Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוכרים תכולת בית מהר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התרחבות המשפחה (x2 חתול, x1 בת זוג) אני עומד לעבור לדירה מרוהטת. משמע - כל הריהוט הנוכחי (שאליו אין לי שום סנטימנטים) צריך ללכת, ומהר.

מדובר במיטה, מזרון, ספות, שידות, מקרר, כולם במצב סביר.

כיצד נפטרים מהתכולה הזאת במינימום מאמץ ורואים מזה שקל או שניים ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תפרסם ביד 2

וגם פה במחירים תחרותיים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פרסום ביד 2 ובאתר פה, בתוספת לתמונות מפורטות, יעזור לך מאוד בתהליך המכירה, ואם המחירים יהיו אטרקטיביים מאוד, גם תצליח למכור הכל ומהר. זה מה שאני עשיתי עם הציוד שלי כשעברתי, ו80% הצלחתי למכור מהר מאוד, וביותר כסף ממה שחשבתי..

את מה שלא הספקתי למכור תרמתי לחברים..

טיפ אמיתי:

אל תהיה תאב בצע, והכל יעוף מהר.

מה זה מהר? לי לקח פחות מחודש, ולמעשה, תמיד הראשון או השני שראה את סחורה בעיניים לקח.

הבעיה היא להביא אנשים פיזית לראות... מחירים נמוכים מראש ימשכו אותם, וגם ימנעו את הצורך במשא ומתן מעצבן..

בהצלחה !

פורסם

חפש בעיתונים המקומיים מודעות של "קונה/מפנה תכולות דירה".

בד"כ סוחר כזה יתן לך כמה מאות שקלים על כל החבילה, יפנה את הרהיטים באופן עצמאי ואז ימכור ברווח בשטחי הרש"פ.

לחילופין, פרסם במחירים נמוכים בערוצים המקובלים (יד2, הומלס וכו') והמתן שאחד מהסוחרים כבר יצור איתך קשר בעצמו.

פורסם

בנוסף ליד 2, תחפש בפייסבוק קבוצה שנקראית פשפשוק.

מוכרים שם הכל מהכל, ויש אלפי משתמשים רשומים.

אין לי קשר לקבוצה הנ״ל.

פורסם

אם יש לך אמצעי הובלה ותהיה מוכן להעמידו לרשות הקונה, גם תקבל מחירים טובים וגם הסחורה תעוף מהר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
פרסום ביד 2 ובאתר פה, בתוספת לתמונות מפורטות, יעזור לך מאוד בתהליך המכירה, ואם המחירים יהיו אטרקטיביים מאוד, גם תצליח למכור הכל ומהר. זה מה שאני עשיתי עם הציוד שלי כשעברתי, ו80% הצלחתי למכור מהר מאוד, וביותר כסף ממה שחשבתי..

את מה שלא הספקתי למכור תרמתי לחברים..

טיפ אמיתי:

מה זה מהר? לי לקח פחות מחודש, ולמעשה, תמיד הראשון או השני שראה את סחורה בעיניים לקח.

הבעיה היא להביא אנשים פיזית לראות... מחירים נמוכים מראש ימשכו אותם, וגם ימנעו את הצורך במשא ומתן מעצבן..

בהצלחה !

בדיוק הדעה שלי.

ההורים שלי גם כן עוד שבועיים עוברים דירה וחלק גדול מהציוד לא עובר איתם, מודעות ביד 2 כולל תמונה ברורה והכי חשוב מחירים שיגרמו לאנשים לבוא זה המפתח למכירת רוב הציוד שפורסם, כמו שהבחור רשם, המחירים הנמוכים ביחס למוצר מנעו גם את המשא ומתן שבד"כ נפוץ בקניית מוצרים משומשים (חוץ מאחד שקנה ארון של כתר, סגרנו מחיר, העמיס אותו על הרכב ואז התחיל להתבכיין על 50 שקלים שיישארו לו לסיגריות, אחרי פעמיים שאמרתי לו שהוא לא בסדר כי סגרנו כבר מחיר והוא המשיך בייללות, ויתרתי לו על ה50 שקלים ומאז אני מבקש את הכסף בבית לפני שהוא יוצא מהדלת).

אההה.... ועוד משהו, אדם שמגיע לראות מוצר מסויים שפירסמת, כדאי שתראה לו את כל מה שאתה רוצה למכור, יש סיכוי שייקלט לו בעין עוד מוצר שהוא רוצה וייקח.

בהצלחה.

פורסם
. ועוד משהו, אדם שמגיע לראות מוצר מסויים שפירסמת, כדאי שתראה לו את כל מה שאתה רוצה למכור, יש סיכוי שייקלט לו בעין עוד מוצר שהוא רוצה וייקח.

בהצלחה.

הערה מצוינת. מניסיון, צילום טוב ומחירים של יד שנייה בארה"ב

ולא של מוכרים ישראלים הזויים שתוקעים מחירים גבוהים יותר מחדש בחנות

מעיפים סחורה בטיל. זמן זה כסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חפש בעיתונים המקומיים מודעות של "קונה/מפנה תכולות דירה".

בד"כ סוחר כזה יתן לך כמה מאות שקלים על כל החבילה, יפנה את הרהיטים באופן עצמאי ואז ימכור ברווח בשטחי הרש"פ.

זה, לצערי, ממש לא עובד... כל ה"קונה/מפנה תכולת דירה" מחפשים דירות של קשישים שנפטרו בשביל חפצים קטנים כמו תכשיטים, שעונים, מטבעות וכדומה, ואולי גם טלויזיות ומכשירי חשמל חדשים ומתקדמים. ממש לא מעניין אותם הספה, הארון, המיטה או המקרר שלך. ניסיתי את זה לפני כשנתיים וחצי כשהייתי צריכה גם כן לעבור לדירה מרוהטת, ועברתי על כל המודעות בעיתון של המפנים האלה. אף אחד לא רצה אפילו להתקרב. בסוף פרסמתי ב"יד2", הרוב הלך לשם, וחלק נמכר לדייר שנכנס במקומי. עשיתי 4000 ש"ח על סחורה שהיתה שווה בתיאוריה פי 3-4, אבל לאנשים פרטיים אין חשק ויכולת לפרק ולהוביל ולהרכיב, וזה עולה להם, וזמן זה כסף, וכסף ביד עדיף מ-2 ספות על העץ.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

במידה ואתה רוצה רק לפנות ומהר. אבל בחינם.

יש אתר בשם אגורה. תמונה וטלפון.. וזה יעוף מהבית תוך כמה שעות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא בהכרח. אני בדיוק עוזר לקרוב משפחה שלי למכור את הרהיטים הישנים שלו ולפני כן עברנו על הלוחות ע"מ לתמחר את הכל 20-30% מתחת לממוצע. מלבד כמה פריטים בודדים שנמכרו בימים הראשונים, כמעט ואין פונים רציניים.

עכשיו מילא הפונים הרגילים שמחפשים מציאות ואומרים שיבואו אבל לא באים, הכוכבים האמיתיים באים ביציאות כמו "יש אפשרות להביא את זה לחיפה?" בקשר לפינת אוכל של 300 שקל. כן שניה, אני כבר מתניע את המשאית... :roll:

זה, לצערי, ממש לא עובד... כל ה"קונה/מפנה תכולת דירה" מחפשים דירות של קשישים שנפטרו בשביל חפצים קטנים כמו תכשיטים, שעונים, מטבעות וכדומה, ואולי גם טלויזיות ומכשירי חשמל חדשים ומתקדמים. ממש לא מעניין אותם הספה, הארון, המיטה או המקרר שלך.

דווקא במקרה שלנו קיבלנו פניה מסוחר כזה אשר הסביר את המודל העסקי שלו והציע סכום נאה על הכל ביחד. המוכר בחר לא ללכת על זה בינתיים משום שהסכום נמוך ממה שקיווה לקבל על מכירת הפריטים בנפרד, אך עדיין מדובר על מספר ארבע-ספרתי הוגן למדי בהתחשב בנסיבות.

פורסם

נשמע שלהתעסק עם ריבוי קונים פוטנציאליים יהיה בזבוז זמן. כנראה שהפתרון של סוחר רהיטי יד שניה יהיה הפתרון הנכון. מישהו מכיר אחד הגון כזה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...