Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חולצות טומי הילפיגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו מחברי הפורום אולי מזמין חולצות של המותג טומי הילפיגר מחו"ל ויכול להמליץ על אתר זול ומומלץ עם משלוחים לארץ?

חוץ מאיביי..

תודה

פורסם

מזה מחירים טובים? גם אני מעוניין...

ושאלת השאלות, איך יודעים שהחולצה אמיתית?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קודם כל במאה אחוז זה אמיתי(אני מכיר את הבעל הבית)

מחירים טובים תלך תבדוק ותראה את הפערים

לא סתם ניקראים ״מחסן היבואן״ תפנה שם לבחור בשם עמיחי

פורסם

מביקור יחיד אכן מחסן היבואן מקום מכובד מאוד עם מחירים שפויים לגמרי.

לדעתי כל פעם יש מבצעים משתנים,

אני ראיתי חולצות מכופתרות של נאוטיקה ב-200 שקל,

חולצות טומי ודומיו השנייה בחצי מחיר (הראישונה קרוב ל-300).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אמנם לא חו"ל

אבל כרגע מתחילים כל מבצעי ה-1+1 למיניהם בטומי הילפיגר \ אמפוריום

לרוב מהר מאוד נגמרות המידות הפופולריות, אך אם אתה מידה SMALL או לחילופין גדול מימדים יהיה לך מבחר גדול

פורסם

200 ש"ח לחולצה של טומי, זה בהחלט מכובד. בחנות היבואן הרשמי, חולצה דומה עולה 400-550 ש"ח.

בארה"ב, ישנם לא מעט סיילים של חולצות של טומי ב-30 דולרים. ה"בעיה" היא עלות המשלוח, שנושקת ל-20 דולרים ואז זה כבר לא בהכרח משתלם.

פשוט צריך לדעת לחפש. תמיד ישנן מציאות ברשת, גם בעניין עלויות המשלוח.

• תוכן חדש...