Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה אישה חזקה? אותה ווערה שמנסה לנהל את בעלה ביד רמה וחושבת שהיא מ"פ מסייעת במקרה הטוב או גבי אשכנזי שהיה מפקד אוגדה במקרה הרע, דמויות חזקות מובילות למשחקי אגו ולפירוק של מערכת יחסים.

זוג לוקח החלטות בשניים, החלטות עצמאיות הן לא דבר מקובל והן לא דבר בריא.

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Excuse me?!!

אני רואה שלא לימדו אותך שיש נשים שמרויחות יותר ממך, מנתבות את מי שהן רוצות על האצבע הקטנה ולא רוצות ילדים.

טוב יהיה אם תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב תגובה מהזן הפרימיטיבי הזה.

תוספת: כשיגיע היום ואני ארצה ילדים - תאמין לי שאני לא אעשה אותם אם אני לא אהיה במצב כלכלי לגדל אותם בעצמי. לא חסרות נשים שלא צריכות "אבא סוכר" כי אנחנו מספיק עצמאיות בלי שמץ של עזרה. אני במולד מחפשת רק שלא יעליבו את האינטליגנציה שלי עם שוביניזם.

לא מבין מדוע החלטת שהתכוונתי רק לחומריות - על הפרנסה כתבתי רק בסוף המשפט, הרי זה מובן מאילו שתעדיפי גבר משכיל או בעל מקצוע ולא אחד שמחפש את עצמו בגיל 30 (אלא אם התאהבת וזה מאוחר מדיי :wink: ). אני הכי נגד הגישות הפרמיטיביות בהן אישה מרוויחה תמיד פחות וצריכה לשבת ולגדל ילדים. ובכלל לא רואה איך זה קשור לשרשור.

הכוונה היתה בעיקר מבחינה רגשית/פסיכולוגית, תרצי גבר שיתן לך הרגשה שיש על מי לסמוך, שיתמוך גם כשצריך (גם רגשית וגם בהחלטות חשובות), שיהיה אבא טוב לילדים ושתגיעו להחלטות הללו ביחד.

לא תרצי סמרטוט שרק מביא כסף הבייתה, אבל לא מסוגל לתת לך משהו אחר.

זה לדעת להגיד את המילה הנכונה בזמן, לגונן עלייך כשצריך, להיות אחראי ואולי אפילו להוביל בנושאים שהוא מבין בהם יותר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מצד שני, מעיין (ככה קוראים לך נכון?) - אם יש לך בעיה עם ההודעות - גם את צריכה לומר לבחור - "אני לא אוהבת להתכתב ומעדיפה שיחה" כי אחר אין בדיוק מה להאשים אותו על ההתכתבות.

כן, ככה קוראים לי :)

וזה בדיוק מה שאגיד לו במידה והוא יסמס במקום להתקשר.

פורסם
מה זה אישה חזקה? אותה ווערה שמנסה לנהל את בעלה ביד רמה וחושבת שהיא מ"פ מסייעת במקרה הטוב או גבי אשכנזי שהיה מפקד אוגדה במקרה הרע, דמויות חזקות מובילות למשחקי אגו ולפירוק של מערכת יחסים.

זוג לוקח החלטות בשניים, החלטות עצמאיות הן לא דבר מקובל והן לא דבר בריא.

אז כאן הבעיה - אתה לא מבין שאישה חזקה זו לא זו שמנהלת את בעלה אלא זו שיש לה דיעה משלה ולא תתן לגבר או כל אדם אחר לנפנף את הדיעה שלה "כי היא אישה - מה היא מבינה בכלל". אישה חזקה היא אישה ואדם בפני עצמה ולא צריכה בן זוג כדי שזה יגדיר את מהות החיים שלה, וכזו שיכולה לחיות גם כרווקה בצורה עצמאית - כלכלית ופסיכולוגית. כזו שבן הזוג מוסיף לחייה ולא מהווה תנאי הכרחי לקיומם.

לא מבין מדוע החלטת שהתכוונתי רק לחומריות - על הפרנסה כתבתי רק בסוף המשפט, הרי זה מובן מאילו שתעדיפי גבר משכיל או בעל מקצוע ולא אחד שמחפש את עצמו בגיל 30 (אלא אם התאהבת וזה מאוחר מדיי :wink: ). אני הכי נגד הגישות הפרמיטיביות בהן אישה מרוויחה תמיד פחות וצריכה לשבת ולגדל ילדים. ובכלל לא רואה איך זה קשור לשרשור.

הכוונה היתה בעיקר מבחינה רגשית/פסיכולוגית, תרצי גבר שיתן לך הרגשה שיש על מי לסמוך, שיתמוך גם כשצריך (גם רגשית וגם בהחלטות חשובות), שיהיה אבא טוב לילדים ושתגיעו להחלטות הללו ביחד.

לא תרצי סמרטוט שרק מביא כסף הבייתה, אבל לא מסוגל לתת לך משהו אחר.

זה לדעת להגיד את המילה הנכונה בזמן, לגונן עלייך כשצריך, להיות אחראי ואולי אפילו להוביל בנושאים שהוא מבין בהם יותר.

כתבת שאישה מחפשת מי שינתב אותה - למה בדיוק אישה צריכה שינתבו אותה בחיים ויגידו לה מה לעשות? אתה מכיר הרבה נשים שלא יודעות לחשוב לבד ועושות את כל מה שאומרים להן?

כתבת שהן רוצות להיות בידיים טובות - אני רוצה להיות בידיים טובות - בידיים של עצמי.

שיהיה מי שיפרנס את הילדים? אין בעיה. גם את זה אני יכולה לעשות בעצמי (למרות שיותר נחמד לעשות את זה בזוג)

זה למה - תקרא את המשפט שכתבת. כתבת משפט שמציג נשים כאילו הן חסרות דיעה עצמית, חסרות יכולת הגנה עצמית וחסרות יכולת להתפרנס בעצמן.

ולהמשך דבריך - אני לא צריכה את בן זוגי שיגן עלי - אני עושה את זה בצורה מספיק טובה - ולראיה - אם מישהו מעצבן אותי, כל מה שנהותר לו לעשות זה לשבת ולהתפוצץ מצחוק כי יש לי נטייה לא לשמור דברים בבטן. וממש לא אכפת לי כמה תארים יש למישהו - לראיה, בן זוגי חסר תואר בעוד שלי יש תואר שני. לא אכפת לי מההשכלה הפורמאלית שלו כי הוא אחד האנשים הכי אינטיליגנטיים שאני מכירה, השיחות בינינו קולחות ובנוסף להכל הוא אחד המפתחים המוכשרים ביותר שיצא לי לראות - כי הוא לא חושב בתוך הקופסא.

היחסים בינינו עובדים טוב כי יש בינינו תקשורת - אף אחד לא פוסל את הדיעות של האחר, מצחיק לנו ביחד וכיף לנו ביחד. אין לו בעיה עם זה שאני הרבה יותר Motor-head ממנו, ולי אין בעיה עם זה שהוא אף פעם לא יודע מה בא לו לאכול כשאנחנו מחליטים להזמין משהו. אין לנו מוביל - עושים הכל ביחד.

פורסם
. אישה חזקה היא אישה ואדם בפני עצמה ולא צריכה בן זוג כדי שזה יגדיר את מהות החיים שלה, וכזו שיכולה לחיות גם כרווקה בצורה עצמאית - כלכלית ופסיכולוגית. כזו שבן הזוג מוסיף לחייה ולא מהווה תנאי הכרחי לקיומם.

יש גברים שעוד לא מבינים את זה.

כגבר שבסוף מצא אחת, תאמינו לי שזה הרבה יותר קל להסתדר עם אישה עצמאית כי היא איתך בגלל שהיא רוצה להיות, ולא בגלל שהיא חייבת להיות.

למי שמחפש אדם שיהיה איתו ולא סמרטוט שיעשה מה שאתם רוצים, זה בדיוק מה שצריך.

(אגב, סמרטוט שעושה מה שאני רוצה ומנקה מה שאני צריך זה אחלה רעיון. זה כמו הרובוט הזה שמנקה את הבית אבל בצורה של סמרטוט. יש מצב להשקיע בסטארטאפ...)

פורסם

הכי מעניין פה זה שיש פה בחורה שעדיין פנוייה ועוד אוהבת רכבים

גיל וכו.. עדיין לא ידועים

מה שבטוח תיבת הפרטיות שלה עמוסה :)

עצה שלי

אל תנסי להבין גברים כמו שאנחנו הפסקנו לנסות להבין אותכן זה פשוט מורכב מדי

פשוט תזרמי

ובמקרה שלך פשוט תסבירי לאותו בחור שאת מעדיפה שיתקשר ולא ישלח הודעה.

פורסם
כתבת שאישה מחפשת מי שינתב אותה - למה בדיוק אישה צריכה שינתבו אותה בחיים ויגידו לה מה לעשות? אתה מכיר הרבה נשים שלא יודעות לחשוב לבד ועושות את כל מה שאומרים להן?

הכוונה לא לנתב בפקודות ישירות , אלא כתולדה של סיטואציות. אחרת איך תסבירי את העובדה שאחוז גבוה של נשים נמשכות לגברים שמשדרים ביטחון (שלא לדבר על גבר שמשדר בטחון,אינטלגנטי וגם מסודר כלכלית)?

כתבת שהן רוצות להיות בידיים טובות - אני רוצה להיות בידיים טובות - בידיים של עצמי.

אני מקווה שאת לא מתנגת שתהיו מאוזנים בהחלטות ותרגישו שאתם עושים הכל ביחד, ידיים טובות זה גם אדם אחראי ומבין מה הוא עושה, הוא לא חייב להיות שתלטן.

שיהיה מי שיפרנס את הילדים? אין בעיה. גם את זה אני יכולה לעשות בעצמי (למרות שיותר נחמד לעשות את זה בזוג)

יבוא יום שתרצו לרכוש דירה, ולקחת מטפלת לילדים. אפילו הייטקיסטית שעושה 30K תתקשה להסתדר לבד עם בעל שמרוויח מינימום או קצת מעל המינימום.

זה למה - תקרא את המשפט שכתבת. כתבת משפט שמציג נשים כאילו הן חסרות דיעה עצמית, חסרות יכולת הגנה עצמית וחסרות יכולת להתפרנס בעצמן.

יכולתי לנסח יותר טוב, אבל אני בדעה שלנשים יש משיכה למישהו שיקנה להן תחושת בטחון לכל סוגיו. אצל הגבר זה פחות.

ולהמשך דבריך - אני לא צריכה את בן זוגי שיגן עלי - אני עושה את זה בצורה מספיק טובה - ולראיה - אם מישהו מעצבן אותי, כל מה שנהותר לו לעשות זה לשבת ולהתפוצץ מצחוק כי יש לי נטייה לא לשמור דברים בבטן. וממש לא אכפת לי כמה תארים יש למישהו - לראיה, בן זוגי חסר תואר בעוד שלי יש תואר שני. לא אכפת לי מההשכלה הפורמאלית שלו כי הוא אחד האנשים הכי אינטיליגנטיים שאני מכירה, השיחות בינינו קולחות ובנוסף להכל הוא אחד המפתחים המוכשרים ביותר שיצא לי לראות - כי הוא לא חושב בתוך הקופסא.

היחסים בינינו עובדים טוב כי יש בינינו תקשורת - אף אחד לא פוסל את הדיעות של האחר, מצחיק לנו ביחד וכיף לנו ביחד. אין לו בעיה עם זה שאני הרבה יותר Motor-head ממנו, ולי אין בעיה עם זה שהוא אף פעם לא יודע מה בא לו לאכול כשאנחנו מחליטים להזמין משהו. אין לנו מוביל - עושים הכל ביחד.

למדתי עם הגיל לקבל את כל התפיסות הקיימות, ואני מכיר כמה וכמה נשים עם תפיסה כמו שלך ואפילו יכול להתחבר אליה.

רק אומר שעשיתי הכללה לא מבוססת שרוב הנשים לא כמוך , ויש לא מעט קרייריסטיות עם המשרות הכי בכירות במשק שיש להן תפיסה יותר ליברלית בכל העניין של גברים נשים. כל עוד זה לא גובל בשובניזם, וחלוקת התפקידים בבית היא בהסכמה מלאה, WHY NOT .

אני גם לא רואה איך הבן זוג הנוכחי שלך לא תואם את התפיסה שלי , נעזוב לרגע את הקטע של העבודה שלו ומה הוא ישיג בעתיד, וכל הקטע של בטחון תעסוקתי.

כל עוד יש אצלו תכונות שאת אוהבת אותן, ויש ביניכם אינטלקט שגורם לך להעריך אותו, זה בדיוק הבטחון שאני מדבר עליו.

הרי אם היית מדברת עם אישה, לא היית מקבלת ממנה את אותן האנרגיות שאת מקבל מהגבר (נעזוב את המשיכה בצד כרגע)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
הכוונה לא לנתב בפקודות ישירות , אלא כתולדה של סיטואציות. אחרת איך תסבירי את העובדה שאחוז גבוה של נשים נמשכות לגברים שמשדרים ביטחון (שלא לדבר על גבר שמשדר בטחון,אינטלגנטי וגם מסודר כלכלית)?

הבניה חברתית.

כל פעם זה פחות רלוונטי.

אני מקווה שאת לא מתנגת שתהיו מאוזנים בהחלטות ותרגישו שאתם עושים הכל ביחד, ידיים טובות זה גם אדם אחראי ומבין מה הוא עושה, הוא לא חייב להיות שתלטן.

ויכול להיות איזון טוטאלי, בלי קשר למגדר.

יבוא יום שתרצו לרכוש דירה, ולקחת מטפלת לילדים. אפילו הייטקיסטית שעושה 30K תתקשה להסתדר לבד עם בעל שמרוויח מינימום או קצת מעל המינימום.

אתה חושב שאני הייתי רוצה מישהו שמרוויחה מינימום או קרוב לזה?

יכולתי לנסח יותר טוב, אבל אני בדעה שלנשים יש משיכה למישהו שיקנה להן תחושת בטחון לכל סוגיו. אצל הגבר זה פחות.

שוב, הבניה תרבותית.

123456

פורסם

יוסי אתה מצטרף אלי למשחק "מה נשים רוצות"? :wink:

לא הכחשתי לרגע את המגדרים התרבותיים והחברתיים. אנחנו לא נגזרת של האיסלאם, או שבט על אי בודד.

לא בתקופת הקומוניזם, ולא חיים במדינה סוציאליסטית.

מניח שאם היינו נולדים בטנזניה היה אפשר לבטל את כל המגדרים, ואפילו לא חייבים לשים בגדים. וגם שם תתפלא, אבל הגברים יוצאים לצוד. (אצל אריות אם אני לא טועה אז הלביאה תוקפת ראשונה, משמע EOWYN ממוצא אריה? :lol: )

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

הכל תלוי מול מי ובאיזה עניין מדובר.

במקרה שלי בשיחות ארוכות אני מאבד סבלנות ומתחיל לדבר שטויות כדי שירדו ממני ואז כבר מראש לא מתקשרים אלא שולחים הודעות ואני עונה בזמני הפנוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בנימה אישית, אל תצפי לפגוש את בעלך בפאב.

הפוסל במומו פוסל.

חבר מהעבודה גר בק"ש,לפני כמה וכמה שנים טובות איזה יום נתן טרמפ לאיזה מישהי מהקריה למכללת תל חי (נסיעה של 10דקות בלחץ).

היום הם נשואים עם שני ילדים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא הנשים ולא הגברים כאן מייצגים איזשהו סוג של רוב שקיים בחוץ.

וכמו שדריש אמר, אין אמת מוחלטת. אחת רוצה לסחוב (מלשון סחבה) את הגבר שלה, השניה רוצה עצמאות, אחת רוצה טלפון, אחרת רוצה רק SMS.

איך כריס רוק אמר, "אני יודע מה נשים רוצות: הכל!".

משכנתא זה קל

פורסם
הפוסל במומו פוסל.

חבר מהעבודה גר בק"ש,לפני כמה וכמה שנים טובות איזה יום נתן טרמפ לאיזה מישהי מהקריה למכללת תל חי (נסיעה של 10דקות בלחץ).

היום הם נשואים עם שני ילדים.

ולי יש חבר טוב שהכיר את אשתו על הבר בזמן ששינהם חיכו לדייטים שלהם שיגיעו.

חריגים יש תמיד, צריך המון מזל כדי שזה יקרה.

וזה תמיד קורה שלא מצפים לזה.

זו הייתה הכוונה שלי

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...