Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I20 קטנה ושובבה שגמעה בסה"כ 8500 ק"מ, עברה בדיוק שנה ולכן הגיע הזמן לטיפול הראשון במוסך המורשה.

התקשרתי ובקשתי הצעת מחיר למייל (נירון מוטורס חדרה) (בקשתי רק את מה שנחוץ ללא תוספות מיוחדות, כנראה שלא שמעו אותי היטב :roll: )

אני מבין שאת הסעיפים : "שטיפה חיצונית ללא חיוב" ו " חומרי סיכה, שטיפת מנוע ונוזל שמשות" אני יכול לוותר עליהם בשמחה.

מה זה מסיר משקעים במערכת שמן מנוע 105 ש"ח לפני מע"מ. מיותר?

ומה זה מנקה מערכת הזרקת דלק 105 ש"ח ללא מע"מ, אני משער שמדובר בתוסף מיותר שאפשר לוותר עליו בלי לחשוב פעמיים.

האם אני צודק ועלי לדרוש רק

החלפת שמן

אטם בורג ריקון אגן שמן

מסנן שמן

אשמח לחידודים עבור הדיוט כמוני :wink:

Untitled.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דימה תעשה לך טובה ותחפש מוסוך אחר, אתה צריך רק החלפת שמן ופילטר.

כל שאר הדברים רק יגרמו הרבה יותר נזק מתועלת, שמן 5W30 כבר מכיל בתוכו את כל התוספים שנחוצים למנוע.

כל תוסף נוסף רק יעשה רע, אתה גם לא צריך בורג ריקון שמן חדש ושום תוספי סיכה שהם מציעים לך. שאין לא לי ולא להם שום מושג, על איזה חומרים מדובר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
דימה תעשה לך טובה ותחפש מוסוך אחר, אתה צריך רק החלפת שמן ופילטר.

כל שאר הדברים רק יגרמו הרבה יותר נזק מתועלת, שמן 5W30 כבר מכיל בתוכו את כל התוספים שנחוצים למנוע.

כל תוסף נוסף רק יעשה רע, אתה גם לא צריך בורג ריקון שמן חדש ושום תוספי סיכה שהם מציעים לך. שאין לא לי ולא להם שום מושג, על איזה חומרים מדובר.

זה מה שחשבתי אבל רציתי לוודא.

אולי זאת הדרך שלהם להתייחס ללקוחות שבאים לטיפול ראשון :roll:

בנתיים שלחתי מייל להצעת מחיר נוספת שכוללת אך ורק את מה שנדרש על ידי היצרן. (החלפת שמן ופילטר).

במידה והצעת המחיר לא תשתנה אגש למקומות אחרים לצורך קבלת הצעה.

בגלל שזה רכב באחריות כן חשוב לי ללכת למורשה יבואן על מנת שלא יעשו בעיות בעתיד.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
כן אבל לא חייבים למןרשה כזה, על מה תכשיר ניקוי בוצה?? זה רכב עם 8500 ק"מ!

גם אני שאלתי את זה וטרם קבלתי תשובה.

האם מוסך כזה (מורשה) יכול להתעקש על תוספים וניקוי בוצה ?

פורסם

מכיר את המוסך הזה, עבדתי שם כיועץ שירות לפני די הרבה זמן, בעל הבית מתעקש לדחוף את התוספים האלו כי זה הרווח שלו ודורש את זה מהיועצי שירות.

אני מציע לך לבחור מוסך אחר, או שתתעקש שיורידו את כל השטויות מסביב, הם יוותרו בסוף כי אין להם ברירה.

פורסם
מכיר את המוסך הזה, עבדתי שם כיועץ שירות לפני די הרבה זמן, בעל הבית מתעקש לדחוף את התוספים האלו כי זה הרווח שלו ודורש את זה מהיועצי שירות.

אני מציע לך לבחור מוסך אחר, או שתתעקש שיורידו את כל השטויות מסביב, הם יוותרו בסוף כי אין להם ברירה.

תוכל להמליץ על מוסכים מורשים אחרים באזור הזה?

פורסם

מינוס שלושת הדברים המיותרים לחלוטין שמנית, המחיר הוא סביר פלוס (פלוס כי הוא טיפה יותר ממחיר סביר אבל בגבולות הסביר).

מוסך מורשה שכזה הוא פשוט שרלטן!

מעניין לשמוע את תגובת היבואן!

פורסם
מינוס שלושת הדברים המיותרים לחלוטין שמנית, המחיר הוא סביר פלוס (פלוס כי הוא טיפה יותר ממחיר סביר אבל בגבולות הסביר).

מוסך מורשה שכזה הוא פשוט שרלטן!

מעניין לשמוע את תגובת היבואן!

איך מגיעים אליו?

בנתיים הם מתעקשים שזוהי "החבילה" עבור הטיפול הראשון.

לא דברתי עדיין עם מנהל המוסך אלא רק אם מתאמת הטיפולים, מוזר שהיא מתעקשת אבל אני מניח שזו הוראה מלמעלה.

אני עדיין אופטימי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה באמת הסיכון מבחינת איבוד האחריות מהיבואן בלטפל במוסך מורשה משרד התחבורה לפי הוראות היצרן? הרי יש חוק שמאפשר את זה.

מוסך נורמלי בלי יועצים, פקידות, קרואסונים ובורקסים לא ידחוף לך תוספים ושטויות וישים לך חלפים מקוריים ושמן לפי הוראות היצרן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה באמת הסיכון מבחינת איבוד האחריות מהיבואן בלטפל במוסך מורשה משרד התחבורה לפי הוראות היצרן? הרי יש חוק שמאפשר את זה.

יש לך בעיה > הלכת לטפל במורשה משרד התחבורה בזמן אחריות > יש נזק/הבעיה חזרה > הגעת למורשה יבואן הפעם> מנהל המוסך חושב כמה שניות ואז זורק לכיוונך שעשו לך טיפול לקוי היות ולא טפלת אצלם או משהו בסגנון, זאת הזדמנות עבורם להקשות עליך או אפילו להתנער מאחריות במקרים מסוימים.

אני חושב (ואין לי מספיק ניסיון אז ייתכן ואני טועה) שבזמן האחריות עדיף להישאר אצל המורשה יבואן, להתעקש על טיפולים על פי המלצות היצרן בלבד (ולא על פי המלצות הרואה חשבון בחברה) ולפעמים "לבלוע" כאשר המחיר יקר. לאחר תום האחריות להיפרד כידידים.

פורסם
אין לי המלצות, האמת אני כבר המון זמן לא בתחום, אבל תנסה בנתניה לקבל הצעת מחיר ותראה מה יתנו.

תודה בכל אופן, כבר יצרתי איתם קשר לפני כן, ממתין להצעה שלהם.

פורסם
איך מגיעים אליו?

בנתיים הם מתעקשים שזוהי "החבילה" עבור הטיפול הראשון.

לא דברתי עדיין עם מנהל המוסך אלא רק אם מתאמת הטיפולים, מוזר שהיא מתעקשת אבל אני מניח שזו הוראה מלמעלה.

אני עדיין אופטימי.

אפשר להגיע דרך העמוד הזה, נדרשים להכניס מספר רכב.

יש נציג של כלמוביל בפורום?

נ.ב. בהנחה שתוריד את שלושת הדברים המיותרים, כמה כבר תחסוך במוסך לא של היבואן, שעלול להכניס אותך לצרות בעניין האחריות כאמור?

פורסם

גם בטלנוע אשדוד דחפו חומר לניקוי פיח לאוטו עם 15000 ק"מ, אה וגם "מילאו" 5 ליטר שמן במנוע 1.2 TSI צנום.

אבל שם עלה רק 600 או 700, אין ספק שוד לאור יום,

ביקשתי לראות היכן מילאו את השמן העודף, אמרו שהמיכל בתא המטען, בדקתי ואין שם כלום, אז אמרו שיבדקו במצלמות אבטחה ולא חזרו אלי,

לאחר ביקור במקום נתהו לי ליטר שמן שכתוב עליו צמפיון, דרשתי זיכוי על התוסף ועל הליטר שמן ולא הסכימו.

ליטר שמן של EUROL עולה 20 שקל כולל מעמ, ואני לא יודע איזה שמן יש במיכל של :"צמפיון" שזה מיכל לבן עם מדבקה בעברית.

• תוכן חדש...