Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לך בעיה > הלכת לטפל במורשה משרד התחבורה בזמן אחריות > יש נזק/הבעיה חזרה > הגעת למורשה יבואן הפעם> מנהל המוסך חושב כמה שניות ואז זורק לכיוונך שעשו לך טיפול לקוי היות ולא טפלת אצלם או משהו בסגנון, זאת הזדמנות עבורם להקשות עליך או אפילו להתנער מאחריות במקרים מסוימים.

אני חושב (ואין לי מספיק ניסיון אז ייתכן ואני טועה) שבזמן האחריות עדיף להישאר אצל המורשה יבואן, להתעקש על טיפולים על פי המלצות היצרן בלבד (ולא על פי המלצות הרואה חשבון בחברה) ולפעמים "לבלוע" כאשר המחיר יקר. לאחר תום האחריות להיפרד כידידים.

אם יש לך קבלה על החלפים מהמוסך שטיפלת בו אני לא חושב שמותר להם, אחרת מה כל הקטע של החוק הזה? אבל אין לי מושג איך זה עובד "על אמת". בחיים לא החזקתי רכב חדש באחריות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב. בהנחה שתוריד את שלושת הדברים המיותרים, כמה כבר תחסוך במוסך לא של היבואן, שעלול להכניס אותך לצרות בעניין האחריות כאמור?

אין לי שום רצון להגיע למוסך אחר מלבד מורשה יבואן בדיוק בגלל אותן בעיות אחריות שעלולות לצוץ בעתיד.

גם בטלנוע אשדוד דחפו חומר לניקוי פיח לאוטו עם 15000 ק"מ, אה וגם "מילאו" 5 ליטר שמן במנוע 1.2 TSI צנום.

אבל שם עלה רק 600 או 700, אין ספק שוד לאור יום,

ביקשתי לראות היכן מילאו את השמן העודף, אמרו שהמיכל בתא המטען, בדקתי ואין שם כלום, אז אמרו שיבדקו במצלמות אבטחה ולא חזרו אלי,

לאחר ביקור במקום נתהו לי ליטר שמן שכתוב עליו צמפיון, דרשתי זיכוי על התוסף ועל הליטר שמן ולא הסכימו.

ליטר שמן של EUROL עולה 20 שקל כולל מעמ, ואני לא יודע איזה שמן יש במיכל של :"צמפיון" שזה מיכל לבן עם מדבקה בעברית.

אין לי מה לומר, זה פשוט מכעיס.

אם יש לך קבלה על החלפים מהמוסך שטיפלת בו אני לא חושב שמותר להם, אחרת מה כל הקטע של החוק הזה? אבל אין לי מושג איך זה עובד "על אמת". בחיים לא החזרתי רכב חדש באחריות.

יש כאלו שעבורם החוק הוא המלצה, אני לא הייתי סומך יותר מדי על מערכת החוקים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לאחר התעקשות (לא ברורה) מצד המוסך, הגיעה הצעה מספר 2.

ההצעה כוללת החלפת שמן, מסנן, אטם.

המחיר סביר. לא זול ולא יקר מדי ביחס למוסך מורשה.

הצעה 2.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כאמור סביר + מע"מ + קפה אספרסו.

אני לגמרי איתך באותה דיעה - כמה כבר תחסוך במוסך אחר ששווה הכאב-ראש?

לגבי התוספות שהוצעו לפני שבכלל הריחו את הרכב (בן שנה, 8500 ק"מ כאמור) במקרה הטוב הן לא מזיקות (ובטוח מועילות לכיס של בעל המוסך).

פורסם

אני מצטער לכל בעלי המוסכים (עם דגש יותר על מורשה יבואן) בפורום אבל אני פשוט לא מבין איך לוקחים סכום כזה על החלפת שמן פשוטה.

אחרי שהחלפתי לבד וראיתי מה זה, אני מעולם לא אבצע שוב במוסך. אני בוחר את האיכות ואני מוודא סגירת בורגים ופילטר במומנט הנכון. עלות הכלים ובוקים מחזירה את עצמה עם ההחלפה הראשונה וכמובן, שימושיים לטיפולים אחרים אם תבחר לעשות.

ההחלפה ללא כל הבדיקות ממש לא שעת עבודה. אבל תוודא שבאמת בודקים את כל הדברים, למשל מסנן מזגן לפעמים במיקום מוזר.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

האם בבית ביצעת גם את כל הבדיקות המופיעות בהצעת מחיר?

אם היית מבצע (בהנחה ואתה יודע איך, וזה בסימן שאלה), היית מסיים בפחות משעה?

פורסם
האם בבית ביצעת גם את כל הבדיקות המופיעות בהצעת מחיר?

אם היית מבצע (בהנחה ואתה יודע איך, וזה בסימן שאלה), היית מסיים בפחות משעה?

חלק אני כן בודק כמובן. אתה צודק וערכתי את ההודעה.

אגב, לא התכוונתי שאני לא מבקר במוסכים! אני אוהב לתקן ולטפל לבד אבל אני לא בעל מקצוע בכל אופן.

אני רק התייחסתי לעניין של החלפת שמן. כמובן צריך בדיקות תקופתיות ונגיד אני (עוד לא) עושה ברייקס לבד...

פורסם

זה גם כן די יקר.

בגטס טיפול כזה היה נגמר בסביבות 400₪ במורשה.

העיקר אומרים קרסו יקרים. טיפול סטנדרטי נגמר ב490₪. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא רוצה לדעת מה תעשה להם אם ישטפו לך את הרכב עם מטאטא ואיזה גילדה שמנגבים איתה ידיים אחרי שהיו בשירותים :evil:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
...על הבורג (אטם לאגן שמן) לא וויתרו לך :wink:

ההצעה הזו היא סבירה וזאת כמובן לאחר שהורידו מההצעה את כל המרכיבים המיותרים.

לפחות תעשה להם דווקא ותתעקש לקבל את הבורג הישן בחזרה :-)

פורסם

לפי דעתי ונסיוני הבלתי מחייב: אטם ובורג לא צריך להחליף אחרי פתיחה אחת, גם לא אחרי פעמיים ובספק אם אחרי שלוש. 500 שקל על שמן מנוע ופילטר שמן, אם זה לא שוד לאור יום, אז אני לא יודע איך לקרא לזה, אבל העסק מתגלגל לו ומה לעשות פראיירים....(אתם כבר יודעים את ההמשך...). בהצלחה!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח בחשבון שחצי מהמחיר זה עבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפי דעתי ונסיוני הבלתי מחייב: אטם ובורג לא צריך להחליף אחרי פתיחה אחת, גם לא אחרי פעמיים ובספק אם אחרי שלוש. 500 שקל על שמן מנוע ופילטר שמן, אם זה לא שוד לאור יום, אז אני לא יודע איך לקרא לזה, אבל העסק מתגלגל לו ומה לעשות פראיירים....(אתם כבר יודעים את ההמשך...). בהצלחה!

בוא נראה:

כמה עולה בחנות חלפים גלון שמן מנוע 5-30 סינטטי? נניח באיזור 130-150 ש"ח.

פילטר שמן מקורי 65.

שעת עבודה במוסך כללי - 200 ש"ח כולל מע"מ.

ביחד יוצא באיזור 420.

פה הוא משלם 590.

זה לא כזה הפרש מטורף.

• תוכן חדש...