Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 1.6 inspire Vs premium

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב אני מבצע הזמנה על המכונית הנ"ל ורציתי לשאול האם שווה להשקיע עוד 300 שקל בחודש

על דגם הפרמיום של המכונית.

אני יודע עם מה מגיע דגם הפרמיום, וחוץ מזה שהוא נראה הרבה יותר יפה, נאמר לי שהוא הרבה יותר רגיש לבורות ומהמורות

בכביש היות והוא יושב יותר קרוב לקרקע ליציבות נוספת.

האם זה נכון? או שעדיין עדיף לקחת את הפרמיום?

פורסם

איך הגרסא היותר מאובזרת יותר נוחה מחינת בלימת זעזועים ?

אלא אם בגרסא המאובזרת יותר המתלים יותר איכותיים לא היה הבדל כשתסע בכביש משובש עם בורות.

לדעתי לא יהיה הבדל.

פורסם
איך הגרסא היותר מאובזרת יותר נוחה מחינת בלימת זעזועים ?

אלא אם בגרסא המאובזרת יותר המתלים יותר איכותיים לא היה הבדל כשתסע בכביש משובש עם בורות.

לדעתי לא יהיה הבדל.

תודה, עוד חוות דעת?

פורסם
נאמר לי שהוא הרבה יותר רגיש לבורות ומהמורות

בכביש היות והוא יושב יותר קרוב לקרקע ליציבות נוספת.

איך קשור רמת גימור שונה למרכב נמוך יותר?

יש הבדלים בקפיצים ובבולמים?

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. :shock:

פורסם

הנוחות יכולה להשתנות במידה וחתך צמיגים שונה,למשל פאביה ספורט יותר קשיחה מהרגילות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך קשור רמת גימור שונה למרכב נמוך יותר?

יש הבדלים בקפיצים ובבולמים?

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. :shock:

חח אמרו לי חברים בעבודה(שמסתבר שלא מבינים הרבה), אני אישית לא מבין כלום במכוניות.

פורסם
הנוחות יכולה להשתנות במידה וחתך צמיגים שונה,למשל פאביה ספורט יותר קשיחה מהרגילות.

ברור שהנוחות יכולה להשתנות בהתאם לחתך הצמיג,

אבל פה פותח השרשור מדבר על מרכב נמוך יותר וקרוב יותר לכביש... :shock:

פורסם
ברור שהנוחות יכולה להשתנות בהתאם לחתך הצמיג,

אבל פה פותח השרשור מדבר על מרכב נמוך יותר וקרוב יותר לכביש... :shock:

לא יודע היה נראה לי הגיוני שמרכב נמוך וקרוב יותר לכביש יגרום לנוסעים להרגיש את הבורות והמהמורות חזק יותר והאוטו יהיה רגיש יותר...עכשיו אני מבין שזה בכלל לא נכון.

פורסם

רכב נמוך יותר יש לו מהלך מתלה קצר יותר ולכן הרכב קשיח יותר.

אבל ליונדאי זה אותם המתלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיבלת תשובות מדוייקות, תרשה לי להרחיב לך עוד - מבחינת נוחות והתנהגות כביש, מה שיכול להשפיע במקרה הזה זה הבדלים במידות הצמיגים, בגלל שהיצרן רוצה לשמור על קוטר כללי דומה בגלגלים, מצד שני רוצה להגדיל את הג'אנטים - הוא מפצה על זה ב"פרופיל" צר יותר לצמיג עצמו, ככל שהפרופיל צר יותר, כך נפגעת הנוחות - בכל אופן, הבדל של אינץ' אחד בין מידות הצמיגים לא יהיה קריטי, 2-3 כבר יהיו יותר מורגשים, במקרה של היונדאי מדובר על 14 אינץ' עם צמיג 175\70 לאומת 16 אינץ' עם צמיג 195\50. אני בכל מקרה הייתי הולך על הגרסה עם הגלגלים הגדולים יותר, רק בגלל שצמיג ברוחב 175 מ"מ, הוא צר מאד ביחס למקובל היום - ותופעת הלוואי המיידית של זה היא ירידה ברמת האחיזה, וזה משהו שלא ממש הייתי מוותר עליו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קיבלת תשובות מדוייקות, תרשה לי להרחיב לך עוד - מבחינת נוחות והתנהגות כביש, מה שיכול להשפיע במקרה הזה זה הבדלים במידות הצמיגים, בגלל שהיצרן רוצה לשמור על קוטר כללי דומה בגלגלים, מצד שני רוצה להגדיל את הג'אנטים - הוא מפצה על זה ב"פרופיל" צר יותר לצמיג עצמו, ככל שהפרופיל צר יותר, כך נפגעת הנוחות - בכל אופן, הבדל של אינץ' אחד בין מידות הצמיגים לא יהיה קריטי, 2-3 כבר יהיו יותר מורגשים, במקרה של היונדאי מדובר על 14 אינץ' עם צמיג 175\70 לאומת 16 אינץ' עם צמיג 195\50. אני בכל מקרה הייתי הולך על הגרסה עם הגלגלים הגדולים יותר, רק בגלל שצמיג ברוחב 175 מ"מ, הוא צר מאד ביחס למקובל היום - ותופעת הלוואי המיידית של זה היא ירידה ברמת האחיזה, וזה משהו שלא ממש הייתי מוותר עליו.

תודה רבה על התשובה המפורטת

• תוכן חדש...