Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכרתי אחת בת 47 , למות!

אז תגיד שאתה מחפש זקנה ערירית ועשירה

רק תזהר במקלחת, בגיל הזה לא בטוח שישאר לה שיער אחרי סשן איתך במקלחת, וכנראה שהתותבות ישארו לה על הספוג. לפחות אתה תהנה ממנה יותר בלי שיניים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לא רע בכלל...

ידוע בכמה זמן עשתה הקפה ברינג?

היום אני מקבל חזרה את הולוסטר ונפטר מה-M3 המחורבנת והמקולקלת הזאת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מחשב חדש, כרטיס מסך של נוידיה, הדרייבר לא מזהה את הכרטיס.

החלפתי לוח, החלפתי כרטיס, ווינדוס אחר..בקיצןר משהו מסריח פה. למזלי המחשב לא דחוף ללקוח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא היה דיבור על זה שיתחילו להביא את הג'נסיס לארץ?

למרות שבטח המחיר יהיה בשמיים בארץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הוא זרק אותה כבר וגם ניתק ממני קשר כי לא מחקתי אותה מהפייסבוק. עד היום הוא בטוח שאני הפרדתי בניהם ושאני והיא ביחד עכשיו.

אני שונאת את הקטע הזה של "חלוקת חברים" אחרי פרידה. זה די דוחה בעיני - מי שרוצה להשאר בקשר, יישאר, מי שלא, לא - אבל להכתיב לחברים שלך או לאקס \ אקסית עם מי אפשר לדבר ועם מי לא? זו חוצפה ממדרגה ראשונה לדעתי. הייתה לי כבר פרידה כזו - פשוט הגעתי למסקנה שמי שנשאר בקשר כנראה ששווה את זה ומי שלא - שילך קיבינימאט וכנראה שלא היה חבר טוב מלכתחילה. יש לי חברים שעדיין חברים בפייסבוק של אחד האקסים שלי, אבל מה אכפת לי? אם כיף להם לדבר איתו \ לראות שטויות שלו בפייסבוק שיבושם להם. זה ממש לא קשור אלי.

פורסם

כן הקטע הוא שהפכתי להיות הכותל שלה כי אני היחיד שלא ניתק קשר. ואז שמעתי על החלום הדפוק שלו.

ולחשוב שהחמור הזה רצה לסדר לי אותה וכשסרבתי הוא הלך עליה בעצמו. ובסוף הוא חושב שיש לי איתה משהו!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני שונאת את הקטע הזה של "חלוקת חברים" אחרי פרידה. זה די דוחה בעיני - מי שרוצה להשאר בקשר, יישאר, מי שלא, לא - אבל להכתיב לחברים שלך או לאקס \ אקסית עם מי אפשר לדבר ועם מי לא? זו חוצפה ממדרגה ראשונה לדעתי. הייתה לי כבר פרידה כזו - פשוט הגעתי למסקנה שמי שנשאר בקשר כנראה ששווה את זה ומי שלא - שילך קיבינימאט וכנראה שלא היה חבר טוב מלכתחילה. יש לי חברים שעדיין חברים בפייסבוק של אחד האקסים שלי, אבל מה אכפת לי? אם כיף להם לדבר איתו \ לראות שטויות שלו בפייסבוק שיבושם להם. זה ממש לא קשור אלי.

את מחפשת הגיון במקום שהוא לא קיים בו.

במיוחד כשמדובר בפייסבוק שם כל מי שחבר של מישהו אחר שם בקשר תמידי איתו בצ'אט ביומיום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא היה דיבור על זה שיתחילו להביא את הג'נסיס לארץ?

למרות שבטח המחיר יהיה בשמיים בארץ.

לפי מה שהבנתי מכל מיני כתבות ומשמועות- בארץ מאוד רוצים, אבל הייתה בעיית תקינה. מהשנה צריך להיות לג'נסיס תקן אירופאי ואז גם תגיע לארץ.

בוא נקווה שכן יגיע.

פורסם
את מחפשת הגיון במקום שהוא לא קיים בו.

במיוחד כשמדובר בפייסבוק שם כל מי שחבר של מישהו אחר שם בקשר תמידי איתו בצ'אט ביומיום.

כבר מזמן ויתרתי על היגיון - אני מדברת ספציפית על "חלוקת חברים". הפייסבוק הוא דוגמה לא כ"כ טובה כנראה למה שרציתי להעביר.

• תוכן חדש...