Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר ב106 דור שני מנוע 1600.

עקב חוסר סחיבה ביצעתי בדיקת לחץ דלק בסרק וזה הראה 2.5. ולפי אוטודטה הלחץ צריך להיות 2.8-3.2.

זה משמעותי עד כדי החלפת משאבה?

פורסם

בהחלט יתכן שכן, אבל הבדיקה שלך לא טובה. אתה לא צריך לבדוק בסרק אלא בזמן של צריכת דלק גבוהה, כלומר האצה בטורים גבוהים. אם יש לך בעיה במשאבה, במצב זה תראה לחץ נמוך עוד יותר, וזה יהיה סימן ברור לתקלה.

לחילופין אתה יכול למדוד לחץ כאשר המנוע מדומם וצינור הדלק יוצא לדלי דרך ברז שמאפשר לו להוציא ליטר ב-30 שניות או דומה - בשני המקרים אתה מודד לחץ תוך כדי ספיקה גבוהה. אם אין את שני הדברים האלו ביחד - לחץ וספיקה - אז תוצאה חיובית (כלומר לחץ תקין) אינה מוכיחה שהמשאבה תקינה, ותוצאה גבולית (לחץ כמעט תקין) אינה מוכיחה שום דבר, לא לכאן ולא לכאן.

דני

פורסם
שלום.

מדובר ב106 דור שני מנוע 1600.

עקב חוסר סחיבה ביצעתי בדיקת לחץ דלק בסרק וזה הראה 2.5. ולפי אוטודטה הלחץ צריך להיות 2.8-3.2.

זה משמעותי עד כדי החלפת משאבה?

מערכת דלק עם עודפים או לא?

פורסם

דבר ראשון, אם הבעיה בנסיעה ולא בעמידה במקום תבצע נסיעת מבחן עם שעון לחץ דלק מורכב ובנקודות של בעיית הסחיבה תראה אם קיימת ירידת לחץ דלק.

מלבד זאת אם זהו דגם שקיים קו החזר מחליל הדלק נתק את צינורית הואקום משסתום החזרה וצפה בשעון האם קיים שינוי לחץ.

יתכן שהשסתום מפיל את לחץ הדלק השורר בחליל.

דבר שני, האם התחברת עם סורק תקלות לסרוק קודי תקלות ולבדוק את מעט הפרמטרים שקיימים בדגם הזה דרך הסורק ?

דבר שלישי, בדוק לחץ פליטה במערכת הפלטה, גם באמצעות מכשיר 4 גזים, אפילו ממיר סתום יכול לעשות תופעת סחיבה קשה, אם אין באפשרותך להשיג כלי בדיקה לדבר, פרק את צינור הפליטה מסעפת היניקה וסע לנסיעת מבחן.

נכון שהרעש יהיה חזק אבל לפחות תוכל לבודד את הבעיה.

דבר רביעי, בדוק את הפלגים להמצאות רמזים על תצורת שריפה לא תקנית.

פורסם

לא יצא לי לבדוק את לחץ הדלק ברמה הזאת

לגביי קריאת מחשב - הכל תקין

הרעיון שלפרק את כל מערכת הפליטה יכול להיות נחמד חוץ מזה שיהיה רעש מטורף.. :(

פורסם

האם סדק באחד הכובעים של המזרקים יכול לגרום לבעיית סחיבה / זיוף בטורים? (מדובר בחלק הימני בתמונה)

$(KGrHqUOKiME31cufW6YBN+36bDQlw~~_12.jpg

פורסם

יתכן, אבל אז הגיוני שגם תהיה לך בעיה בסרק ולא רק בסחיבה בנסיעה.

אם אתה מעוניין לבדוק משיכה של אויר מכיוון גומיות אטימה למזרקים או גומיות אטימה לסעפת יניקה אז תיקח ספריי קרבורטור ותשפריץ בזמן שהמנוע פועל לכיוונם ובאיזור שבו אתה חושד, אם קיימת משיכת אויר יהיה שינוי בפעולת המנוע והטורים ישתנו.

תצלם את המנוע וכך נוכל לראות את כל האביזרים הסובבים אותו, כמו חיישן MAP כמו סוג הקוייל

פורסם
האם סדק באחד הכובעים של המזרקים יכול לגרום לבעיית סחיבה / זיוף בטורים?

אתה רוצה לנחש או לבדוק?

אם לנחש, כמו בלא מעט מוסכים, אז תעשה מה שהם עושים - תחליף חלקים עד שתפתר הבעיה (או שיגמר הכסף, מה שבא קודם).

אם לבדוק, אז תבדוק כמו שצריך, למרות שזה יותר קשה.

דני

פורסם

משתדל לבדוק מה שאני יכול..

אני ינסה בהזדמנות לנסוע בלי ממיר לראות אם יש השפעה.

קומפרסיה בדקתי (180 בכל בוכנה)

האוטו עבר כבר מספר טיפולים, והפלאגים מתאימים

פילטר דלק הוחלף

טיימינג נעשה, רצועת אביזרים חדשה

ישנו הסדק באחת הכיפות של המזרקים (לא יכול לבדוק עם ספררי קרבורטור כי הכיפה באה בחלק התחתון שבתוך המנוע)

חיישן טמפרטורת אוויר בסעפת הוחלף

האשמים היחידים שכרגע עולים לי לראש זה משאבת דלק / ממיר / MAP / חיישן למדה

בסריקות מחשב אין שום תקלות

פורסם
משתדל לבדוק מה שאני יכול..

אני ינסה בהזדמנות לנסוע בלי ממיר לראות אם יש השפעה.

קומפרסיה בדקתי (180 בכל בוכנה)

האוטו עבר כבר מספר טיפולים, והפלאגים מתאימים

פילטר דלק הוחלף

טיימינג נעשה, רצועת אביזרים חדשה

ישנו הסדק באחת הכיפות של המזרקים (לא יכול לבדוק עם ספררי קרבורטור כי הכיפה באה בחלק התחתון שבתוך המנוע)

חיישן טמפרטורת אוויר בסעפת הוחלף

האשמים היחידים שכרגע עולים לי לראש זה משאבת דלק / ממיר / MAP / חיישן למדה

בסריקות מחשב אין שום תקלות

בדוק האם צינור המחובר לחיישן MAP לא סתום בשמן מנוע או שהוא לא סדוק.

פורסם

מספר עדכונים

1) צינוריות הוואקום ניראות תקינות (מדובר במחבר T שממנו יש צינורית לmap, צינורית לווסת דלק וצינורית לסעפת יניקה)

2) בדקתי נתונים של MAP ע״י רב מודד לפי אוטודאטה הנתונים צריכים להיות בין 0.2V - 4.2V

אצלי בבדיקה בסרק הוא היה סביב 1.2V ובהעלאת הסלד המספרים היו יורדים, זה בעיה?

3) יצא לי לבדוק נתוני וסת של הקאניסטר ושם זה תקין.

האם בלי קשר כבל גז / קלאצ עייפים יכולים להשפיע איכשהו?

פורסם
מספר עדכונים

1) צינוריות הוואקום ניראות תקינות (מדובר במחבר T שממנו יש צינורית לmap, צינורית לווסת דלק וצינורית לסעפת יניקה)

2) בדקתי נתונים של MAP ע״י רב מודד לפי אוטודאטה הנתונים צריכים להיות בין 0.2V - 4.2V

אצלי בבדיקה בסרק הוא היה סביב 1.2V ובהעלאת הסלד המספרים היו יורדים, זה בעיה?

3) יצא לי לבדוק נתוני וסת של הקאניסטר ושם זה תקין.

האם בלי קשר כבל גז / קלאצ עייפים יכולים להשפיע איכשהו?

אתה מתפזר לכל הכוונים מבלי שהתרכז בנתון הראשון שהעלת

האם מערכת הדלק שלך עם קו עודפים או לא

• תוכן חדש...