Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל, מצטער אין לי מושג איך אני מבטא את הכינוי שלך

כמו שאתה שומע (EH-O-WIN). כמו ההיא משר הטבעות.

פרנקוס אתה באמת מכונה לייצור חתימות. נראה לי צוטטת ע"י לפחות עשרות אנשים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני חייב לשאול

הקטע הזה של "ערה?" באמת עבד למישהו?!

לפי עדויות מהתקופה הכלכוליתית, או אז עדיין הייתי פעיל מינית, התשובה היא חיובית. יש אף עדויות למקרים בהם נשים מאותה תקופה היו מסמסות לי "ער?" ומזמינות עצמן לעראק+ערסל+פינוקים אצלי על הגג בתל אביב - עיר מרכזית באזור באותה תקופה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה זאת אומרת Its free?

כיום אין הגבלה על כמות השיחות וההודעות בכל מקרה. אין לזה שום ערך.

ואם היא נמצאת בחו"ל?

Trollface.jpeg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דריש. אני חושב שלא הבנת אותי, אני לא מנסה להצטייר כ"גבגבר" אלא מנסה להעביר נקודה. אני יוצא כל יום לבר אחר ומעמיס שתיים בלילה. מעולם לא עשיתי את זה. לא שסרבתי להגיע למיטה עם בחרות אומנם. אבל עדיין. בסופו של יום, יצאת לבר, פגשת מישהי, רובהסיכויים שהיא רוצה -לדבר- איתך במקרה שבא לה לראות לאן מתקדמים אחרי שהתפוגגו ערפילי האלכוהול, או שהיא רוצה להפגש אתך לעוד ערב ערפילי ולהמשיך למיטה. נראה לי שתי האופציות הנפוצות. משני הכיוונים אפשר לסכם את זה בצורה די פשוטה. מי שביישן, -לרוב- ישאר קירח מכאן ומכאן. לא תמידף אבל לרוב. גם אני לפעמים צריך לחפש את הזוג שלי ובשביל יש את אליקסר הקסם הידוע חשמצה כגינס. אם כבר יש טלפון, יש עניין. היא לא אמרה שם ו"חפש אותי בפייס" היא נתנה לו טלפון, ו"די לחכימא ברמיזה", לא? לא ראיתי תגובה נוספת של מעיין, אבל מעניין אותי מה היא הרגישה כשהיא קבלה הודעה כתובה (עזוב סמס או לא) ומה היא מרגישה שהיא מקבלת טלפון.

בחזרה לנקודת המוצא, אולי ההתבטאות נראית כשחצנית ובוטה, אבל הכוונה לא הייתה ממקום שחצני, וכן, ההתבטאות שלי לפעמים בוטה יותר או פחות. לא הייהת כוונה רעה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כשעוד אנשי מעמד הביניים יכלו לקנות ערק

:p

ולשכור דירת גג בצפון הישן של תל אביב...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני חייב לשאול

אצלי זה עבד!

אהמ... אהמ... עם אישתי...

נו, גם משהו :lol:

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
אני חייב לשאול

אם אני יושב מול המחשב והחברה עושה משהו אחר, זו גם צורה להגיד "קחי הפסקה ממה שאת עושה, נהיה קצת במיטה ואז נלך לישון".

פורסם

קשה לנתח בלי עוד פרטים, שלא אבקש ממך לחשוף (אופי האינטראקציה בינכם בפאב, לשון ההודעה).

באופן כללי אני חושב שטלפון יותר מעיד על רצינות ועניין אמיתי מאשר הודעה, אבל כל מקרה לגופו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קודם נתתי את הדעה האישית שלי.

הדעה שלי כסוציולוג מנומקת בצורה שונה:

על פי כמה תיאוריות של רשתות חברתיות, הקרבה בין שני אנשים יכולה להיות מדודה בין השאר על פי כמות הסוגים השונים של הערוצים ביניהם.

זאת אומרת, הסיכוי שאני קרוב למישהו גדל ככל שאני בקשר איתו ביותר ערוצים.

הערוצים האלו יכולים להיות וואטסאפ, פייסבוק, טלפון, הפורום, פנים מול פנים, מיילים, טוויטר, אינסטגרם, גוגל + ואחרים.

אז אם אני בקשר עם מישהו רק דרך הפורום, הסבירות שאני קרוב אליו די קטנה.

אבל אפשר לומר כמעט בוודאות שאם אני בקשר עם מישהו מהפורום ויש לי אותו גם בפייסבוק, הסיכוי שנרצה לתקשר או שבפועל נתקשר, גבוה בהרבה.

בנוסף, ערוצים מסוימים נחשבים ליותר ופחות אינטימיים.

ההיררכיה לרוב האנשים היא ככה:

- פנים מול פנים (הכי אינטימי)

- טלפון

- פייסבוק

- טוויטר ורשתות אחרות

- אימיילים (הכי פחות אינטימי)

אז בעצם, המסר שהוא שולח (אולי הוא לא יודע את זה) זה שהוא מפחד\לא מעוניין ליצור קרבה אמיתית, אלא משאיר את זה בינתיים במרחק "נוח".

אולי זה כי הוא מפחד, אולי זה כי הוא לא רוצה להיראות נואש, אולי יש לו חרדה חברתית או הוא שונא טלפונים, או שאולי הוא פשוט חסר תרבות וניאנדרטל.

פורסם
דריש. אני חושב שלא הבנת אותי, אני לא מנסה להצטייר כ"גבגבר" אלא מנסה להעביר נקודה. אני יוצא כל יום לבר אחר ומעמיס שתיים בלילה. מעולם לא עשיתי את זה. לא שסרבתי להגיע למיטה עם בחרות אומנם. אבל עדיין. בסופו של יום, יצאת לבר, פגשת מישהי, רובהסיכויים שהיא רוצה -לדבר- איתך במקרה שבא לה לראות לאן מתקדמים אחרי שהתפוגגו ערפילי האלכוהול, או שהיא רוצה להפגש אתך לעוד ערב ערפילי ולהמשיך למיטה. נראה לי שתי האופציות הנפוצות. משני הכיוונים אפשר לסכם את זה בצורה די פשוטה. מי שביישן, -לרוב- ישאר קירח מכאן ומכאן. לא תמידף אבל לרוב. גם אני לפעמים צריך לחפש את הזוג שלי ובשביל יש את אליקסר הקסם הידוע חשמצה כגינס. אם כבר יש טלפון, יש עניין. היא לא אמרה שם ו"חפש אותי בפייס" היא נתנה לו טלפון, ו"די לחכימא ברמיזה", לא? לא ראיתי תגובה נוספת של מעיין, אבל מעניין אותי מה היא הרגישה כשהיא קבלה הודעה כתובה (עזוב סמס או לא) ומה היא מרגישה שהיא מקבלת טלפון.

בחזרה לנקודת המוצא, אולי ההתבטאות נראית כשחצנית ובוטה, אבל הכוונה לא הייתה ממקום שחצני, וכן, ההתבטאות שלי לפעמים בוטה יותר או פחות. לא הייהת כוונה רעה.

לא ציפיתי שהוא ישלח הודעה, ציפיתי שהוא יתקשר. אני מעדיפה שיתקשרו אליי ולא יסמסו לי לפני שיוצאים לדייטים הראשונים, אין לי בעיה להסתמס איתו אבל לא לפני שיצאנו, עובדה שהשיחה נתקעה בוואטסאפ. מבחינתי טלפון מראה על רצינות, באופן חד משמעי.

פורסם
את שואלת מה נסגר עם הבנים אך מבקשת עצה מגברים.

שם טמון הכלב.

אתה בטוח שאתה רוצה שהיא תקח עצה מאישה?

גבר ששולח הודעה בווטסאפ לאחר שלקח ממך מס' טלפון זה קצת מראה לדעתי ביטחון עצמי נמוך.

וגם אתם חברים שעושים את זה ונמצאים וקוראים את זה כאן, אל תשלחו הודעה בוואטסאפ, אלא אם הקשר הזה הוא למטרת ז**ן מלכתחילה אז זה לא כ"כ יעניין גם את הצד השני.

מה הבעיה להרים טלפון?

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה אנשים... 4 עמודים של שרשור ועדיין אף אחד לא שאל את השאלה המעניינת באמת.

מה היה משפט ההתחלה? :-)

• תוכן חדש...