Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אחזור ואומר. גדלו זוג אשכים.

תרגיע, הבנו שבת"ז שלך רשום פעמיים גבר.

לא כולם כאלה וזה לא תפקידך להסביר להם אם דרכם נכונה או לא.

אם למעיין זה לא מתאים - סבבה, אז היא לא תצא איתו, או תבהיר לו את זה בהמשך הדרך.

כל אחד והסגנון שלו, בתקשורת או בנהיגה או בכל תחום אחר. אין פה אמת אחת אבסולוטית.

בנימה אישית, גם אני משתדל לא להתכתב עם בחורות אלא ליזום שיחה קצרה בעת הצורך.

מצד שני, כרגע למשל אני בחו"ל ובהודעת וואטסאפ אחת אני יכול להעביר לבוס שלי סיכום

של יומיים פעילות שהיה לוקח רבע שעה בטלפון... יש אנשים שפשוט מתנסחים יותר טוב

ואפקטיבי בכתב, זה לא פשע ולא נכות. שכל אחד יעשה מה שנח לו.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי?

נורא רצה לדבר אתך ולא נעים להתקשר בשעה כזאת- זה הכל.

גם לי יש מקרים כאלה,לפעמים מתקשר,לפעמים מדבר בוואטסאפ.... קשה לשפוט בן אדם על 23-24 שנות חייו לפי כמה שניות שבהן שלח הודעה במקום להתקשר.

אולי זה אני? :oops:

פורסם

רחמים על הבחור האומלל שכולה לא רצה להפריע בצלצול ושיחה...

כמה תילי קונספירציה ותיאוריות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה רחמים?

אם היא היתה רוצה להתכתב איתו היא היתה נותנת לו מייל ולא טלפון. אם אתה מפחד להפריע שלח הודעה אם היא פנוייה לשיחה ולפי התשובה תתקשר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רחמים על הבחור האומלל שכולה לא רצה להפריע בצלצול ושיחה...

כמה תילי קונספירציה ותיאוריות...

מזל שהוא לא התקשר בגוביינא.

Gn'f'R

פורסם

אני עדיין לא מבין למה שהיום מחלקים sms בלי הגבלה בכל מקום צריך את הדבר הזה, אבל זה עובד.

בכל מקרה, יש שם אופציה לראות מתי התחברת לאחרונה, והאם ראית מה שהוא שלח, שזה הגורם מספר 1 לריבים בקרב בני נוער לדעתי.

פורסם

אני לא מבין את התלונות, לפני 40 שנה אנשים כתבו מכתבים, טלפונים היו מצרך לא כזה נפוץ (לקח שנים לקבל קו!) ורוב התקשורת נעשה פנים מול פנים

זו התקשורת הכי ישירה, רואים את האדם ושומעים אותו נקי, מצד שני זו הדרך הכי חודרנית ומציבה גם לפעמים אי נעימויות

ואז עברנו לטלפון - אפשר לשמוע טונציה עדיו ובגדול לשמוע את הרגש של הצד השני ועדין צריך להתאמץ שהשיחה תזרום, ובמיוחד בהתחלה עלולות להיות שתיקות מביכות

ואז הגיעו המסרונים (כן אני זוכר MIRC!) - ונכליל מסנגר ICQ סקייפ ווואטסאפ באותו דלי

קשה לקרוא את הצד השני אבל הכל מרגיש שם זורם כי אין מחויבות לפה ועכשיו, יש גם דברים שדווקא בגלל שזה מרגיש נטרלי ולא אינטימי מידי וישיר מידי שדווקא שם מגיעים לדברים די עמוקים (!!!) יתרונות הוואטסאפ - אפשר לדבר שיחות שלמות באיקונים, מ-א-ו-ד נחמד לדעתי.

העולם היום כמו שאני רואה אותו עושה קוסולידציה לשיחה אחת ארוכה שמתפרסת על כל המדיות, מסרונים קצרים, אימיילים, פייסבוק, טלפון פגישות פנים מול פנים וגם המילה הכתובה לא מתה (לא אצלי לפחות) זה הכל המשך אחד של השני ושזור אחד בשני ולכל מדיה שתבחרו יתרונות משלה

החוכמה היא להשתמש במדיה נכונה

נכונה גם אומר לקרוא את הצד השני ולהתאים אחד את השניה להעדפות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכחתם דבר חשוב מאד-

images?q=tbn:ANd9GcRnU2CVK4Vm3UYTtY-hahoXratXcJB8g7Gu4ylRypruDI-OhFJHIg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יהיה משעשע אם יתברר שהוא קורא את כל השרשור הזה עכשיו.

בכל אופן, כל אחד ודרכי התקשרות שלו.

לדעתי האישית, אם כבר לקחת טלפון ואתם לא מכירים, אז התקשר.

אם זו ידידה שפתאום בא לך עליה וכו', אפשר גם להתכתב.

פורסם

לא יודע, אבל יש לי חבר ששלח פעם למישהי "אני ער" (סתם מאמצע שום מקום). זה לא עבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא ממש, ההבדל הוא שהיום לרוב האנשים אין הגבלה על סמסים ושיחות ולמעשה הם בוחרים את דרך התקשורת העדיפה עליהם, ללא שיקולי עלות.

קודם כל, מצטער אין לי מושג איך אני מבטא את הכינוי שלך

אם התכוונת אליי, התגובה שלי הייתה למישהו שכתב שקשר שמתחיל בהודעות לא יכול להתקדם למשהו רציני ללא קשר לעלות ההודעות מול שיחה רגילה.

אם לא התכוונת אליי, סתם חפרתי :)

ואתם תוקפים את אותו הבחור ששלח הודעה ולא התקשר, אולי הוא לא יכל להתקשר באותו היום?

יכול להיות שהוא חלאה מצויה או ביישן אבל רק מעיין תוכל לברר את זה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מה זאת אומרת Its free?

כיום אין הגבלה על כמות השיחות וההודעות בכל מקרה. אין לזה שום ערך.

אני לא חושב באופן אישי שזה כל כך חריג שהוא שולח הודעות, למרות שזה לדעתי זה לא מכובד.

יכול להיות שאלו הנורמות שלו אבל שלך לא.

זה קרה לי לפני שבועיים עם לקוח שהתחיל לשלוח לי הודעות במקום להתקשר אלי כי הוא חשב שזה הגיוני, ואני התעצבנתי על זה.

אם מישהו עושה את זה, תבהירי לו על ההתחלה שאת מדברת בטלפון ולא בהודעות, לפחות עד שלא תהיו ממש קרובים.

וואטסאפ קיים בשביל לקבוע לצאת ושיישאר תיעוד של מה שדיברת עם מישהו.

ככה אין את ה"אבל קבענו ב7" \ "לא, קבענו ב8".

רוצה להיות בן זוג? תגדל ביצים בשביל שיהיה מה למשש.

פורסם
רוצה להיות בן זוג? תגדל ביצים בשביל שיהיה מה למשש.

אתה פשוט יצרן חתימות מצטיין

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...