Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הכותרת העקומה,לא ידעתי כיצד לתאר זאת.

1. בחודש מאי האחרון הרכב ניגש למבחן הרישוי השנתי.

2.הרכב נכשל על סעיף יחיד "נזילות ממע' היגוי"

עד אותו היום מעולם לא הבחנתי בחוסר שמן או סממנים אחרים כלשהם.

3.יצאתי ממסלול הבחינה ונגשתי מיד אל המוסך המרכזי, הרכב הועלה על ליפט ונבדק.

הרכב הורד בחזרה ומנהל העבודה ניגש אלי ואמר כי אינו מצא חריגות מעבר לטיפות שמן באזור.

התבקשתי על ידו לבצע שטיפה חיצונית טובה ולחזור אליו לאחר נסיעה קצרה.

עשיתי כמבוקשו, ושוב לא אובחנה בעיה.

4.הנפיקו עבורי מסמך תקינות רכב עבור הטסט,מילאו לי בחזרה בערך חצי כוס נוזל שהיה חסר

לראשונה מזה שנתיים שהרכב אצלי.

5.נגשתי לטסט שוב ועברתי.

6.מאז נסעתי כ1000ק"מ ובדקתי מפלס על בסיס כמעט יומי ושום דבר לא השתנה.

עדיין אני די מוטרד כי איני מבין לאן נעלמה כחצי כוס שמן הידראולי,יש הסבר כלשהו לכך?

Gn'f'R

פורסם

סעתי כ1000ק"מ ובדקתי מפלס על בסיס כמעט יומי ושום דבר לא השתנה. " - לאט...אם הרכב אצלך שנתיים ואתה נוסע כ12500

קמ לשנה ו"חצי כוס זה 125 מיליליטר - אז כל 1000 ק"מ אתה אמור לאבד כ6 מיליליטר. זו לא כמות שניתן להבחין בה !

ברור שיש איזה נזילה כרגע קטנה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הבנתי אותך, אך עד לפני אותו אירוע תדירות בדיקת הרכב אצלי הייתה

אחת לשבוע שבה אני הייתי בודק מפלסי שמנים למינהם,מים, לחץ אויר וכד'.

כלומר שמבחינתי המפלס ירד מfull לfill בפרק זמן מאוד קצר.

Gn'f'R

פורסם

תמשיך בינתיים לעקוב אחרי מפלס השמן. כנראה נזילה קטנה שקשה אפילו לדעת את מיקומה המדוייק.

לצערי נזילות אינן נעלמות (הן יכולות רק להתגבר :? ).

alfa 156 2.5.

פורסם

תשכב מתחת לרכב, תנסה למשש את הגומיות של המסרק הגה ולראות אם באחת מהן יש הצטברות נוזל.

במידה ויש? תתכונן למסרק הגה.

במידה ואין? תעשה מעקב בתא המנוע תראה האם כל הצינורות ההידראוליים מהודקים כראוי,ואם אין כתמי שמן.

אגב,בעיה דומה אצלי הייתה "הזעה" ממיכל הגה כח.

הייתה נעלמת כמות מאוד מאוד קטנה,ודווקא בנסיעות בין עירוניות במהירות גבוהה ההזעה הייתה מחמירה :roll:.

פורסם

אל תשכח שיש גם סימון של חם וקר לנוזל הדראולי.

זה בעיה ידועה, פשוט לפני טסט נוסעים למוסך כדי לשטוף את התיבת הגה (שהרכב על הליפט), ואם הקרטרים של הגיר והמנוע מלוכלכים אז גם אותם לשטוף.

פורסם

בחיים לא שטפתי כלום,בקאוואליר של אבא עשיתי שטיפה פעם ראשונה ב 480 אלף ק"מ רק כי באמת היה נראה זוועה.

בכל מקרה 480 אלף ק"מ.

פורסם
בחיים לא שטפתי כלום,בקאוואליר של אבא עשיתי שטיפה פעם ראשונה ב 480 אלף ק"מ רק כי באמת היה נראה זוועה.

בכל מקרה 480 אלף ק"מ.

כנראה הבוחן שהלכת אליו לא רואה טוב.

אצלי על לכלוך שטותי פסלו והייתי צריך לעשות חדש.

בשתי הרכבים (הקוואליר, וה406 שהייתה לי שבה לא היו בעיות בכלל בשום מכלול מורכב חוץ מגיר, כמה אני מתגעגע להגה שלה).

• חודש מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...