה יותר מדי, אני אנסה לעשות זאת לבד. השאלות שלי הן כאלה:

1. איזה סוג שמן אני צריך לקנות, האם זה 30/5? אם כן איזו חברה מומלצת? שמן סינטטי?

2. היכן אני יכול לרכוש שמן ופילטר שמן? אזור רחוב המסגר בת"א זה מצוין או אזור התעשיה בבני ברק.

3. במידה ואני מחליף שמן + פילטר שמן לבד, האם יש עוד דברים שאני צריך לקנות?

4. מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות? היכן ממוקם הפילטר שמן?

5. בספר הרכב כתוב שיש להחליף פלאגים כל 36K ק"מ, במוסך אמרו לי כל 90K ק"מ, מה נכון? במידה וארצה לקנות פלאגים, איזה סוג אני צריך והיכן אפשר לרכוש? עדיפות לאותה חנות שאקנה בה את השמן + פילטר.

תודה,

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית כל, 600 ש"ח כולל מע"מ לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן זה מחיר טוב וברוב המקרים טיפול כזה עולה כ-800 עד 1000 ש"ח.

יכול להיות שבמוסך כללי (לא מורשה יבואן) תוכל לקבל מחיר טוב יותר על הטיפול, אם כי לעניות דעתי ההפרש לא יהיה גדול במיוחד ועדיף לך לגשת למוסך המורשה.

אם בכל זאת תרצה המלצה על מוסך כללי, דבר עם יוסי זיסו ממוסך זיסו. הוא חבר פורום ותיק, מקצועי ושירותי מאוד.

מסנן שמן ושמן מנוע תוכל לקנות בחנות החלפים אוטו מור שבאזור התעשייה בבני-ברק.

פורסם

טוב, במקום להתלכלך בבית החלטתי לחזור למוסך כללי שהייתי מטפל בו בעבר שבו אני סומך על הבעלים. לכל אורך הטיפול הייתי איתם, הסתכלתי מה עושים ושאלתי שאלות, היה מעניין. כמובן שכל החלפים מקוריים ולא תחליפיים.

מצורפת הקבלה, לדעתי המחיר הוא בסדר אבל אשמח לדעת האם אני טועה.

תודה,

IMG_20130726_192629.jpg

• תוכן חדש...