Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם,

נתקלתי לאחרונה בתופעה קצת מעצבנת ובעקבות כל השרשורים על דייטים ובנות שעלו פה בפורום, החלטתי לפתוח שרשור ולשאול:

מה הקטע של גברים לקחת מבחורה את הטלפון ובמקום להתקשר אליה, לשלוח הודעה בוואטסאפ?

אני באמת לא מבינה את הקטע הזה. הכרתי מישהו ממש חמוד בפאב ביום שישי, השיחה זרמה והכל, הוא לקח את המספר שלי ואתמול במקום להתקשר הוא שלח לי הודעה בוואטסאפ (ב22:40 בלילה...אבל זה כבר לשרשור אחר). השיחה קצת נתקעה באמצע אבל נגמרה ב"נדבר במהלך השבוע ונקבע להיפגש".

לא הרבה יותר קל להתקשר? השיחה תזרום יותר, לא יהיו אי הבנות (כמו שיש לפעמים בוואטסאפ) והרבה יותר קל לקבוע טלפונית מאשר בוואטסאפ.

אשמח לשמוע דעה גברית בנושא :-)

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שווטסאפ לפעמים עוזר לך לחשוב ולהתנסח יותר טוב. את יכולה לחשוב על ניסוח יותר טוב או להשקיע בשפה יותר גבוהה.

אפשרות אחרת היא שהתכתבות פחות מחייבת את הצד השני. בדיוק כמו שאם את צריכה משהו לא דחוף את תשלחי הודעה ואם זה משהו דחוף את תתקשרי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כמו שאמרו לפני

וואצאפ אינו מחייב אותך לענות ישר ומיד, את עונה מתי שנוח לך אם יש לך את הזמן. מלבד זאת שזה פחות חודרני משיחה ונותן יותר זמן להתנסחות נכונה ומחשבה.

אישית התרגלתי לתקשר עם חברים רק בואצאפ. בדרך כלל אני עסוק וכשמישהו מתקשר ומתחיל לדבר, לא תמיד יש לי את הפנאי או היכולת לעזוב הכל ולענות לו ולשוחח איתו על נושאים שבאו לו לראש.

אולי אין לי בכלל אפשרות או רצון לדבר עכשיו? נהיגה, סרט, רעשי רחוב, עבודה, לקוחות, אוכל עיסוק כלשהו וכו'?

אז להודעה בואצאפ אני יענה מתי שנוח לי והתשובה תהיה הרבה יותר מחושבת כי לא תזרק מהשרוול.

למרות שלאנשים שאני עדיין לא מכיר אני קודם כל מתקשר, ורק אחר כך במידה והתקשורת ביננו היא על בסיס קבוע אני עובר לואצאפ.

Honda civic EJ6

פורסם

פעם היה ICQ.

אח"כ עברנו ל-MSN מסנג'ר.

היום המלך הוא ה-What'sApp.

ההתכתבות היא כבר שנים השיטה המועדפת להתחיל עם מישהי, רק האמצעי השתנה. האבולוציה במיטבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אגיד לך מה נסגר ,

יש בנים שמתקשרים , אבל אז הבחורות משחקות אותה לא יודעות מי זה , ובטלפון זה ממש מביך.

לכן וואטפס/SMS הרבה פחות מפדח , ויש יותר אומץ לשלוח אותו , אז שולחים.

אם לא הייתן עסוקות רוב היום במשחקים , זה לא היה קורה (לפעמים יש יוצאות דופן).

פורסם

אני לא אוהב הודעות ומשתמש בהן רק כשצריך (ישיבות/ אי אפשר לענות/ הצד השני עסוק וכו').

היתרון של ההודעות כפי שנאמר זה הזמן לחשוב על התגובה. בתחילת קשר עוד לא יודעים איך השיחה תזרום וזה סוג של הגנה.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להתכתבות יש כמה יתרונות מאוד גדולים על שיחת טלפון:

קודם כל יש זמן להתנסח ולחשוב על תשובה נאותה ולא לשלוף משהו מהשרוול, דבר מאוד חשוב לדעתי לפחות.

דבר שני, התכתבות אפשר "למרוח" על פני שעות רבות, בעוד ששיחה טלפון מתחילה ונגמרת ואז "נדבר מחר" או משהו בסגנון.

יתרון נוסף הוא שהתכתבות דורשת הרבה פחות קשב ואפשר לעשות אותה במקביל לדברים אחרים. מפה גם נובע היתרון השני, מאחר והתכתבות דורשת פחות קשב והיא פחות חודרנית אפשר להמשיך בה לאורך הרבה שעות ואף להעביר משמרות שלמות בעבודה או אף ימים שלמים - מפה אנחנו מגיעים ליתרון האחרון: להתכתבות הרבה פעמים אין סוף מוגדר, אפשר להפסיק לכמה שעות או כמה דקות ולהמשיך כאילו לא הפסקתם. מה שיכול לגרור התכתבות של כמה ימים רצופים עם הפסקות קצרות לשינה (קרה לי כמה פעמים).

מצד שני הרבה פעמים מפרשים דברים לא נכון בהתכתבויות, במיוחד ציניות. אבל בדיוק למטרה זו באים לעזרתנו אינסוף סמיילים שאפשר (ורצוי) לנצל. (בשביל לבטא אמירות שיכולות להשתמע לשתי פנים כמובן, לא כדי להישמע כמו פקאצה בת 14.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש המון אנשים ביישנים.

לאותם אנשים יותר קל לתקשר בהודעות\Watsup, למה?

כי הם יכולים לחשוב על הניסוח, יכולים לחשוב יותר טוב על תשובות וכו'.

מה שכן נראה לי שלא מדובר בבחור ביישן (אם הוא התחיל איתך בפאב, אז כנראה שהוא לא ממש ביישן).

אז כנראה שהוא משתמש watsupp שיהיה לו יותר נוח לתפעל את "רשימת ההתחלות שלו".

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

האמת? לא ברור לי. מה נסגר אם אנשים ממתי זה מראה אל איזהשהי נכונות? אני חושב שזה מתחמק וסרטוטי. בחיאת, גדלו זוג ותדברו, מה יקרה הכי קיצוני תשמעו את המילה, אף אחד לא מת מזה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מעיין,

למרות שציינת בהודעה הראשונה שזה לשרשור אחר-עדיין,

אתה לא יכול לפנות לבחורה שהכרת אתמול ולשלוח לה

הודעה בשעה כזו אלא אם כן סוכם אחרת.

אני מאוד סולד מהנורמות הכביכול "מקובלות" שחלים היום בשוק הרווקים/ות,

קצת אולד פאשן לא יזיק לאף בחור.

לא אמרתי עכשיו שתרצו לפנייה ותפתחו דלתות חס וחלילה שהידיים לא ינשרו מהמקום

כי גם ככה איך הוא אמור לפתוח את הדלת כשיד אחת אוחזת באייפון והשנייה את מפתחות הרכב.

אבל קצת נימוס ראבק,זה נראה כאילו הבן אדם חושב "פגשתי אותה בפאב אז היא בטח בליינית ובטוח שאין לה משהו יותר טוב לעשות חוץ מלרשום לי חחחחח...באחת עשרה בלילה"

Gn'f'R

פורסם

משעשע, זו תהיה הפוכה שעברה לי עם בחורות בעבר - נתנו טלפון, אבל התעקשו לדבר במסנג'ר.

אוטומטית המשכתי הלאה. עברנו את גיל 16 וימי ה mIRC.

• תוכן חדש...