Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

האישה יודעת, תפסה מרחק.

אם יש למישהו כדורי צ'אמפיקס ומעוניין למכור, אני כאן.

חיפשתי באיביי, אין.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

בטח שאין.

צ'אמפיקס יש רק בישראל.

בעולם זה נקרא צ'אנטיקס (Chantix) ושם החומר הפעיל Varenicline.

בכל מקרה - תרופות מומלץ מאוד לא לקנות סתם כך ברשת - אלא רק ממקורות מסודרים ומפוקחים, כאלה שלא ימכרו לך כדורים מקמח, ואפילו יותר גרוע - כדורים המכילים רעלים. זה אומר - רכישה רק מבית מרקחת.

קוריוז - יש כרגע סכסוך עצום בין ארה"ב להודו, ואחד הנושאים המרכזיים הוא תרופות מזויפות שמקורן בהודו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רק שאלה!

נראה לי שזה המקום האידיאלי לשאלה, בטאטא שמונעת ע״י לחץ אוויר, אפשר לנסוע ע״י נפיחות? אני רואה פה פשוט פתח עסק מכירת חומוס לנהגים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?520001-טאטא-מכונית-על-לחץ-אויר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בקרוב גם אני אתחיל לרוץ דויד. אתה יודע שהייתי בנבחרת האתלטיקה של אשדוד

כשהייתי צעיר וחתיך? תראה אותי היום.

העובדה שהחבר שלך התארס לא בהכרח מעידה על משהו לגבייך,

זה רק מעיד עליו בקטע של "טוב, אין לי כבר מה להפסיד בחיים, יאללה חתונה".

ספריאל, למה התרופה אינה בסל? חבל.

Gn'f'R

פורסם
האישה יודעת, תפסה מרחק.

אם יש למישהו כדורי צ'אמפיקס ומעוניין למכור, אני כאן.

חיפשתי באיביי, אין.

אני יכול לארגן לך לוריבן.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

חזרתי עכשיו מדייט (אפשר להגיד דייט על פגישה אחה"צ?), אוף.

הבחורה התעקשה לצלם את שנינו ביחד ולהעלות לפייסבוק/אינסגרם/ווטאבר, הסברתי לה שאני מעדיף לא להצטלם.

רבע שעה אחרי זה הטלפון שלי צלצל, הוצאתי אותו רק ע"מ לראות מי זה ולהשתיק אותו (דיבור בטלפון במהלך דייט זה לא מנומס בכ"כ הרבה רמות), מהבעת הפנים שלה אפשר היה לחשוב שראתה רוח רפאים, שאלה אותי אם זה הטלפון שלי (נוקיה 6070 שיש לי אותו כבר עשר שנים), עניתי שכן, שאלה איך אני מתחבר ל"פייס" שלי, הסברתי לה שהדבר שהיא רואה מעל לצוואר שלי זה ה"פייס" היחיד שיש לי, ושאני מחובר אליו מהרגע שנולדתי.

בסוף הדייט היא הקדימה אותי ואמרה שזה לא ילך ביננו, צודקת.

היא אמרה שאני לא חי את "העולם שלנו" ושהיא לא יכולה להיות בקשר עם מישהו שאין לו פייסבוק/סמרטפון או משהו כזה.

מה נסגר?

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אני גם שונא את כל השיתוף המוגזם הזה שיש היום.

אבל אם זה מה שהיא מרגישה שהיא חייבת אז אני מצדיע לה שהיא ידעה להגיד מראש שאתם לא מתאימים.

עדיף מלצאת לדייטים שבהם היא תשתף כל גרגיר אורז וכוס מים. אתה תתעצבן מהפאתטיות של העניין (לפחות ככה אני הייתי מרגיש) והיא תתעצבן מהכבדות שלך ומזה שאתה לא זורם.

אין מה לאלץ, פער הדורות בא לידי ביטוי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
בקרוב גם אני אתחיל לרוץ דויד. אתה יודע שהייתי בנבחרת האתלטיקה של אשדוד

כשהייתי צעיר וחתיך? תראה אותי היום.

העובדה שהחבר שלך התארס לא בהכרח מעידה על משהו לגבייך

אני לקחתי מקום שלישי/רביעי (הייתה אותה התוצאה) בקבוצת נוער באיזור חיפה בהדיפת כדור ברזל.

אני לא רוצה להישמע גזען, אבל הערבים האלה הביאו איזה ג'אבר אחד, וואלה באמת גולייאת והוא עוד אמור להיות בן 15-16 , כן כן, אני בטוח.

החבר הזה שלי,

קצת קשה לי להגדיר אותו כחבר, כי עם חבר בדרך כלל מדברים הרבה, איתו זה בתקופות וגם אם כן אז זה התייעצות שלי איתו. ועדיין , אני מכיר אותי משהו כמו 6 שנים, ואני לא יודע למה אבל אני ממש אוהב אותו (אפלטונית אפלטונית יא סוטים).

בטח ששום דבר שהוא עושה לא מעיד משהו לגבי. אני יכול לשלוח לך תמונה של איך שהוא נראה טופלס ואיך שאני נראה טופלס, מיד תבין מי רץ אולטרא מרתונים ומי טחן היום שלוש פרוסות עוגה (איזה שמן מגעיל, אתה הרי יודע שהעוגה הזאת עושה לך כאב בטן והרגשה ממש לא טובה).

באמת קשה לי לדעת מתי להגדיר בן אדם כ'חבר' ומתי כ'מכר' ומתי בכלל להגיד "כן אני מכיר איזה מישהו, נראה לי השם שלו מתחיל בד' אבל אני לא בטוח".

וואי אבל הוא מזה בן אדם מותק, והוא ממש דומה לכלב שלו ואיך שהוא התחיל לצאת עם ארוסתו ישר הייתה לי הרגשה שזה זה וגם אתמול כשטיילתי חשבתי לעצמי שוואלה, הוא צריך להתחתן איתה כבר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ברור, אבל אין פה "פער דורות", אנחנו בני אותו הדור.

והיא הקדימה אותי בשנייה בלהגיד שזה לא זה, ככה שלא היו לי שום ציפיות בסוף הדייט.

אבל לפסול בנאדם בגלל פיסת טכנולוגיה זה נראה לי מפגר.

פורסם

לפחות לא ניצלה אותך לסקס ואז זרקה אותך:roll:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הויול לאילת כבר מתחיל לעלות ביוקר. האישה ראתה אייפון 5c ונדלקה עליו כאילו אין מחר. וואלה מבין אותה, קטן, פשוט ונוח. את האמת עבור משתמש קצה כמו אישתי שלרוב רק מתקשרת ומצלמת את הילדה, הטלפון מתאים. לפחות אני יודע מה לקנות ליום ההולדת.

החיים הם כמו....

פורסם
בעבר נטלתי "ואבן". אם אתה לא מסתלבט עלי אז אני כאן.

בהחלט לא מסתבלט עליך.

אני יכול לארגן לך 8 כדורים שנשארו לי (עדיין בתוקף).

אני גר ברמת-גן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...