Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני פוגש את זה המון מן הצד השני,

אני תמיד אבל תמיד מתקשר (אין לי כוח ששיחה של 5 דקות תהיה שעתיים של התכתבות במקום). הבחורות מצדן תמיד פונות בהודעה/וואטסאפ.

אני מבין את החשש מהאי נעימות של להסביר מי זה, אבל שיחה זה יותר זורם, אין זמן לחשוב על "איך לאמר את זה" (מה שיוליה כתבה).

ניר, אחד שמתקשר.

משכנתא זה קל

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע, אין לי ווטסאפ. אני לא חושב שזה רק קטע של גברים, אני נתקל בזה המון גם בצד השני.

באופן כללי, הווטסאפ נהיה טרנד ממש רציני. פעם היו שואלים אם יש לך פייסבוק, היום זה כבר אם יש לך ווטסאפ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה פשוט פחדנות ועצלנות מצד הבחור לפנות אליך בווטסאפ.

אזרת אומץ, פנית לבחורה בפאב, דיברתם והכל היה טוב, קיבלת טלפון, בחייאת תהייה גבר תרים טלפון ותמשיך את המומנטום מהשיחה בפאב.

אני במקומך או שהייתי לא עונה, או (במקרה והבחור באמת נשמע לך סבבה) עונה לו משהו בסגנון "אני לא יכולה להתכתב, תקשר אלי יותר מאוחר".

מגאן 265

פורסם

^ :mm_yeah:

לא מבין את הפחד הזה להתקשר, במיוחד אחרי שכבר היתה פגישה פנים מול פנים. מוזר.

אולי זו תוצאה ש 97.5% מהחיים של בני הנוער היום הם מול המחשב, אצלי זה היה רק 60% :lol:.

לפני 7 שנים הזמנתי בחורה נחמדה לרקוד במועדון של קיבוץ שער העמקים (נראה לי שהיום המקום כבר לא קיים), רקדנו, דיברנו והחלפנו טלפונים. יום אחרי זה - בשבת אחר הצהריים, התקשרתי והזמנתי אותה לדייט... היום אנחנו נשואים :-P.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

העניין הוא שהיום אנשים נולדו לתוך זה, ווטסאפ, SMS וכד', זה צורת תקשורת רגילה מבחינתם.

אני רואה את זה לפי בני המשפחה הצעירים יותר, הם לא מכירים תקשורת טלפונית. הכל זה

רק מסרים כתובים/מצוירים כלשהם, ורק אם חייבים אז מתקשרים.

איפה הימים שהיה רק טלפון אחד בכל בית, והיית מתקשר למישהי שהכרת, ואז אבא שלה עונה,

ושעה אתה מתפתל בלהסביר לו מי מבקש את הבת שלו :-)

פורסם

איפה הימים שהיה רק טלפון אחד בכל בית, והיית מתקשר למישהי שהכרת, ואז אבא שלה עונה,

ושעה אתה מתפתל בלהסביר לו מי מבקש את הבת שלו :-)

בדיוק בגלל זה השתמשתי בשיטת החברה הטובה שהייתה מתקשרת אליה, עוברת את מחסום האבא,

הטלפון היה עובר בבטחה לבתו, היא הייתה מנתקת בשקט,מתקשרת אליי,אני הייתי עונה ומנתק,ואז מחייג אליה כדי שזה יהיה על חשבוני.

התבלבלתם? גם האבא.

Gn'f'R

פורסם

אם כבר פגשתי בחורה בבר והיא נתנה לי את הטלפון, והתחלילה לטחון לי את השכל בסמסים, וואטסאפים וכיו״ב, היא כנראה לא הבינה את הפואנטה של להפגש בבר. אם אני ארצה לדבר, אני אדבר איתך פנים אל פנים. אם אני ארצה להתכתב, אני אשחק במשחקי און-ליין. עריכה: או לחלופין אמצע אסירת עולם להתכתב איתה. לא יודע למה,היה לי צורך עז לכתוב את זה.מבדיעבד נראה לי אחד הדברים המלחיצים...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הרבה יותר קל לתקשר בצורת מסרונים בגלל העובדה שהמענה מהצד השני הוא פחות מביך. לפעמים הבחורה שוכחת מי אתה וזה כבר קרה לי או סתם ירד לה ממך ולא בא לה לדבר איתך אחרי אתמול אז גם זה מביך.

פעם אני הייתי מתקשר, אבל רק פעם אחת מעבר לזה זה אם לא עונים לך אני הייתי מרגיש סטוקר, אבל יש נשים שממש אוהבות שמתקשרים אליהם מלא פעמים ואז הן מואילות בטובן לענות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תלוי מה המרחק ביניכם. אולי הוא מוריד את עלות השיחה ע"מ לכסות על הדלק :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מבין מה מביך בלדבר עם בחורה ש״בא לך עליה״, בין אם סתם לסקס או שבא לך לראות לאן זה יזרום. לתקשר ככה בהתחלה של מערכת יחסים כלשהי נראה מקולקל מיסודו. אני אחזור ואומר. גדלו זוג אשכים, לא ראיתי בחורה שנרתעת מבחור שמעז, גם אם הוא ביישן, נראה לי שזה יוערך עוד יותר.

אני מתקשר כשבא לי, יום יומיים או שבוע. אם היא בקטע, אחלה, אם לא, גם אחלה. אם היא מסננת ולא עונה פעמיים שלוש ולא חוזרת, שתחפש בסיבוב. יש עוד דגות בים

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם בחורה נתנה את הטלפון, שאתה תתקשר היא כבר תדע שזה אתה.

אם היא לא תבין מי אתה ישר, שני אופציות:

1.אתה לא היחיד שקיבל את הטלפון.

2.קיבלת את הטלפון אחרי שהיא שתתה כמה כוסות.

ועכשיו בנימה רצינית, אין כמו לדבר ישר ולעניין, עניין ההודעות דיי מעצבן, בגלל ששיחה יכולה להגרר סתם ולגרום לאי הבנות, בנוסף לבנות יש נטיה לשלוח הודעה ואם תענה ישר התשובה שתקבל תהיה אחרי הרבה זמן.

הן לא יודעות שאנחנו המצאנו את השטויות האלו.

Got To love It

פורסם
לא מבין מה מביך בלדבר עם בחורה ש״בא לך עליה״, בין אם סתם לסקס או שבא לך לראות לאן זה יזרום. לתקשר ככה בהתחלה של מערכת יחסים כלשהי נראה מקולקל מיסודו. אני אחזור ואומר. גדלו זוג אשכים, לא ראיתי בחורה שנרתעת מבחור שמעז, גם אם הוא ביישן, נראה לי שזה יוערך עוד יותר.

אני מתקשר כשבא לי, יום יומיים או שבוע. אם היא בקטע, אחלה, אם לא, גם אחלה. אם היא מסננת ולא עונה פעמיים שלוש ולא חוזרת, שתחפש בסיבוב. יש עוד דגות בים

חלקית לא מסכים איתך.

אני וחברה שלי התחלנו ככה את הקשר (לפני כמעט 6 שנים).

הייתי חייל שתקוע בשקר כלשהו בלי עבודה, היה לי אורנג' דיי (אם מישהו זוכר, 500 סמסים חינם ליום אחד) ושלחתי הודעות לכל מי שהיה לו אורנג', בסוף יצא שאני והיא מתכתבים כל היום.

ההבדל שהעברתי אותה מסטטוס של מישהי שאני מכיר לסטטוס של חברה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא ממש, ההבדל הוא שהיום לרוב האנשים אין הגבלה על סמסים ושיחות ולמעשה הם בוחרים את דרך התקשורת העדיפה עליהם, ללא שיקולי עלות.

פורסם

העברת מסר בכתיבת הודעה = פעולה שלוקחת פי כמה וכמה יותר זמן מאשר העברת אותו המסר בשיחת טלפון, מהסיבה הפשוטה שהעברת מסר בהודעה גוררת תמיד לפינג פונג של שאלות ותשובות שלוקחות הרבה יותר זמן משיחה של דקה.

מי שחושב שהוא משתמש בוואטס אפ משיקולי חסכון בזמן (הרוב אומרים לי שזה יותר זריז), לא רק טועה אלא מחמיר את מצבו...

השימוש בוואטס אפ לדעתי נובע מחוסר הרצון לחשוף את הרגשות האמיתיים שלנו כי זה פשוט דורש יותר אנרגיות.

הטכנולוגיה מנוונת אותנו לאט לאט ובבטחון עד שנהפוך לרובוטים, בקרוב השיחות הבין אישיות יהיו אך ורק וירטואליות כי פשוט חבל על האנרגיות לפתוח את הפה, עדיף להסתכל על צד אחד של הגוגל גלאס ופשוט לשלוח מסר למי שיושב לידינו.

• תוכן חדש...