Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול העוזרים :)

שמי אלי , אני מהרכז , רציתי מקום שיקח ממני תשלומים בויזה , ולהלן הדרישות :

האוטו שאני מרכיב את המערכת זה סיויק 95 קופה

ראשית אני רוצה שהפאנל יהיה אנלוגי רק עם כפתורים ובלי טאץ' , נגן איכותי מאוד , והאם יש נגן שקורא קבצי FLAC ?

אני מתלבט האם סאב 1 של 12 , או כפול של 10 ? מה שאני אוהב בבאס זה באסים נמוכים , הרצים נמוכים , שיהיה רך ובלי הרצים גבוהים , יש לי בעייה עם הטוויטרים , שרפתי עשרות עד היום , חשוב לי שהטווטרים יפתחו מאוחר ועדיפות לטוויטר שופר .

חשוב לי שהמידים יוציאו גם הרצים גבוהים - את הקול של הזמר ולא יהיה חתוך בקרוסובר ממש , ואף יוציא מעט מאוד באס .

חשוב לי שהעיווט של המגבר והנגן יהיו כמה שפחות , זהו פחות או יותר .

אני חובב מאוד מוזיקה זה אוטו ראשון שלי אז אני מרכיב מערכת בפעם הראשונה , תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

תריץ חיפוש בשרשורים כאן ותמצא את כל המידע הזה קיים וכתוב, דבר שני אם זה רכב ראשון ממליץ לך להגיע למפגשים ולהיחשף למערכות, אולי יפתיעו אותך, בכל מקרה אין כאן מישהו שיכול לענות לך על מה נשמע טוב לך...

פורסם
תריץ חיפוש בשרשורים כאן ותמצא את כל המידע הזה קיים וכתוב, דבר שני אם זה רכב ראשון ממליץ לך להגיע למפגשים ולהיחשף למערכות, אולי יפתיעו אותך, בכל מקרה אין כאן מישהו שיכול לענות לך על מה נשמע טוב לך...

יש לי בקשות נפרדות , רציתי התאמה מיוחדת לבקשות שלי

פורסם

אם הוא יריץ חיפוש הוא ימצא המלצות של אנשים, שמהם אתה ממליץ להמנע :lol:.

מה גם שיש ציודים חדשים שיכול להיות שמתאימים, ואינם מופעים בשרשורים ישנים.

לפותח השרשור, ההמלצה להגיע למפגשים הינה הממלצה הכי טובה שתקבל, יש הבדל של שמיים וארץ בין סטים מחברות שונות והטעם שלך הוא הקובע בסוף היום.

לדעתי תתחיל לפשפש בפורום המכירה, תגיע למפגשים ותבין מי נגד מי ומה הכיוון שקורץ לך יותר שכן זה ישפיע מאד על הקנייה של הציוד, למשל או מגבר שני ערוצים ומונו, או ארבעה ערוצים, או ארבעה ערוצים ומונו.

בגדול חלק את התקציב, לדעתי ככה.

התקנה+חיווט+איטום 700-1800 תלוי אם אתה מתקין לבד או לא.

הגברה:4K (בווריאציה שתקרוץ לך הכי, מגבר שני ערוצים ומונו, או ארבעה ערוצים, או ארבעה ערוצים ומונו, תלוי במה אתה מחפש מהמערכת)

קומפוננט:1.5-3K תלוי העדפה אישית

HU: תלוי מה אתה מחפש ממנו, דאבל דין ופרוססור\סינגל גין משובח (עדיף) 3K-1.5K

סאב:תלוי העדפה אישית 1.5K

יש המון גמישות בעניין המחירים, קח את המלצתי ככיוון כללי.

בהחלט שאפשר ביותר או בפחות, בטח ובטח כשמשתמשים בציוד יד שנייה, שיביא איתו גם אקסטרא איכות.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם
אם הוא יריץ חיפוש הוא ימצא המלצות של אנשים, שמהם אתה ממליץ להמנע :lol:.

מה גם שיש ציודים חדשים שיכול להיות שמתאימים, ואינם מופעים בשרשורים ישנים.

לפותח השרשור, ההמלצה להגיע למפגשים הינה הממלצה הכי טובה שתקבל, יש הבדל של שמיים וארץ בין סטים מחברות שונות והטעם שלך הוא הקובע בסוף היום.

לדעתי תתחיל לפשפש בפורום המכירה, תגיע למפגשים ותבין מי נגד מי ומה הכיוון שקורץ לך יותר שכן זה ישפיע מאד על הקנייה של הציוד, למשל או מגבר שני ערוצים ומונו, או ארבעה ערוצים, או ארבעה ערוצים ומונו.

בגדול חלק את התקציב, לדעתי ככה.

התקנה+חיווט+איטום 700-1800 תלוי אם אתה מתקין לבד או לא.

הגברה:4K (בווריאציה שתקרוץ לך הכי, מגבר שני ערוצים ומונו, או ארבעה ערוצים, או ארבעה ערוצים ומונו, תלוי במה אתה מחפש מהמערכת)

קומפוננט:1.5-3K תלוי העדפה אישית

HU: תלוי מה אתה מחפש ממנו, דאבל דין ופרוססור\סינגל גין משובח (עדיף) 3K-1.5K

סאב:תלוי העדפה אישית 1.5K

יש המון גמישות בעניין המחירים, קח את המלצתי ככיוון כללי.

בהחלט שאפשר ביותר או בפחות, בטח ובטח כשמשתמשים בציוד יד שנייה, שיביא איתו גם אקסטרא איכות.

בהצלחה!

תודה רבה , אני יבוא למפגש במרכז , למרות שכבר נמאס לי לנסוע עם המערכת הדפוקה שיש לי באוטו חח . .

• תוכן חדש...