Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי ונסיוני הבלתי מחייב: אטם ובורג לא צריך להחליף אחרי פתיחה אחת, גם לא אחרי פעמיים ובספק אם אחרי שלוש. 500 שקל על שמן מנוע ופילטר שמן, אם זה לא שוד לאור יום, אז אני לא יודע איך לקרא לזה, אבל העסק מתגלגל לו ומה לעשות פראיירים....(אתם כבר יודעים את ההמשך...). בהצלחה!

מה אתה מציע לאדם שיש לו רכב חדש באחריות? לוותר על המורשה וללכת למקום שגובה סכומים הגיונים.

אתה חושב שזה הדבר הנכון?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יותר מ 100-150 ש"ח לא תחסוך.

"טיפול" ב 250 ש"ח = שמן זבל ופילטר חליפי ועל זה באמת יכולים להסיר אחריות.

לדעתי - לפחות ב 3 שנים הראשונות כן לטפל במורשה.

פורסם

בוקי,

התרעומת היא על המחיר הראשוני - 873 שקלים ועל החומרים המיותרים שניסו לדחוף (שבמקרה הטוב לא מזיקים).

אגב, אני מחליף אטם בכל פעם שאני פותח את הבורג (כלומר כל החלפה) עולה לי בין 0 ל 0.5 שקל או 3 שקלים בחנות יקרה יותר.

(אם זאת הטבעת נחושת הפשוטה, אם זאת שייבה עבה יותר, שהיא גם קצת יקרה יותר - באמת לא צריך להחליף אותה כל פעם)

פורסם

נניח שאתה צודק: למה לשלם 200 שקל סתאם? ובטיפול שיעלה 1000 זה לא יהיה אותם 200 שקל, ובטיפול שיקחו 2000 זה יהיה חצי מהסכום...על מה ולמה? ובעניין ה 850 שקל המקוריים, שרוב האנשים כנראה כן משלמים כי הם לא נכנסים לזה בכלל הם פשוט מגהצים, מהרווח של 2 התוספים האלה שאני בטוח שאין שום הוראת יצרן בעניין, מזה ממנים את המשכורות של כל המזכירות שאומרות לך יפה בוקר טוב, קח אסימון לקפה...ותחשוב על זה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נסועה נמוכה מאוד + מנוע שידוע כמנוע "בוצי" - אני הייתי מתייעץ עם שרות לקוחות של היבואן ובודק האם אין הנחיה שלהם לבצע פלאש בכל טיפול לפני שהייתי מוותר על התוסף הזה.

פורסם
נסועה נמוכה מאוד + מנוע שידוע כמנוע "בוצי" - אני הייתי מתייעץ עם שרות לקוחות של היבואן ובודק האם אין הנחיה שלהם לבצע פלאש בכל טיפול לפני שהייתי מוותר על התוסף הזה.

עד כמה הפלאש יעיל ? אולי כבר עדיף כל טיפול להוריד קרטר ומכסה שסתומים ולבצע ניקוי במנוע הבוצי?

עד להיכן הגענו, כבר עדיף לעשות טיפול כל 5000-מקסימום 10000 ק"מ ולהימנע מהבוצה?

פורסם

הפלאש לא הכי בריא לביצוע לעיתים קרובות מדי, על מנת למנוע בוצה צריך להשתמש בשמן איכותי והחלפות בתדירות גבוהה זה הכל.

פורסם

אני לא תמים וברור לי שעושים רווח יפה ממכירת תוספים.

יחד עם זאת, אתה בתור יבואן לא יכול לדרוש מלקוח עם רכב באחריות להחליף שמן בתדירות גבוהה ממה שרשום בספר רכב.

היבואן ממש, אבל ממש לא מעוניין שילכו מנועים בתקופת האחריות, וגם בשנים שלאחר מכן.

הנזק התדמיתי והכלכלי גדול מאוד.

היבואן מעוניין לבצע טיפולים שותפים (שם נמצא הרווח הגדול) ולא לתקן תקלות באחריות.

ככל הנראה, ביצוע פלאש פעם בשנה בטיפול כן מונע בוצה במידה מסויימת.

• תוכן חדש...