Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערמה של שטויות,

באותה נשימה אני יכול לטעון שכל מי שמתקשר צריך לגדל זוג ולחכות לגברת מתחת לביתה, פנים מול פנים, גבר גבר.

רק שהמפגש הזה יגמר במבט של FREAK מצידה עם אופציה לגז מדמיע.

ברור, אפשר להתקשר ואולי לתפוס אותה בזמן טוב ואולי לא.

אפשר להתקשר ואולי המילים לא בדיוק יוצאות לך כמו שרצית.

אפשר להתקשר ואולי היא לא הנפש הקלילה שפגשת חצי שיכורה בפאב.

הוואטסאפ נותן FLOW יותר קליל לכל עניין ההתחלה, אתה עונה כשנוח לך, שולח כשבא לך ומסנן כשלא בזין שלך.

הגיע הזמן להשתחרר משרשראות האולד סקול ולהבין שיש דרך אחרת, פחות מחייבת, פחות מפדחת, עם סיכויי הצלחה גבוהים יותר.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד סיבה טובה לשימוש בווטסאפ:

יש יחידות דיור עם קליטה גרועה ככה שהרך תקשורת היחידה היא ווטסאפ עם וייפיי או לשבת כמו מפגר על מדרכה בחוץ

קודם כל אפתח ואומר שאין לי וואטאפ או איך שלא קוראים לשטות הזאת. לא מאמין בזה יותר מידי

אתה חי ב-2008?

כשהייתי בקבע עם מירס היה הגיוני להיות בלי ווטסאפ כשכל החברים שלי עם, היום זה בגדר חובה.

רק הנוחות של לפתוח קבוצה עם החברים כדי לתאם יציאה ככה שכל אחד יגיב

לתאם חלוקת עבודה בלימודים ומשימות

אני ממש לא מצפה או מחפשת את אהבת חיי בפאב, אני פשוט יוצאת לפאבים עם חברות סתם כי זה כיף ויש אווירה טובה ובירה קרה, באמת שזה הכל. אני גם לא מחלקת את הטלפונים שלי לכל אחד, הוא ביקש את המספר ונתתי לו כי הוא סיקרן אותי, ברור לי שאני אתן לו צ'אנס ולא אפסול רק בגלל שהוא שלח לי הודעה ולא התקשר.

תודה לכולם על העצות והדאגה

בהצלחה!

תחשבי שזה לגיטימי להגיב אחרי כמה שעות

איציק, הרגת אותי מצחוק

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
נתחיל מדבר בסיסי: גברים אמיתיים לא אוהבים לדבר בטלפון, אנחנו לא נשים. אצלנו הרוב זה קצר\קולע\תכליתי. לצערנו הרב אתן לא מבינות את זה וגם אחרי טבעת וילדים אתן ממשכות לשבת לנו על הכיפה על כל פיפס. כפתור החיוג המהיר שלכן לנייד שלנו עובד כמו וינקר עם נורה שרופה.

עוד דבר חשוב לא פחות: במצב של היום צריך תיעוד, ואם יש תיעוד כתוב - אין יותר טוב מזה. מחר מחרתיים הוא יצטרך איזו הוכחה לבית משפט, תמיד יהיה לו אליבי\תירוץ כתוב.

...ודבר אחרון, אתן תמיד נעלבות שמדברים איתכן תכליתית בטלפון, אז במקרים כאלו בהחלט עדיף וואטסאפ - שם יש תחושה שאנחנו ממש מתעניינים בכן, עמוקים ומסעירים.

תחשבי על זה...

:)

איציק

נשים במולד מחפשות מישהו שינתב אותן, יתן להן הרגשת בטחון שהן ביידיים טובות ושיש מי שיפרנס את הילדים.

אולי עניין הפתיח עם סמס/וואטסאפ מוריד , ומשדר חוסר בטחון.

OK אז נדלקה נורה צהובה, לדעתי לא סיבה לפסול. צריך לתת צ'אנס לדייט לראות איך הוא מתנהג בשיחה פנים אל פנים.

כפי שאמרו קודמיי, יש גברים ששונאים טלפון. בשביל לקבוע דייט אפשר להתקשר , לשאול מה המצב (במקרה הטוב) ולקבוע שעה.

קיצר דפדפי את הדעות הקדומות, ותני הזדמנות לפגישה.

אם את מחפשת סיבות לנפנף אותו רק על סמך זה, אז לדעתי זה מוקדם מדי.

אפשר לחשוב שכל הגברים שהתחילו עם נשים ולא שלחו סמס אחד מנהלים היום את הבית, הן מבחינה כלכלית והן פוליטית :)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
נשים במולד מחפשות מישהו שינתב אותן, יתן להן הרגשת בטחון שהן ביידיים טובות ושיש מי שיפרנס את הילדים.

Excuse me?!!

אני רואה שלא לימדו אותך שיש נשים שמרויחות יותר ממך, מנתבות את מי שהן רוצות על האצבע הקטנה ולא רוצות ילדים.

טוב יהיה אם תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב תגובה מהזן הפרימיטיבי הזה.

תוספת: כשיגיע היום ואני ארצה ילדים - תאמין לי שאני לא אעשה אותם אם אני לא אהיה במצב כלכלי לגדל אותם בעצמי. לא חסרות נשים שלא צריכות "אבא סוכר" כי אנחנו מספיק עצמאיות בלי שמץ של עזרה. אני במולד מחפשת רק שלא יעליבו את האינטליגנציה שלי עם שוביניזם.

פורסם
Excuse me?!!

אני רואה שלא לימדו אותך שיש נשים שמרויחות יותר ממך, מנתבות את מי שהן רוצות על האצבע הקטנה ולא רוצות ילדים.

תוספת: כשיגיע היום ואני ארצה ילדים - תאמין לי שאני לא אעשה אותם אם אני לא אהיה במצב כלכלי לגדל אותם בעצמי. לא חסרות נשים שלא צריכות "אבא סוכר" כי אנחנו מספיק עצמאיות בלי שמץ של עזרה. אני במולד מחפשת רק שלא יעליבו את האינטליגנציה שלי עם שוביניזם.

אם כל הנשים היו כמוך:

א. המושג gold digger היה חדל מלהתקיים

ב. היו יותר בחורות בקארספורום :-P

אל תיקחי את התגובה למקום מזלזל. ההפך. תביני שכמוך כנראה אין עוד יותר מדי נשים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
Excuse me?!!

Hear, hear.

מילים כדורבנות.

פורסם
יש נשים שמרויחות יותר ממך ולא רוצות ילדים.

הבנתי שהיה משלוח מוגבל של הדגם הזה וכל האקזמפלרים הוזמנו מראש.

לצערי כיום הסיכוי לפגוש מישהי כזאת בישראל שואף לאפס.

פורסם

ממש לא שואף לאפס, פשוט רובן בהייטק \ קלין טק \ באזור המדעי של המכללות \ אוניברסיטאות.

ולצערי אני נאלצת לקחת את זה למקום מזלזל כי לא כל אישה מרגע הלידה שלה חולמת על חתונת קצפת וילדים וזה באמת מעליב אותי עד עמקי נשמתי שעדיין יש אנשים שחושבים ככה. לא חסרות נשים שרוצות לעשות מעצמן משהו לפני שהן מתחתנות, לא חסרות נשים שעצם הזכרת המילה "ילדים" לידן גורמת להן לחלחלה (אני רק בשנה האחרונה הבנתי שלברוח מהילדים של החברות שלי זו כבר לא אופציה ואני צריכה מדי פעם להחזיק אותם - רחמנא ליצלן).

לא כל הנשים טיפשות ובמצוקה וצריכות גבר חזק שיציל אותן או לחלופין מעוניינות לבלות את שארית חייהן כעקרות בית - פשוט רוב הגברים לא יודעים לאכול נשים חזקות, הם מתרחקים מהן כמו מאש מרוב פחד. כמו כן - נשים כאלו הן בעלות סטנדרטים גבוהים - לרוב הן לא יטרחו לצאת מהבית בשביל בחור שהן לא מחשיבות לאינטליגנטי (ובינינו - יש גם רופאים טיפשים - מניסיון עם אחד שיצאתי איתו לדייט ראשון ואחרון). אז ברור שקשה להתקל \ למצוא אותן אבל תאמינו לי - הן קיימות ותמשיכו לחפש :)

פורסם
אם כל הנשים היו כמוך:

א. המושג gold digger היה חדל מלהתקיים

ב. היו יותר בחורות בקארספורום :-P

אל תיקחי את התגובה למקום מזלזל. ההפך. תביני שכמוך כנראה אין עוד יותר מדי נשים.

1. תגובה טובה

2. תקבלי את זה כמחמאה

3. אנחנו חוזרים לדיון המקורי "השד העדתי..."?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לא חסרות נשים שלא צריכות "אבא סוכר" כי אנחנו מספיק עצמאיות בלי שמץ של עזרה.

מה?! גם את שמץ הסיכוי שלי ליחסים עם נשים את ככה משמידה?!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
1. תגובה טובה

2. תקבלי את זה כמחמאה

3. אנחנו חוזרים לדיון המקורי "השד העדתי..."?

חזרה לנושא - אחרי כל מה שקראתי פה בשרשור לאט לאט אני מבינה שבאמת צריך לקחת כל מקרה לגופו ולא לפסול בחור בגלל שהוא שולח לך הודעה בוואטס-אפ במקום להתקשר.

מצד שני, מעיין (ככה קוראים לך נכון?) - אם יש לך בעיה עם ההודעות - גם את צריכה לומר לבחור - "אני לא אוהבת להתכתב ומעדיפה שיחה" כי אחר אין בדיוק מה להאשים אותו על ההתכתבות.

פורסם

בדיוק. פשוט לדבר! בלי רמזים, בלי הסקת מסקנות של אדם מילוא (הוא שולח הודעות, אז כנראה שהוא לא רציני), אלא פשוט להגיד. אלוהים, אני מחכה לאישה שתגיד לי מה היא רוצה בכנות ובפרצוף, במקום לחלק רמזים, או להסיק מסקנות. חברים יקרים, אם משהו מפריע לכם, פשוט תגידו!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...