Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבקתי על התקרה סרט מדידה (של מטר וחצי) בעמידה אני מגיע ל 85 ס"מ ופשוט קפצתי וניסיתי לגעת עם הראש בתקרה

מדדתי ויצא לי ניתור של 65 ס"מ בערך עם גרביים. זאת מדידה טובה? שמעתי גם על מדידה באמצעות קיר וסימון אבל זה קרה בספונטניות.

וסתם שאלה, אני שוקל 86 ובקפיצונת על המשקל הדיגיטלי אני מגיע ל 140 קילו ויותר,זו כמו הדמייה של קפיצה אנכית

ויוצא שבקפיצה אנכית משקל הגוף כמעט מכפיל את עצמו, והגוף מסוגל אפילו לקפוץ לגובה... זה אומר שהשרירים יכולים להחזיק גם בעומס של 140 קילו? מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון.

פורסם
למה לך כל זה ?

כדי לדעת בערך כמה ס"מהניתור שלי אחרי עבודה שבין היתר הייתה צריכה לשפר אותו.

עם גרביים לא נחשב, אתה פסול.

עם נעליים יותר נוח, עם גרביים מחליקים קצת, אתה אומר שבגרביים הכוח חוזר אל הרגל וככה יותר קל לקפוץ?

בנעל הכוח נשאר בגומי? ואם זאת נעל עם סולייה קשיחה?

פורסם

מה

וגם: כשאתה קופץ על משקל מופעל עליו יותר כוח - כי הוא צריך להתנגד לנחיתה שלך ע"מ להביא את המהירות שלך לאפס בזמן מאוד קצר. למעשה הכוח המופעל הוא כוח הכבידה שפועל עליך + הכוח שנובע מהמתקף ולכן נראה כאילו המשקל שלך גדל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

וגם: כשאתה קופץ על משקל מופעל עליו יותר כוח - כי הוא צריך להתנגד לנחיתה שלך ע"מ להביא את המהירות שלך לאפס בזמן מאוד קצר. למעשה הכוח המופעל הוא כוח הכבידה שפועל עליך + הכוח שנובע מהמתקף ולכן נראה כאילו המשקל שלך גדל

הבנתי.

ולהוא שניסה להטריל, אני רציני לגמרי...

• תוכן חדש...