Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזרתי עכשיו מדייט (אפשר להגיד דייט על פגישה אחה"צ?), אוף.

הבחורה התעקשה לצלם את שנינו ביחד ולהעלות לפייסבוק/אינסגרם/ווטאבר, הסברתי לה שאני מעדיף לא להצטלם.

רבע שעה אחרי זה הטלפון שלי צלצל, הוצאתי אותו רק ע"מ לראות מי זה ולהשתיק אותו (דיבור בטלפון במהלך דייט זה לא מנומס בכ"כ הרבה רמות), מהבעת הפנים שלה אפשר היה לחשוב שראתה רוח רפאים, שאלה אותי אם זה הטלפון שלי (נוקיה 6070 שיש לי אותו כבר עשר שנים), עניתי שכן, שאלה איך אני מתחבר ל"פייס" שלי, הסברתי לה שהדבר שהיא רואה מעל לצוואר שלי זה ה"פייס" היחיד שיש לי, ושאני מחובר אליו מהרגע שנולדתי.

בסוף הדייט היא הקדימה אותי ואמרה שזה לא ילך ביננו, צודקת.

היא אמרה שאני לא חי את "העולם שלנו" ושהיא לא יכולה להיות בקשר עם מישהו שאין לו פייסבוק/סמרטפון או משהו כזה.

מה נסגר?

בת כמה הבחורה ?

בפעם הבאה אני יכול להשאיל לך את האייפון 3GS שלי לכמה פגישות ולאחר מכן פשוט תגיד שהאייפון התקלקל.

איזה כייף לי :)

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחורה בת 34, ותודה על ההצעה, אבל אם רציתי סמרטפון, כבר היה לי אחד כזה.

המצחיק הוא שהעבודה שלי היא טכנאי מחשבים/סמרטפונים ושטויות, אני מכיר את הטכנולוגיה הזו בצורה אינטימית, אבל היא פשוט לא בשבילי.

פורסם (נערך)

מביך.

אפילו מפתיע.

ציני ככל שאהיה, לא חשבתי שהגענו למצב כזה.

לא מבין אנשים כאלה.

כאילו, איך אתה חי עם עצמך בכלל??? לא מתחבר לפייס. פרימיטיב!

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
הבחורה בת 34, ותודה על ההצעה, אבל אם רציתי סמרטפון, כבר היה לי אחד כזה.

המצחיק הוא שהעבודה שלי היא טכנאי מחשבים/סמרטפונים ושטויות, אני מכיר את הטכנולוגיה הזו בצורה אינטימית, אבל היא פשוט לא בשבילי.

לא הפסדת כלום. בחורה שפוסלת מישהו בגלל שאין לו פייסבוק היא אידיוטית. אין לזה מילה אחרת. חייך, זכית לפגוש את הטמטום של הבחורה שיצאת עמה כבר בדייט הראשון. רבים זוכים לפגוש אותו בשבלים מאוחרים הרבה יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יודע שהייתי בנבחרת האתלטיקה של אשדוד

כשהייתי צעיר וחתיך?

ואני שיחקתי בעירוני אשדוד כשהייתי צעיר וחתיך.

לפחות נשארנו חתיכים.

haters will hate

פורסם

לפננ שיצאתי לאימון ביקשתי מאמא שלי להעביר את האוטו למעלה כי אני רוצה לנקות את היאריס מחר (לא בטוח שיש לי פלסטלינה בכלל כבל לא משנה) היא אמרה שהיא כמראה לא תזכור אז כתבתי לה וביקשתי מאח שלי להזכיר לה, נגמר האימון ואני חוזר הביתה אין חניה ברחוב וכמובן שהרנו חונה למטה, טוב נו מתחיל לחפש חניה למעלה, אין אז אני מחכה, עכשיו זה ברור שאף אחד לא יצא מהבית עכשיו אז נשאר לי לגובב, לפחות יש פינק פלויד. לילה טוב מהיאריס.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אילת, לילה, אני והאישה במרפסת בבית מלון, יושבים על חצי ליטר מרפיס וחצי ליטר טובורג ממול נוף ים סוף, מזג אוויר פסטורלי...

ובתוך החדר שד בן שנתיים וקצת יושב על בקבוק 150 מ"ל של חלב ורוטן ( רוגז ומתלונן , אשכרה מתלונן) על זה שהוא בפנים במיטה ואנחנו במרפסת...

חתיכת מפונק, בתקופה שהייתי בגילו הייתי יכול לחלום על אילת בבית מלון, רוב הזמן זה היה טיול אוהלים.. אנחנו מגדלים דור מעפן ( בטח ההורים שלי אמרו אותו הדבר עליי)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

סעמק בנצי, כל תמונה אתה מגלם דמות אחרת.

מי אתה איש בעל 100 הפרצופים?

תמונת מצב של זוגיות בנופש באילת עם ילד...vy2y6yza.jpg

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

והפעם בפינת "אבשלום קור: כלבים או סתם קור?" נשאלת השאלה:

מערוך. מדוע מערוך נקרא מערוך. למה לא מארוך, אלא עם ע'. מה הקטע עם זה. WTF.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...