Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעשן כבד, המציאות המרה נמרחת על פני עם עשן בהיר. 2 קופסאות ביום בממוצע.

הפסקתי פעם, באמת, עניין של כוח רצון, החזקתי סיגריה בפה ואמרתי לעצמי, אתה חזק אל תדליק אותה.

לא הדלקתי, חודש ימים אפילו לא שאכטה, אותה סיגריה יושבת בפה, כולה כבר רקובה ועטופה בדבק. ואני עושה כאילו אני מעשן.

אז לא היו אלקטרוניות, היו סיגריות וזהו.

לאחר כחודש ללא עישון, הדלקתי סיגריה כי כבר הוכחתי לעצמי שאני חזק מספיק להגיד לא.

אני רוצה להפסיק, הקודמת הביאה לי כדורים, לא עזר, מסטיקים לא עזרו, מדבקה? מציק, חשבתי לגלגל טבקו במדבקה.

הגוף מכור לניקוטין, הנזק מהעישון לא נגרם מהניקוטין, העשן והטאר הם הצרה האמיתית, אבל המוח, התת מודע מחבר את הצורך בניקוטין עם פעולת העישון.

אפשר למצוא ניקוטין בירקות רבים, הירק שמכיל את הכמות הגדולה ביותר של ניקוטין הוא חציל.

התוכנית שלי לגביי הפסקת העישון לא בדיוק עובדת, אמרתי לעצמי, תעשן סיגריות מגעילות, קניתי מנטה אולטרה לייט, חלשות מאוד, מאז לא יכול לעשן שום דבר אחר.

לוקו י'זין, עשיתי תמונה בשבילך עם הכוכבים, יצאתי באמצע סושי לעשן בשבילך.

ואל תספר לאישה, שתחשוב שאתה מעשן, את תקציב הסיגריות תשים בצד.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכיף.

היינו שותים קפה, מגובבים וצוחקים על העולם.

וככה גם היה מיני פגשגיבוב בבני ברק. ;)

יאללה מפגשגיבוב הבא במכבי בני ברק - אין סנוקר ונדרש מכם לא לבוא במחשוף! כבדו את אורחות חיי המקום!

פורסם

הגוף מכור לניקוטין, הנזק מהעישון לא נגרם מהניקוטין, העשן והטאר הם הצרה האמיתית

נכון.

אבל בעברית אין טאר, אלא באמריקאית. בעברית יש עטרן או, בפשטות, זפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, איך ציטטת אותי ? (והודעה המקורית שלי היא מאתמול).

אגב לוקו, בפורום אקונומיקה יש חומר שמוריד זפת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ציטטתי את בנצי. לא יודע איך השתרבב שמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב לוקו, בפורום אקונומיקה יש חומר שמוריד זפת.

למה אתה בפורום עקרות בית? ככה לא יגייסו אותך לקרבי אלא לבסיס מעודדות נבחרת צהל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יאללה מפגשגיבוב הבא במכבי בני ברק - אין סנוקר ונדרש מכם לא לבוא במחשוף! כבדו את אורחות חיי המקום!

לוקו, הבנת? תצטרך לכפתר את החולצה עד הסוף

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה אתם אומרים? טרול או לא טרול? לענות או לא לענות?

הלינק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מצאו שאלקטרונית מזיקה באותה המידה?

חוץ מזה זה לא פתרון כזה טוב, אתה עדיין מכור לניקוטין וללעשן...

לא מצאו כלום. עדיין לא נערכו מחקרים מקיפים מספיק על הנושא, אבל כולם מסכימים על דבר אחד: בסיג"א יש הרבה הרבה הרבה הרבה פחות חומרים שיכולים להיות בעייתיים. 8 חומרים בממוצע, סה"כ, בכל מה שנמצא בנוזל, לעומת 400+ בסיגריה רגילה- וזה רק אלו שהוכחו כמסרטנים.

התכוונתי החובשת מהסיפור השני שעדיין לא סופר.

כן, קומפקטית. וגם זו שהייתה צריכה לעזור לה הייתה רבע עוף.

אגב טוענים שהסיגריה האלקטרונית גורמת לבצקות בריאות וקוצר נשימה, לא יודע אם יש בזה אמת אבל זה מה שאומרים.

שמע, אמרו גם כמה דברים על צ'אק נוריס, כמו שהוא לא מוריד את המים באסלה אלא פשוט "he scares the s*%^t out of it", ושגם לא קראו לאף גשר על שמו של צ'אק כי אף אחד לא חוצה את צ'אק ונשאר בחיים. שלא לדבר על זה שלא מצאו במאדים סימני חיים כי צ'אק היה שם קודם.

אז אומרים. אומרים גם של-106 רעלי יש שילדה מטורפת, וש-5 מכל 4 אנשים מתקשים במתמטיקה.

אשתי ניסתה את זה וטענה שזה גורם לה לקוצר נשימה רציני מאוד מה שגרם לה להפסיק.

זה ייתכן, תופעת לוואי נדירה. שמעתי על מקרים שבהם הסיג"א הייתה מחניקה עבור מי שניסה, אבל זה יכול להיות מכמה וכמה סיבות- בראש ובראשונה, שהיא נסתה נוזל חזק מידיי מבחינת ריכוז הניקוטין, או נוזל סיני ישן. עקב חוסר ידע, והמחיר הזול, אנשים קונים לרוב את הציוד הפשוט ושלא בהכרח מתאים להם, וחושבים שזה לא בשבילהם.

סיגריה אלקטרונית שנתיים - לא בצקות ולא קוצר נשימה. צריך להתרגל לזה אבל.

וזה לא עשן, זה אדים.

סיג"א נטו ממאי 13, משולב מספטמבר 12. לא בצקות ולא קוצר נשימה ולא אדים במח.

יודע מה? אפילו להיפך. נושם יותר טוב. חוש הריח חזר. חוש הטעם התחדד. אין סירחון של מאפרה בבית ובאוטו. אפשר לאדות בסבבה עם חלונות סגורים בלי שום סירחון. רק זה היה שווה את זה, וזה בלי לדבר על היתרונות של להפסיק לדחוף לריאות לובסטרים כל היום.

ההתרגלות לסיג"א הרבה יותר פשוטה מניסיונות גמילה חוזרים ונשנים. המעבר שלי היה נטול כאבים וריגושים, פשוט מעבר חלק לגמרי. נגמרה הקופסא האחרונה, ו? אז מה? פשוט מאדה, וזהו. התופעה היחידה שחוויתי הייתה שבמשך שבוע, כל פעם אחרי האוכל הייתי חושב לעצמי: "פאק! אין לי סיג... אה, רגע", לוקח שאכטה ונרגע :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יכול להיות שזה היה נוזל סיני זול. אין לי שמץ של מושג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

איזה דואר מעפן יש לנו, זה מדהים אותי כל יום מחדש.

הזמנתי פלסטלינה (כזה של עקרות בית לא של ילדים), שלחו במשלוח מהיר תוך 4 ימים זה היה כבר בארץ, אבל לא דואר ישראל ישמור את זה אצלו עוד שנה וחצי, אינעל דינק אני צריך את עד שבת. :evil:

ולעניין אחר, אמא שלי שולחת אותי למוסך מחר והיא רוצה שהם יעבירו את האוטו טסט (נמאס לי להסביר לה את הדברים האלה, שתעשה מה שהיא רוצה) מה אני עושה בזמן שהאוטו בטסט ? (אני מגיע עם האוטו והוא אמור לנסוע) [כמובן בהנחה שכל האוטו נוסע ולא רק הרישיון].

עריכה: רעיון לאחד באפריל, האוף טופיק נפתח לכולם, וכל שרשור מוביל לגיבוב ואפשר להגיב רק בגיבוב, גם פתיחת שרשור חדש מובילה לגיבוב.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...