Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני כבר חודשיים מתחנן לחדש את ה323f החדשה שלי במערכת.

אחרי התייעצות ושמיעת 3 מערכות של חברים hertz, focal ו keecker החלטתי ללכת על פוקל.

אחרי חיפוש ה 165v2 של פוקל ניראה כמו בחירה נכונה ראיתי מוכרים אותו ב 1020 בטומכאר.

מגבר אחרי שהומלץ אליו רבות ברשת אני מתכנן על ה jbl gto1004

בנוגע לרדיו דיסק אני עדיין מתלבט אני מחפש מכשיר בסביבות ה 600 שקל אם חריגה ל 700 אם יש משהוא משתלם.

בשאר הכסף אני יקנה חומר איטום ויבצע לבד גם את הרמקולים אני יתקין לבד את המגבר אני ישלם לבעל מצוע שירכיב לי.

רציתי להתייעץ אתכם אם אני בכיוון הנכון יש משהוא שכדי לי לקנות אחר או לשנות ? ואיזה רדיודיסק הייתם מציעים לי ?

פורסם

בגדול הכיוון בסדר, אבל המערכת תהיה עקרה ללא סאב, לא חייב מפלצת אבל כן צריך משהו שישלים את התדרים הנמוכים.

לגבי hu תבחר משהו שיש לו שלושה יציאות rca, ושמכיל את הפיצ'רים שאתה צריך (usb, aux iphone ,וכו'), לי היה את ה pioneer8350 והוא מכשיר מעולה.

לא לוותר על שלב האיטום.

אומנם ה jbl מומלץ מאד, אישית הייתי מחפש משהו אחר בפורום המכירה.

SCANSPEAK

פורסם

תודה

דא הציאו לי הארץ HSK ב 1700 שקל ו HSK 165EX ב 2300

אני מתפתה לחרוג לכיוון הרמקולים האלו כי זה מחיר טוב, איך הם מול ה 165KR של פוקל ?

שמעתי אתמול את ההרץ מהם היו מדהימים אבל לא שמעתי עדיין סדרה גבוהה של פוקל עד היום, שמעתי רק את ה 165A של פוקל ואת הרצ DHK עד אתמול.

דרך אגב איך ה JBL1004 יתמודדם אם רמקולים ברמה של ה HSK ? לא אכפת לי שיחסר לי ווליום רק מבחינת נקיון צליל

פורסם
אם אין לך סאב במערכת תצתרך רמקולים 6X9 כי לא יהיה לך מקור לבאס במערכת

קומפוננט קדמי לבד לא יספק את הסחורה.

כן אני יודע, אין לי מספיק כסף לסאב, אני יסתדר אם הקומפוננט לבד בנתיים ובכל מיקרה אני אוהב באס חלש... אני מתכנן להוסיף סאב של הרץ מסדרת dhk בהמשך

פורסם

אין צורך לצטט את ההודעה מעלייך, זה מכביד על השרשור.

לדעתי סאב זה הכרחי מאד, זוג 6/9 יעלו בסביבות ה 300 שקלים, ואילו סאב 10" קטן (דוגמאת ה dls kw10, יעלה 400 שקלים ללא תיבה, יד שניה יוריד את העלות), והתוצאה תהיה הרבה יותר טוב מאשר זוג 6/9, חבל לקנות אותם.

מבחינת ניקיון צליל, לא הייתי הולך על ה jbl, יש בפורום המכירה מגברים יותר טובים.

מבחינת המחיר הייתי קונה סט משומש ומגדיל את התקציב למגבר.

SCANSPEAK

פורסם
תודה

דא הציאו לי הארץ HSK ב 1700 שקל ו HSK 165EX ב 2300

אני מתפתה לחרוג לכיוון הרמקולים האלו כי זה מחיר טוב, איך הם מול ה 165KR של פוקל ?

שמעתי אתמול את ההרץ מהם היו מדהימים אבל לא שמעתי עדיין סדרה גבוהה של פוקל עד היום, שמעתי רק את ה 165A של פוקל ואת הרצ DHK עד אתמול.

דרך אגב איך ה JBL1004 יתמודדם אם רמקולים ברמה של ה HSK ? לא אכפת לי שיחסר לי ווליום רק מבחינת נקיון צליל

כדי לעלות ברמה מה-JBL אתה תצתרך תקציב כפול למגבר אני הייתי נישאר עם ה-JBL הוא נותן תמורה גבוהה למחיר

בנוגע לסט קומפוננט ,זה עניין של טעם אישי ,יש לך פה רשימה של סטים שיכנסו לך בתקציב של 2000 שח

כולם טובים מאוד.

Focal 165KR

Morel Hybrid 602

Hybrid Audio Clarus

Rainbow SLC 265.25 NG

Infinity Kappa Perfect 6.1

D662 Diamond

DLS UP6I

hertz hsk 165xl

Rockford Fosgate T2652-S

פורסם

^ אם אני קונה פה בפורום ביד שניה מגבר עד 1000 שקל אני יכול להגיע למשהוא שמהווה את השיפור שאתה מדבר אליו(מבחינת איכות צליל).

דרך אגב איך הרדיודיקס שקניתי מבחינת איכות(U3056) ? הייתי עד עכשיו עם רדיו דיסק גאנרי של פרימייר ב 200 שקל שקיבלתי מחבר יד שניה והשיפור באיכות צליל ועוצמה היה מטורף כשעברתי לקאנווד התכנון בהתחלה היה לקנות אלפיין אני חושב הדגם היה 103 או 104...

דא איזה הבדל בצליל יש בין סאבים של הרץ לפוקל ?

שמאתי את הסאב של הרצ מסדרת אנרגי ESK והוא היה מטורף צליל סופר נקי ועמוק, אחרי ההתנסות איתו אני כמאת סגור על הדגם הפשוט יותר שלהם הסאב של סדרת DHK.

מתי יהיה מפגש של מרכז כדי שאני אובל לבוא ולהתרשם ממערכת פוקל טובה ?

• תוכן חדש...