Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב, הגוף שלך מתחיל לרוקן את הג'יפה שהוא אגר במשך שנים!

חכה השלב הבא הוא הכי מגניב!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

גם אנלוגי חסר לי.

כן, התנתקתי מעט. שבת בבוקר, קראתי את כל מה שפספסתי. מסקנה? לא פספסתי.

אז מה היה לנו? דילמת נעליים - נפתרה באמצעות זוג רדבק. נשברתי. דווקא מרגישות לא רע, יותר טוב ממה שזכרתי.

דילמת גיטרה? נפתרה.

אני חורש לוחות גם בארץ וגם איביי כבר איזה חודשיים, מת להתחדש במשהו מגניב. מנגן די הרבה בתקופה הזו, ונהנה לאללה, אבל חסר לי משהו חדש. הצעתי כמה פעמים במכרזי איביי, שום דבר לא נפל במחיר סביר. חורש לוחות בארץ, שום דבר מעניין מספיק שיטריח אותי להגיע למרכז לבדוק. כלום בצפון. ערימות של מודעות שכל פעם מוקפצות למעלה, אפ׳חד לא קונה כלום, כולם מוכרים. מיתון?

עד שהגיע יום אחד.

משוטט בלוחות מכירה ובפייסבוק, מוצא אקוסטית 12 מיתרים גרמניה ישנה, קצת חבוטה, קצת שבורה. מדבר עם הבחור, קובעים להיפגש, נכנס לרכב ותופר למרכז. מקשקשים קצת, אפילו לא מתמקח. לא רואה סיבה להוריד 50-100 ש״ח לבן אדם ישר שמוכר במחיר סביר. הגיטרה זרוקה במושב האחורי של הרכב, גילמור מנסר את הלילה בדרך צפונה. אני שר בקולי קולות. איזה כיף. היא תקבל טיפול אוהב ואינשאללה תישמע נהדר, פוטנציאל יש בערימות.

מגיע הביתה, פותח מחשב ומתחיל לחפש פרטים על מה קניתי, כולל ההשוואה הבלתי נמנעת למחירים בחו״ל. נראה טוב מאוד סה״כ, וגם לא ממש חשוב - אם היא תנגן כמו שאני מתכנן הערך האובייקטיבי לא מעניין. במהלך השיטוט באיביי פתאום אימייל, הציעו מחיר גבוה ממני על איזה מכרז. וואלה? לא זוכר בכלל על מה מדובר. נכנס לבדוק, גיטרה אקוסטית אמריקאית איכותית עם שבר קטן שנמכרת בזול. מציע מחיר גבוה ב-10 דולר, לא התקבל (השני עם ביד אוטומטי). מוסיף עוד 10, אני המציע הגבוה כרגע. חצי שעה אחרי, אני בעליה המאושר של... תמותו, אין פרטים עד שהיא בארץ.

חודשיים של חיפוש אובססיבי שהתחיל בפספוס של מציאה (למי שזוכר) נגמרו ביום אחד בו הפכתי לבעלים של שתיים. חייב לקנות עוד סטנדים לגיטרות.

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הרגע הזה שנדמה שכל החתיכות נופלות למקום... אבל לא.

שונא פאזלים

רופני, מה עשית עם היען שלי? הדולפין משעמם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שים לוויתן קטלן...הם מעניינים יותר.

אנלוגי, טוב לראות אותך פה. אתה עדיין חייב גיבוב אוסטרליה/ניו זילנד

פורסם

רופני במיוחד בשבילך, תתרגל לנוףmeva7abu.jpgagenutat.jpg4e2ugehu.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כמה מרגש. בן אדם שלמד עם אבי לפני 45 שנה בבית ספר והיה חברו הטוב ביותר במולדובה מצא אותו רק עכשיו.

שיחת חו"ל מרגשת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הרגע הזה שנדמה שכל החתיכות נופלות למקום... אבל לא.

שונא פאזלים

גם אני. בהחלט מבין אותך.

רופני, מה עשית עם היען שלי? הדולפין משעמם.

שים לוויתן קטלן...הם מעניינים יותר.

אנלוגי, טוב לראות אותך פה. אתה עדיין חייב גיבוב אוסטרליה/ניו זילנד

אנלוגי, תתחדש. עדיין מחכים להמשכי הגיבוב הניו זילנדי.

ובחייכם, שים ברווז. אין יותר טוב מברווז.

הברווז זה כמו הצ'אק נוריס של החיות: באוויר, בים וביבשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אשכרה היה מפגש של פורום ספונג'ה?

אני יכול לדמיין לעצמי, חבורה של גברים שמפשפשפים אחד לשני את המכוניות, נשמע מאוד...מעניין.

• תוכן חדש...