Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נושא שמסקרן אותי לא מעט ובהחלט תופס את רוב תשומת הלב שלי ב-Youtube, הוא תופעת "מכוניות העל" באנגליה ובלונדון, בפרט.

המכוניות, שרובן הכמעט מוחלט שייך לערבים שאינם אזרחי אנגליה, פשוט מהממות. לדגמים היוקרתיים והכמעט בלתי אפשריים לרובנו, מתווספים עיצובים מרהיבים ומושכי עייניים, שלא משאירים אף אחד אדיש בדרכם, לא ביופיים ולא בצלילהם הרועמים.

אז מה הפואנטה שלי? יותר מאשר אני נהנה לראות את המוכניות באינטרנט, יוצא לי לחשוב על כמה תושבי לונדון, סובלים ואיך איכות החיים שלהם יורדת ויורדת...

לא רק זיהום האוויר המחפיר, אלא כל הרעשים של ה"פוזיאסטים" ברחובות צרים וקצרים, בטח לא תורמים לאווירה.

האם הנכם חושבים שהתופעה של "מכוניות על" בלונדון, הינה תופעה חיובית או שלילית? אנא, חוו דעתכם בעניין!

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/global/Article-c1d3edbfd0bcf31006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

8Hm5VHoq86U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

L3vKfpHTIfQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

אני מרגיש כמו בבחינת הפסיכומטרי שוב.

בכל אופן - לא חושב שזה משהו שלילי. לדעתי זה עדיף על לעשות פוזות על רכבים ישנים שגם מזהמים יותר.

לפחות יש על מה להסתכל.

פורסם
אתה שואל אותנו בתור נציגי העמותה לשיפור איכות החיים או בתור חובבי רכב? :lol:

בתור חובבי רכב.

אני, חובב רכב, נגד העניין. לפני שאני חובב רכב, אני בן אדם :).

פורסם

בתור אחד שגר במדינה עם הכי הרבה מכוניות על פר שטח- לא, לא מפריע לי או למשפחתי כלל.

הבתים מצויידים בחלונות שחלקם עם זגוגית כפולה כך שהרעש (נכון להגיד סאונד) לא חודש מבעד לחלונות סגורים.

מעבר לזה נעים יותר להסתובב בכביש שמסביבך יש אסטון, פרארי, פורשה, למבורגיני ופגאני במקום מאזדה פיאט וטויוטה.

על כמויות המרצדס והב.מ.וו אני בכלל לא מדבר כי זה רכבים סופר נפוצים פה.

בכתבה שהתפרסמה לקראת תחילת שיווק ה-S קלאס החדשה נכתב שיש פה כרגע מעל 10,000 דגמי S קלאס (רק S!!!) מהשנתונים של 5 שנים אחרונות או משהו דומה.

עבור ב.מ.וו השוק הכי גדול זה ארה״ב אבל שוב, פה זה השוק הכי גדול מבחינת מכירות פר שטח.

בקיצור, לא משעמם מוטורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תושבי לונדון היקרים!

צר לי לשמוע על כאבכם הרב.

העבירו את מכוניות העל לארץ ישראל, ואסבול במקומכם.

תודה.

פורסם

יש סדרה שעשו על כל הנושא הזו, ראיתי את הפרק הראשון ובו ראיינו חבורה של אנשים שהקימו אגודה נגד בעלי המכוניות האלו.

הכתב שאל אותם: "אי פעם דיברתם על בעל רכב כזה שהפריע לכם?" והם ענו פה אחד שהם אפילו לא ניסו, לא בגלל שבעלי הרכבים לא נחמדים, אלא סתם, הם מעדיפים לכעוס מאשר לפנות לגורם הישיר. אם האגודה לא אגודה הזו תבקש כמו שצריך מבעלי הרכבים שיסעו בשקט, כך יהיה, אבל הם מעדיפים לזרוק ביצים על 458.

עוד משהו שחשוב לציין, הרכבים של הערבים מדובאי וכו' לא נמצאים שם כל השנה, לקראת הקיץ הם מגיעים לחודש או חודשיים ואז זו התקופה הבעייתית מבחינת תושבי לונדון מסויימים.

אי אפשר להגדיר את התופעה כחיובית או שלילית, לכל תופעה יש צד חיובי ושלילי.

אני הייתי שמח מאוד לגור בלונדון והייתי גם שמח מאוד שיש למבורגיני שמעירה אותי בזמן לעבודה :wink:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

קצת נסחפים פה. אפשר לחיות חיים שלמים בלונדון בלי לראות ולו פעם אחת למבורגהיני או פרארי, קל וחומר חיות נדירות כמו פאגאני או בוגאטי. המכוניות האלו לרוב מאוחסנות ו"יוצאות לסיבובי פוזה" אחת לתקופה כשהבעלים ( הזר במרבית המקרים ואזרח אחת מנסיכויות הנפט או סעודיה במרביתם המוחלטת ), מגיע לסיבוב בבירת אנגליה, שם למרביתם בתים וכמובן מוסכים עם כל שכיות החמדה הללו. אגב, בהתחשב בכך שיש גם לא מעט ישראלים שם ובתוכם גם כמה אנשים עם כיסים שנסחבים על המדרכה מרוב גודש, אפשר להניח שניתן למצוא גם ידיים עבריות על הגאים של מכוניות כאלו. צריך לזכור שבחיסכון של הסדרי חוב למיניהם ניתן לרכוש צי שלם מהצעצועים האלו.

פורסם

לא מפריע. מכוניות כאלה לרוב גם לא יוציאו עשן שחור כשהן נוסעות.

באיזור של העבודה שלי יש לרוב פורשים, BMW ומרסדס. הנוף יותר נעים לעין

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

על פי הסרטון של הלמבורגיני אני מסיק שהם לא ממש מפותחים שכלית כמו הבדואים אצלנו, הוא לא מבין שהוא יכול לעשות פוזות עם המוזיקה הערבית אם הוא רק יפתח חלון? במקום זה הוא פותח את הדלתות, איזה לץ.

אני בהחלט הייתי מעדיף לראות מכוניות על, יותר מאשר הונדה\מיצובישי\טויוטה עם סבוילר ומואזין בפול ווליום, דבר שאני רואה(ושומע) יום יום.

• תוכן חדש...