Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין תחליף לנסיון, אני מבין דרישות כאלו למשרת מתחיל ( כלשהי ),

אבל בהמשך הדרך נראה לי מפגר לדרוש תואר, נסיון שווה הרבה יותר

בוודאי שלמשרת מתחיל. לא נכנסתי בכלל למשרות ותיקים כי מושא השיחה מתחילה בעולם ה-QA.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר הראשון שאני עושה עם המקרר זה מגובב עליו. זאת השיטה הכי טובה לעשות QA.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תואר הוא לא ערובה לאיכות.

שני התארים שלי הם לא טכנולוגיים ואני ר"צ QA. בן הזוג שלי הוא VP R&D בחברת סטארט אפ בלי שום תואר.

פורסם

בוודאי שתואר הוא לא ערובה לאיכות, הסף הזה של התואר גם הפך לסוג של בדיחה בחברה.

אבל זה מה שהחליט ראש הקבוצה של ה-QA שגם בוחן כל עובד פוטנציאלי.

מרוב שזה הפך לבדיחה בחברה אני באמת לא יודע אם הנסיון הזה שלו הצליח או לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

צהריים טובים, אני מגובב מאילת, (נופש מהעבודה של האישה), לכל הרוחות אמצע פברואר וחם לי!!!!

היא הלכה לקניות, אני עם הילד במזגן ברכב, הוא נוחר את עצמו כבר שעה פלוס במושב האחורי, איזה כיף להיות ילד, להירדם איפה שבא לך, לאכול מתי שבא לך (הרי חס וחלילה אם הוא יהיה רעב), לחרבן מתי ש...

בדרך עצרנו בחולות הציבעוניים במצפה רמון, הילד התלהב בצורה יוצאת דופן, הכין בקבוק לתפארת, התבוננתי עליו מהצד, החזיר אותי המון שנים אחורה לתקופה שהייתי ילד ועשינו את אותו הדבר עם ההורים שלי.

סאמק, הזדקנתי,( ערן, אל תתרגש משיער לבן, אצלי השיער בראש מלא שיערות לבנות, הזקן גם התחיל להאפיר) לפעמים אני לא מצליח להבין איך אני אבא... מרגיש כמו ילד רוב הזמן...

מה שכן חוץ מזה שיצא לי ילד לתפארת, קיבלתי גם אחלה חבר לחיים... בטח שהוא יגדל הוא יסתכל עליי ויחשוב וואלה, אבא חתיכת חאתיאר זקן... עם מאזדה (אספנות) מגניבה.

uploadfromtaptalk1392906526792.jpg

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

ירדתם עם המאזדה לאילת ?

התקשרה אלי מקודם מישהי מחיל הים, נתתי ל להסביר לי במשך דקות ארוכות שאני לא יכול לקבל גיבוש כי אני מתגייס עוד מעט ואיך אני צריך להגיש טופס 55 ועניינים (שיעמם לי) ואז אמרתי לה בסוף שיש לי ביום שני גיבוש, צחקנו קצת ואז אמרתי לה שזה ברצינות, בהתחלה היא לא ממש האמינה לי ואמרה לי שעבדו עלי אבל בדקתי עם מיטב ולא עבדו עלי. היא מרה שהיא לא מאמינה והיא תחזור אלי מאוחר יותר.

דניקס האייפון שלי בדרך למות נראה לי, הוא מגיב אחרי שעה רק, זה מהמים ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
זה המקום להודות לברווז בפומבי על התמיכה שלו,

תודה ברווז! אני אצור איתך קשר בקרוב.

אל תודה לי עדיין. אני לא הולך להיות עדין איתך.

התחלתי לנטרל פעולות בעלי קשר ישיר לעישון

כגון שתיית קפה, סקס, מקלחות.

אתמול חיסלתי 5 גזרים,

חחח...התקשר לי זה לזה איך שהוא. באמת, סקס? אתה בטוח שזה לא אשתך סיכלה לך את הפעילות?:lol:

היום בבוקר עישנתי.

כתיבה בפורום היא פעולה נוספת שמעודדת

עישון אצלי.

אני לא ראוי לגובב.

וואי! שכחתי! יומולדת ללוקואימא!

מזל טוב ללוקואמא!

מחשב חדש, כרטיס מסך של נוידיה, הדרייבר לא מזהה את הכרטיס.

החלפתי לוח, החלפתי כרטיס, ווינדוס אחר..בקיצןר משהו מסריח פה. למזלי המחשב לא דחוף ללקוח.

קרה לי משהו דומה עם המחשב שלי שרכשתי מפיסיהוליק. במעבדה הכל עבד פיקס, בבית המסך לא עבד על רזולוצייה נורמאלית. THEWOLF הגיע עד אליי הבייתה, ועשה "פלאש לכרטיס מסך". לא יודע בדיוק למה הכוונה בזה, אבל ההסבר היה שהוא הוריד תוכנה חדשה לכרטיס המסך איך שהוא. נסה לשאול את THEWOLF, אני בטוח שהוא ישמח להסביר לך יותר טוב ממני.

דניקסיקסטי אחרי שתעשן פעם אחת שורש סלרי - לא תגע יותר בסיגריות.

:lol::lol::lol:

בדיקת מקרר:

קורא את ספר ההוראות מההתחלה ועד הסוף, מחפש שגיאות כתיב?

יושב בפנים, סוגר את הדלת ובודק אם האור באמת נכבה?

רץ לחפש גופה מתאימה?

:lol:

זורק מראש מגדל נטוי כלשהו 1 נוצה ו-1 מקרר ובודק מי מהם יגיע קודם לקרקע?

אם אין אוויר בין המגדל והקרקע, דהיינו על הירח למשל, שניהם יגיעו באותה מהירות.

מחבר מגן ברקים על קו המים ומסנן על קו החשמל. או להפך.

כנראה שלא הייתי מתקבל ל QA.

מתחילים בבדיקה וויזואלית- האם הכל נראה תקין. האם הצבע יושב כמו שצריך או שיש איזור עם בעיות. האם הטכנאי שיגיע להתקין את המקרר יצליח לדפוק אותו בתוך האריזה בקירות ולגרום לנזק או לדפוק אותו עם סכין כשיפתח את הקרטונים. האם יש סיכוי שילד יפתח את המקרר ויינעל בפנים, או שהדלתות מאפשרות מניעה של המצב הזה (כבדות או הגנה לילדים). האם המידות של המקרר הן כמו שהן אמורות להיות או שמא המידות קצת גדולות או קטנות לעומת מה שמפורט בעלון לצרכן. יש מטבחים שבהם 1 ס"מ זה הבדל גדול, ויש גם גברים שיוכלו להעיד על זה שהם היו מאד רוצים עוד 1 ס"מ. הכנס בדיחה מתאימה כאן.

ממשיכים בבדיקת אטימות. משם לבדיקת יכולות קירור יחד עם בדיקת תפקוד הממשק- האם המקרר מגיב לפקודות כמו שצריך ועומד בסטנדרטים שנקבעו לכל פעולה (האם כששמים אותו על נניח 10 מעלות הוא על 10 מעלות ולא צורך יותר חשמל מ-X יחידות שהוגדרו). כמובן שקודם צריך לחבר אותו לחשמל, ולפעמים גם צריך להוציא את האריה כדי להכניס את הפיל.

בדיקות מקיפות יותר לממשק- האם הוא מגיב נכון, איך הוא מגיב, כמה זמן לוקח לו להגיב (תלוי בממשק, לממשק אנלוגי זה מיותר). האם תנאי טמפרטורה ולחות משפיעים על הממשק ועל התגובות שלו. האם שפיכה של כוס חלב ישירות על הפאנל תגרום לקצר או לבעיות לטווח הרחוק (אני יכול לדמיין 10 מצבים שונים שבהם יישפך חלב על המקרר. הראשון הוא זה שבו אני מצחיק את אשתי בדיוק כשהיא שותה חלב, ונוצר שפריץ רציני). להזכירכם, חלב הוא דביק.

באותה הזדמנות, בדיקת קלות הניקוי של הפאנל.

בדיקת עומסים- עד כמה המקרר באמת מקרר כשהוא עמוס בכל טוב, ומה זה עושה לצריכת החשמל שלו. בדיקה של כמות הרעש שהמקרר מייצר, בריק ובעומס.

ראבק, ניצלה לי המח. לא יכול לחשוב על עוד משהו. אף פעם לא עבדתי במקררים, כך שאין לי מושג יותר מזה מה אפשר לעשות.

התקבלתי? למה התקבלתי? צריכים קניין אולי שם, איפה שזה לא יהיה? יש לי ניסיון בתור קניין של כלי עבודה, חלקים למקררים זה לא בעייה ללמוד, פחות מגוון מאשר כלים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

רופיני , ירדנו לאילת עם הרכב חברה, המאזדה משמשת עבורי כרכב פאן לסופ"ש.

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

שמתם לב שלגיבוב יש בערך מליון צפיות בשבוע?

במפגש גיבוב שבוע שעבר היה 5M ועכשיו הוא קרוב ל-6M.

נראה לי שערוץ הכנסת הוא הדבר היחידי שעוקף את הגיבוב במספר צפיות בשבוע.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
רופיני , ירדנו לאילת עם הרכב חברה, המאזדה משמשת עבורי כרכב פאן לסופ"ש.

רכב חברה? ביצעת באוטו המלטה של פרה?

haters will hate

פורסם

יופי סיימתי להתעדכן בגיבוב. אתם רשאים להמשיך לגובב.

ברווז, אתה לא מתייחס אליי וזה לא יפה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...